Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

LASER υπαρχουν προβολικες τηλεορασεις απο την Mitsubishi και δειχνουν πολυ καλα γιατι η πηγη ειναι μονοχρωματικο φως.

Αντιθετα στα λευκα LED το φασμα καλυπτει ολοκληρη περιοχη μηκων κύματος.

Fig-2-white-LED-vs-RGB-LED-spectrum.jpg

Την βρήκα.
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/2767-mitsubishi-laser-3d-tv.html

Θυμίζουμε ότι η τεχνολογία Laser, χρησιμοποιεί τρεις ακτίνες Laser (κόκκινη, πράσινη και μπλε) για να δημιουργηθεί η εικόνα και σύμφωνα με την Mitsubishi το χρωματικό εύρος υπερκαλύπτει κατά 200% το NTSC στάνταρτ.

επιτελους ηρθε!!!!αλλα θα την ανοιξω το βραδυ γιατι δουλευω τωρα:bigcry::bigcry:!!ουφφφφφ

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επιτελους ηρθε!!!!αλλα θα την ανοιξω το βραδυ γιατι δουλευω τωρα:bigcry::bigcry:!!ουφφφφφ

Περιμένουμε τις "after" πρώτες εντυπώσεις σου.
Καλορίζικη.

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μεγεια και παρε και κερματα μαζι σου.

Μπορει να σου χρειαστουν.:p

Τα magic-spirit lights τα είδα (που να μην......)
Ο κουλοχέρης ??

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο κουλοχέρης ??
ειχα συνιθισει απο την προηγουμενη{9830}που ειχε κατι μικροπροβληματα αλλα ειχα συμβιβαστει γιατι παντα κοιτας εικονα

άντε παίδες καλορίζικη, να την χαρείτε. εγώ ακόμα στο περίμενε είμαι:bigcry:
γιατί μένω επαρχία. λογικά μέχρι τρίτη, τετάρτη θα μου έρθει.
θα σας πω εντυπώσεις.

άντε παίδες καλορίζικη, να την χαρείτε. εγώ ακόμα στο περίμενε είμαι:bigcry:
γιατί μένω επαρχία. λογικά μέχρι τρίτη, τετάρτη θα μου έρθει.
θα σας πω εντυπώσεις.
μπορει να θες να την ακυρωσεις εαν αυριο δεν τα παει καλα στο crash test:rifle::rifle:

μπορει να θες να την ακυρωσεις εαν αυριο δεν τα παει καλα στο crash test:rifle::rifle:

ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο. μέχρι τώρα με την 37PFL9731D που έχω με έβγαλε ασπροπρόσωπο 3 χρόνια τώρα.
φυσικά αυτή θα πάει στην κρεβατοκάμαρα στον τοίχο και στο
σαλόνι η 46PFL9705 επίσης στον τοίχο.

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο κουλοχέρης ??

Ο κουλοχέρης είναι να χωρίσει η οθόνη στο μισό, και το μισό αριστερά να πηγαίνει πάνω, ενώ το μισό δεξί κάτω...
Ακόμα και το μενού...

Πάντως σήμερα, κάθε φορά που έπεφτε η ασφάλεια, γινόταν Χριστουγεννιάτικο δεντράκι η 9705... :christmastree2:

ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο. μέχρι τώρα με την 37PFL9731D που έχω με έβγαλε ασπροπρόσωπο 3 χρόνια τώρα.
φυσικά αυτή θα πάει στην κρεβατοκάμαρα στον τοίχο και στο
σαλόνι η 46PFL9705 επίσης στον τοίχο.

Εγώ βλέπω τώρα στην 9731, και η διαφορά είναι χαοτική (υπέρ της 9705).
Πως μάζεψε έτσι η εικόνα;;;; (από τις 46 στις 37 είναι μεγάλη διαφορά...)

Εγώ βλέπω τώρα στην 9731, και η διαφορά είναι χαοτική (υπέρ της 9705).
Πως μάζεψε έτσι η εικόνα;;;; (από τις 46 στις 37 είναι μεγάλη διαφορά...)

τι εννοείς? ότι η 9731 είναι καλύτερη? δείχνει ποιό καλά από την 9705?
αν έχει τόσα αρνητικά η 9705 να προλάβω να την ακυρώσω την παραγγελία.
εκτός αν δεν κατάλαβα τι εννοείς.

τι εννοείς? ότι η 9731 είναι καλύτερη? δείχνει ποιό καλά από την 9705?
αν έχει τόσα αρνητικά η 9705 να προλάβω να την ακυρώσω την παραγγελία.
εκτός αν δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Εννοείται ότι η 9705 είναι καλύτερη από την 9731. Δεν συγκρίνονται καν.
Αν και έχει η 9705 τα αρνητικά της, το πάνελ της 9705 είναι πολύ καλύτερο από της 9731. Όσο για την ακύρωση της 9705, γιατί δεν περνάς μια βόλτα από το συγκριτικό να την δεις να παίζει;;;

Βάλε της καμμιά μελόντικα να σου λέει και τα κάλαντα.
Christmas story,Scroutz,καζίνο,black-jack,κουλοχέρηδες......
Ω αθάνατο Christmas spirit,φέτος μας ήρθες νωρίς..... :108:

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα!η τηλεόραση τα σπάει!!σε τηλεοπτικό πολύ καλή απόδοση σαν CRT!!από δορυφορικό δεκτή hd τέλειο με ομαλή κίνηση στο ποδόσφαιρο που με ενδιαφέρει πολύ!σε blueray από ps3 απογείωση!το μαύρο της ισοδυναμο της kyro καθώς είχα παρέα έναν κάτοχο kuro και απαιτητικό κριτή!μεγάλο μείον νομίζω είναι το μενού της tv καλι το τηλεκοντρολ(ειδικά άμα θέλεις να παίζεις με τις ρυθμίσεις)!αυτά τα γρηγορα συμπεράσματα είναι τα πρώτα μου ια την 9705!όσο για τα λεφτά της νομίζω τα αξίζει γιατί εκτός από εικόνα με τις philips αγοράζεις στυλ και design που χρειάζεται όταν έχεις γκρινιαρα σύζυγο !!!!!:BXVZCBXZ6:

Εννοείται ότι η 9705 είναι καλύτερη από την 9731. Δεν συγκρίνονται καν.
Αν και έχει η 9705 τα αρνητικά της, το πάνελ της 9705 είναι πολύ καλύτερο από της 9731. Όσο για την ακύρωση της 9705, γιατί δεν περνάς μια βόλτα από το συγκριτικό να την δεις να παίζει;;;

Πίστεψε με φίλε μου θα το ήθελα πολύ να έρθω στο συγκριτικό αλλά είμαι σχεδόν 500 χιλιόμετρα μακριά. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μου έφυγε τώρα το άγχος και την περιμένω με αγωνία!!! Θα έχω φοβερό σύστημα πάντως μαζί με την 9705. Δορυφορικό δέκτη Dreambox DM8000 HD, Popcornhour C-200, και Blu Ray LG BD-390(κρίμα που δεν είναι 3D μ@μώτο).Να'στε όλοι καλά!!! Θα επανέλθω με εντυπώσεις.:Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited by a moderator:
Πιστεύω καλά νέα για το θέμα με τα " χριστουγεννιάτικα λαμπάκια"
Στο avforums είπε κάποιος: Philips Germany has confirmed .140 firmware comes out early next week and will solve the christmas tree bug (Backlight flimmering)...

Oπότε αναμένουμε νέο firmware που διορθώνει το πρόβλημα.

Εγώ άλλα περιμένω να φτιάξει το firmware:

1) Παιχνίδια στο PS3.

2) DTS pass-through HDMI->SPDIF

3) EPG Guide

Τα λαμπάκια φτιάχνανε από τα μενού - δεν είναι και τόσο συχνό...

Εγώ άλλα περιμένω να φτιάξει το firmware:

1) Παιχνίδια στο PS3.

2) DTS pass-through HDMI->SPDIF

3) EPG Guide

Τα λαμπάκια φτιάχνανε από τα μενού - δεν είναι και τόσο συχνό...

τοσα λευτα με τετοια προβληματα δεν επιτρεπεται.
ακυρο Χ

Petasis πες μας για την μονομαχία!γιατί όλοι λένε καλά λόγια για την 9705 αλλά υπερτερούν οι άλλες!