Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο δεν το ειχα προσεξει. Ειναι σαν υπονοούμενο που δεν το ειχαμε πιασει?

Ποιος ξέρει. Πάντως από την έκθεση εγώ θυμάμαι ότι το καλύτερο 3Δ μετά την πανασόνικ το είχε η σόνυ. Τώρα κατάλαβα γιατί η νέα cinema έπαιζε έτσι: :flipout:

IMG_4674.jpg

IMG_4675.jpg

Από εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1244919#post1244919

http://www.whathifi.com/Review/Samsung-UE40C8000/
http://www.whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/Best-Buy-TVs/

μηπως ειναι οντος η καλυτερη δωματιου, αν σκεφτουμε οτι εχει και αξιοπρεπες 3d για οταν τελος παντον ερθουν καποιοι τιτλοι?

Με προβληματιζει το γεγονος οτι κανεις δεν την συγκρινει τη 40 με καμια αλλη.
To hiteck δε αυτο το μηνα εχει ολες τις κορυφαιες 40 ,αλλα την 8000 πουθενα!

Last edited:
Πλάκα-πλάκα πάντως βλέπω ότι το 3D-LCD award το έχει η HX900, και όχι η 9705. Αυτή έχει το απλό LCD-TV...

Αν και εχω ακουσει τα καλυτερα απο το Αγγλικο φορουμ πηγα και την ειδα να παιζει(46HX900) σε ενα Sony Centre και το 3Δ ειχε πολυ crosstalk...ο πωλητης προσπαθουσε να με πεισει οτι εφταιγε το ντεμο που επαιζε και οτι το hardware δεν προκειται να αλλαξει στο μελλον οσον αφορα τις τηλεορασεις 3Δ και ειται παρεις τωρα 3Δ τηλεοραση ή σε δυο χρονια το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο....οτι ναναι λενε για να πουλησουνε, για αυτο και εφυγα απο το μαγαζι διαγραφοντας την τηλεοραση απο το μυαλο μου.

http://www.whathifi.com/Review/Samsung-UE40C8000/
http://www.whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/Best-Buy-TVs/

μηπως ειναι οντος η καλυτερη δωματιου, αν σκεφτουμε οτι εχει και αξιοπρεπες 3d για οταν τελος παντον ερθουν καποιοι τιτλοι?

Με προβληματιζει το γεγονος οτι κανεις δεν την συγκρινει τη 40 με καμια αλλη.
To hiteck δε αυτο το μηνα εχει ολες τις κορυφαιες 40 ,αλλα την 8000 πουθενα!

Γενικά εμένα μου λείπει ένα αξιοπρεπές review της 8000. Ούτε καν την ANSI αντίθεση δεν ξέρουμε...

Γενικά εμένα μου λείπει ένα αξιοπρεπές review της 8000. Ούτε καν την ANSI αντίθεση δεν ξέρουμε...

Πιστευεις οτι δεν αξιζει να αγορασει καποιος μια C8000?

Πιστευεις οτι δεν αξιζει να αγορασει καποιος μια C8000?

Δεν ξέρω να σου πω. Δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά της φετινής 8000 από την περσινή 8000 στον τομέα της εικόνας. Με ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι όλα τα review φέτος στο fullhd έχουν χαμηλή αντίθεση (και η 7000 και η 9000), και δυστυχώς δεν έχει μέτρηση για την 8000. Αν είναι στα ίδια επίπεδα (500:1) φυσικά και είναι μια κακή αγορά.
Λογικά θα είναι περισσότερο, αλλά δεν ξέρω, με ανησυχεί το ότι δεν βρίσκω στοιχεία...

Προσωπικά, δεν θα την αγόραζα λόγω της βάσης της. Την θεωρώ πολύ άσχημη τηλεόραση... :flipout: Αλλά είναι άσχετο με την ποιότητα της εικόνας...:flipout:

Αν και εχω ακουσει τα καλυτερα απο το Αγγλικο φορουμ πηγα και την ειδα να παιζει(46HX900) σε ενα Sony Centre και το 3Δ ειχε πολυ crosstalk...ο πωλητης προσπαθουσε να με πεισει οτι εφταιγε το ντεμο που επαιζε και οτι το hardware δεν προκειται να αλλαξει στο μελλον οσον αφορα τις τηλεορασεις 3Δ και ειται παρεις τωρα 3Δ τηλεοραση ή σε δυο χρονια το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο...

:flipout:

Crosstalk υπαρχει σε ολες τις τηλεορασεις LCD αρκετα εντονο ενω υπαρχει και στις πλασμα αλλα εκει ειναι λιγοτερο.

Γενικα αυτη την στιγμη το 3D στις LCD βρισκεται στο 60% του πως θα επρεπε να ειναι και στις πλασμα γυρω στο 90%.

Για τον λογο αυτο ηδη οι κατασκευαστες δουλευουν πανω στις πρωτες LCD στα 800 Hz (400 Hz πανελ + 400 Hz scanning backlight) , αλλα τα 400 Hz απαιτουν πραγματικο response 2.5 ms απο το πανελ και τετοια πανελ ειναι πανακριβα στην κατασκευη προς το παρον (υπαρχουν σε πρωτοτυπα στα εργαστηρια).

Δηλαδή ρε παιδιά...με το χέρι στην καρδιά:

1. Αν κάποιος μόλις έκαψε το τροφοδοτικό της εδώ και 15 χρόνια πιστής Philips CRT του και ...
2, αν θέλει να πάρει μία 32άρα η οποία θα είναι και η πρώτη μη-CRT του (και η οποία θα καταλήξει τελικά στην κρεβατοκάμαρα) και
3. αν τα λεφτά και η έλλειψη 3D δεν είναι θέματα,

...θα τον αποτρέπατε από την αγορά της 32PFL9705;

:flipout:

Crosstalk υπαρχει σε ολες τις τηλεορασεις LCD αρκετα εντονο ενω υπαρχει και στις πλασμα αλλα εκει ειναι λιγοτερο.

Γενικα αυτη την στιγμη το 3D στις LCD βρισκεται στο 60% του πως θα επρεπε να ειναι και στις πλασμα γυρω στο 90%.

Για τον λογο αυτο ηδη οι κατασκευαστες δουλευουν πανω στις πρωτες LCD στα 800 Hz (400 Hz πανελ + 400 Hz scanning backlight) , αλλα τα 400 Hz απαιτουν πραγματικο response 2.5 ms απο το πανελ και τετοια πανελ ειναι πανακριβα στην κατασκευη προς το παρον (υπαρχουν σε πρωτοτυπα στα εργαστηρια).

Η δική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν είναι θέμα πάνελ, αλλά γυαλιών...
Η 9705 δείχνει μια χαρά τα 2 είδωλα - δεν μπερδεύονται στο πάνελ. Τα γυαλιά όμως δεν είναι καλά, δεν συγχρονίζουν καλά, εξ' ου και το crosstalk.
Το οποίο το έχουν και οι πλάσμα, των οποίων το πάνελ είναι ταχύτερο.
Άρα δεν είμαι σίγουρος ότι η λύση είναι 800 Hz στις LCD/plasma.
Αν και για λόγους εντυπωσιασμού δεν αμφιβάλω ότι θα τα δούμε (μαζί με το crosstalk).

Έχει αναρωτηθεί κανείς σε τι συχνότητα λειτουργούν τα γυαλιά; Εγώ καταλαβαίνω ότι η συχνότητα είναι μικρή (<< 50 Hz), αλλά δεν ξέρω πόσο.

1. Αν κάποιος μόλις έκαψε το τροφοδοτικό της εδώ και 15 χρόνια πιστής Philips CRT του και ...
2, αν θέλει να πάρει μία 32άρα η οποία θα είναι και η πρώτη μη-CRT του (και η οποία θα καταλήξει τελικά στην κρεβατοκάμαρα) και

Στο 3 θα σε βοηθήσει η ίδια η φίλιπς: η 32 9705 δεν είναι 3Δ.

Πάντως η πρώτη μου αντίδραση είναι να μην πάρεις 32άρα.
Έχεις κάποιον περιορισμό στο σημείο που θα την τοποθετήσεις;

Η δική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν είναι θέμα πάνελ, αλλά γυαλιών...
Η 9705 δείχνει μια χαρά τα 2 είδωλα - δεν μπερδεύονται στο πάνελ. Τα γυαλιά όμως δεν είναι καλά, δεν συγχρονίζουν καλά, εξ' ου και το crosstalk.
Το οποίο το έχουν και οι πλάσμα, των οποίων το πάνελ είναι ταχύτερο.
Άρα δεν είμαι σίγουρος ότι η λύση είναι 800 Hz στις LCD/plasma.
Αν και για λόγους εντυπωσιασμού δεν αμφιβάλω ότι θα τα δούμε (μαζί με το crosstalk).

Έχει αναρωτηθεί κανείς σε τι συχνότητα λειτουργούν τα γυαλιά; Εγώ καταλαβαίνω ότι η συχνότητα είναι μικρή (<< 50 Hz), αλλά δεν ξέρω πόσο.

Η συχνότητα "μαυρίσματος" σε κάθε μάτι πρέπει να είναι η μισή της πραγματικής συχνότητας ανανέωσης του πάνελ της τηλεόρασης, για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, Γιώργο.

Θεωρητικά, τα LCD πάνελ των γυαλιών, πρέπει να έχουν αρκετά πιο γρήγορο response time από τα πάνελ LCD που χρησιμοποιούνται στις τηλεοράσεις, καθώς δουλεύουν σε εύρος 1bit μόνο, αν και δεν έχω βρει ακόμα κάποιο σχετικό τεχνικό έγγραφο με ακριβή νούμερα.

Η συχνότητα "μαυρίσματος" σε κάθε μάτι πρέπει να είναι η μισή της πραγματικής συχνότητας ανανέωσης του πάνελ της τηλεόρασης, για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα, Γιώργο.

H οποία πόσο είναι; Λογικά η τηλεόραση δέχεται 2 εικόνες στα 24Ηz...
Άρα στα πόσα να τρέχει το πάνελ; 48 και τα γυαλιά στα 24;;;
Πάντως τα γυαλιά έχουν ορατό flickering...

32" ειναι μεγεθος για κρεβατοκαμαρα. Η για πολυ μικρη αποσταση θεασης εως 1.5 μετρο.

Κοιτα και εδω...

http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2825-a-.html

32" ειναι μεγεθος για κρεβατοκαμαρα. Η για πολυ μικρη αποσταση θεασης εως 1.5 μετρο.

Στο 3 θα σε βοηθήσει η ίδια η φίλιπς: η 32 9705 δεν είναι 3Δ.

Πάντως η πρώτη μου αντίδραση είναι να μην πάρεις 32άρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις:
Το καθιστικό είναι μικρό όχι μόνο από πλευράς θέασης αλλά και από πλευράς διαθεσιμότητας...τοίχου, και μακροπρόθεσμα η tv θα πάει κρεβατοκάμαρα. Η ερώτηση αφορούσε στην απόδοση αυτής καθαυτής της τηλεόρασης, διότι διαβάζοντας όλο το νήμα με...ψυχοπλακώσατε.

Το καθιστικό είναι μικρό όχι μόνο από πλευράς θέασης αλλά και από πλευράς διαθεσιμότητας...τοίχου, και μακροπρόθεσμα η tv θα πάει κρεβατοκάμαρα. Η ερώτηση αφορούσε στην απόδοση αυτής καθαυτής της τηλεόρασης, διότι διαβάζοντας όλο το νήμα με...ψυχοπλακώσατε.

Μην αγορασεις 32αρα τηλεοραση θα το μετανιωσεις ακομα κι αν αυτη παει στην κρεβατοκαμμαρα. Στην δικη μου κρεβατοκαμμαρα εχω την 40αρα samsung C8000 και βλεπω απο αποσταση 2 και κατι μετρων και μου φαινεται ηδη μικρη.
40´´ τουλαχιστον για αρχη,
Δεν θα εισαι ο πρωτος που θα το μετανιωσει αμεσως μετα την αγορα,
Νικος

Ολες οι τηλεορασεις εχουν μειονεκτηματα. Μαλιστα οσο πιο πολυ ψαχνει κανεις τοσο τα ανακαλυπτει. Και ειδικα οποιοι συμμετεχουμε σε ειδικα forum ειναι γνωστο οτι ειμαστε "ψυχακηδες" και ψαχνουμε βελονες στα αχυρα.

Ο δε Γιωργος (Petasis) μπορει να ξεφτιλισει οποιαδηποτε τηλεοραση σε δευτερολεπτα.:flipout:

Το θεμα ειναι να παρεις αυτη με τα λιγοτερα προβληματα και στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη.

Ακολουθησε και την συμβουλη του ilise και μην παρεις 32" , ειναι πολυ μικρο το μεγεθος αλλα οταν θα το ανακαλυψεις θα ειναι πολυ αργα.

Και εγω ειχα ξεκινησει με 32" LCD και το αποτελεσμα ειναι οτι εχω καταλληξει σε 50" και παλι μου φαινεται μικρη (αποσταση 3 μετρα).

+1 όχι για 32άρα έκτος αν τη θέλεις για μόνιτορ υπολογιστή ...
Σε υπνοδωμάτιο λογικά η θέαση είναι πάνω απο 2,5 μέτρα.

Επίσης άν η παλία τηλεόραση ήταν 29άρα 4:3, αυτό μεταφράζεται σε 37άρα με αναλόγία 16:9.

Άν έρχεσαι από CRT land καλύτερα να μεταβείς σε πλάσμα..

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης άν η παλία τηλεόραση ήταν 29άρα 4:3, αυτό μεταφράζεται σε 37άρα με αναλόγία 16:9.

Άν έρχεσαι από CRT land καλύτερα να μεταβείς σε πλάσμα..

H CRT μου ήταν 21 ιντσών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (θέμα συνήθειας)

Η αντίστοιχη 16:9 ήταν 28 ιντσών.

Οι 32άρες CRT που κοίταγα τότε είχα γύρω στο εκατομμύριο (δραχμές τότε-θυμάστε τη SONY FD1;), όχι μόνο δεν είχα τα λεφτά, αλλά ούτε χώρο (βάθος) για το μπαούλο) Περίμενα να ωριμάσει η LCD τεχνολογία.

Νομίζω οτι είναι καλή εποχή...