kblachos
Μέλος Σωματείου
μετα την θεαση σε 3D το 2D φαινεται λιγο..
Σωστά..... άμα δεις "Βρέχει κεφτέδες" σε 3D πως να κάτσεις μετά να δεις Σκορτσέζε σε 2D......
μετα την θεαση σε 3D το 2D φαινεται λιγο..
Χαίρομαι που κάποιος που εχει τηλεόραση 3D συμφωνεί μαζί μου.
Και μάλιστα όχι όποιος και όποιος.![]()
Σωστά..... άμα δεις "Βρέχει κεφτέδες" σε 3D πως να κάτσεις μετά να δεις Σκορτσέζε σε 2D......
Eνταξει φιλε Νικο ηρεμησε απλα σε εφερα σαν παραδειγμα.Δεν νομιζω ολοι οτι εχουν τα χρηματα να παιρνουν καθε χρονο κανουριο μοντελο tv.Γι'αυτο μιλησα για μενα και ειπα η τv που θα παρω να ειναι οσον το δυνατο καλυτερη σε ολους τους τομεις.Οσο αφορα την philips και εγω μαζι σου ειμαι...τα ματαια μου εμπιστευομαι και την αισθηση που αφηνει καθε tv.οχι το επιπεδο μαυρου και αλλα τετοια...
Εγω εχω να πω δυ πραγμαα εδω,
Ειδα τη νεα cinema σε 3D και μου επεσε το σαγωνι. Αν δειτε crosstalk να μου το δειξετε και μενα, Το ειχα ακουσει απο μεγαλο στελεχος εδω στην Αθηνα αλλα το διασταυρωσα και απο τεχνικους διαφορετικων εταιριων που ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως γινεται αυτο.
Το αλλο που εχω να πω ειναι οτι καταευχαριστιεμαι περιεχομενο 3D απο την samsung. Χτες ειδα στο sky ντοκυμοντερ (universe 3D). Ηταν απλα τελειο με ολη τη σημασια της λεξης.
Δεν ξερω τι λετε και γιατι δεν μπορειτε να ευχαριστηθειτε το 3D σημερα.
Εχω τελειως διαφορετικη γνωμη και αυτο που βλεπω σημερα τουλαχιστο στις δυο τηλεορασεις που σας ανεφερα ειναι απλα καταπληκτικο.
Νικος
Νίκο την αγόρασες την νέα cinema; Παρατήρησες την έλλειψη local dimming στο 3Δ; Τα γυαλιά της είναι διαφορετικά από την 9705;
Τα γυαλια μαλλον ειναι τα ιδια αφου μιλαμε για τον ιδιο κωδικο. PT003
Για να καταλαβω εννοεις οτι οταν βαζουμε την τηλεοραση σε 3D mode απενεργοποιειται το lacal dimming μονο του η οτι για να δουμε αξιοπρεπη εικονα θα πρεπει να βαλουμε εμεις το local dimming στο off?
Nikos
Νομίζω στην 9705 έχουν κωδικό 02, όχι 03. Λογικά η cinema έχει τον πομπό ενσωματωμένο;
Το local dimming απενεργοποιείται αυτόματα στην 9705 μαζί με το μενού, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης.
Θελω να πω παντος οτι για το 3d της PFL9705 οι αγοραστες επερεπε ναναι καπως προετειμασμενοι λογο του χαμηλου βαθμου που παιρνει στα συγκριτικα και reviews σε σχεση με τα εννιαμισαρια της sum.
π.χ η 9000 η σαμ εφτασε σε καποιο τεστ το 9.4, ενω η λεγομενη φιλ μονο 7!
xali tek.....
Eνταξει τοτε νατο δουμε αντιστροφα.
Ειδες εσυ σε τv που την εχουν τεσταρει, καλυτερο 3D απο τις sam?
(κοιτα που θα μου πει τη vt20)
Το διάβασα και εγώ το χαι-τεκ. Έχει μια γνώμη που δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ που τις είδα όλες στην έκθεση, το 3Δ με το λιγότερο cross-talk το είχε η VT20, μετά η ΗΧ της σόνυ, μετά η σάμσουνγκ, και τελευταίες οι LG/φιλιπς. Είδα το "θόρυβο" που κάνουν με την νέα cinema...
Πώς σου φάνηκε ο αριστοτεχνικός τρόπος αναφοράς στο θέμα κίνησης της U20;![]()
![]()
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας, όπου τηλεοράσεις με μεγαλύτερα ΔΕ παίρνουν υψηλότερη βαθμολογία στην χρωματική ακριβεία... :BDGBGDB55:
27-October news:
Sony recognizes the problem and will see to implement the solution in their software release for december 2010, so for these customers we have only the advise to wait for the next Sony update.
αφου φταιει η sony γιατι οι αλλες μαρκες εκτος της ιδιας της sony υποστηριζουνε το ps3 3D ?
Δε τα λεει καλα η philips
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.