Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαίρομαι που κάποιος που εχει τηλεόραση 3D συμφωνεί μαζί μου.

Και μάλιστα όχι όποιος και όποιος.-bye-

Εγω εχω να πω δυ πραγμαα εδω,
Ειδα τη νεα cinema σε 3D και μου επεσε το σαγωνι. Αν δειτε crosstalk να μου το δειξετε και μενα, Το ειχα ακουσει απο μεγαλο στελεχος εδω στην Αθηνα αλλα το διασταυρωσα και απο τεχνικους διαφορετικων εταιριων που ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως γινεται αυτο.
Το αλλο που εχω να πω ειναι οτι καταευχαριστιεμαι περιεχομενο 3D απο την samsung. Χτες ειδα στο sky ντοκυμοντερ (universe 3D). Ηταν απλα τελειο με ολη τη σημασια της λεξης.
Δεν ξερω τι λετε και γιατι δεν μπορειτε να ευχαριστηθειτε το 3D σημερα.
Εχω τελειως διαφορετικη γνωμη και αυτο που βλεπω σημερα τουλαχιστο στις δυο τηλεορασεις που σας ανεφερα ειναι απλα καταπληκτικο.
Νικος

Eνταξει φιλε Νικο ηρεμησε απλα σε εφερα σαν παραδειγμα.Δεν νομιζω ολοι οτι εχουν τα χρηματα να παιρνουν καθε χρονο κανουριο μοντελο tv.Γι'αυτο μιλησα για μενα και ειπα η τv που θα παρω να ειναι οσον το δυνατο καλυτερη σε ολους τους τομεις.Οσο αφορα την philips και εγω μαζι σου ειμαι...τα ματαια μου εμπιστευομαι και την αισθηση που αφηνει καθε tv.οχι το επιπεδο μαυρου και αλλα τετοια...

Ok no problem,
Παντως μη νομιζεις οτι μου τρεχουν απο τα μπατζακια. Η nea cinema ομως ειναι τελεια. Ξερω ηδη οτι οι μηχανικοι θα δωσουν στην καινουργια cinema μετατροπη 2D ΣΕ 3D alla αυτο λιγο με νοιαζει ακομη και στη samsung που εχω και εχει το χαρακτηριστικο το οποιο ναι μεν προσθετει βαθος αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το πραγματικο 3D.
Απο την αλλη ειμαι και γνωστος philips ακιας. Η νεα cinema εχει περαν του φορματ 21:9 (του οποιου ειμαι φανατικος φιλος) αρκετα νεα χαρακτηριστικα τα οποια ειναι αρκετα διαφορετικα απο την προηγουμενη την οποια την εχω ρημαξει. Το 3D απλα ηρθε σαν κερασακι στην τουρτα.
Νικος

Εγω εχω να πω δυ πραγμαα εδω,
Ειδα τη νεα cinema σε 3D και μου επεσε το σαγωνι. Αν δειτε crosstalk να μου το δειξετε και μενα, Το ειχα ακουσει απο μεγαλο στελεχος εδω στην Αθηνα αλλα το διασταυρωσα και απο τεχνικους διαφορετικων εταιριων που ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως γινεται αυτο.
Το αλλο που εχω να πω ειναι οτι καταευχαριστιεμαι περιεχομενο 3D απο την samsung. Χτες ειδα στο sky ντοκυμοντερ (universe 3D). Ηταν απλα τελειο με ολη τη σημασια της λεξης.
Δεν ξερω τι λετε και γιατι δεν μπορειτε να ευχαριστηθειτε το 3D σημερα.
Εχω τελειως διαφορετικη γνωμη και αυτο που βλεπω σημερα τουλαχιστο στις δυο τηλεορασεις που σας ανεφερα ειναι απλα καταπληκτικο.
Νικος

Νίκο την αγόρασες την νέα cinema; Παρατήρησες την έλλειψη local dimming στο 3Δ; Τα γυαλιά της είναι διαφορετικά από την 9705;

Νίκο την αγόρασες την νέα cinema; Παρατήρησες την έλλειψη local dimming στο 3Δ; Τα γυαλιά της είναι διαφορετικά από την 9705;

Αγαπητε φιλε Γιωργο τα πρωτα κομματια εφυγαν απο Ολλανδια την Παρασκευη που μας περασε και αναμενονται στην Αθηνα την Παρασκευη ποου μας ερχεται η το αργοτερο την επομενη Τριτη. Μεσα στο πρωτο πακετο ειναι και η δικη μου. Μολις την ξεψαχνισω θα σου πω.
Το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω θα ειναι αυτο που αναφερεις.Εχω πολυ μεγαλη περιεργεια.
Τα γυαλια μαλλον ειναι τα ιδια αφου μιλαμε για τον ιδιο κωδικο. PT003
Για να καταλαβω εννοεις οτι οταν βαζουμε την τηλεοραση σε 3D mode απενεργοποιειται το lacal dimming μονο του η οτι για να δουμε αξιοπρεπη εικονα θα πρεπει να βαλουμε εμεις το local dimming στο off?
Nikos

Τα γυαλια μαλλον ειναι τα ιδια αφου μιλαμε για τον ιδιο κωδικο. PT003
Για να καταλαβω εννοεις οτι οταν βαζουμε την τηλεοραση σε 3D mode απενεργοποιειται το lacal dimming μονο του η οτι για να δουμε αξιοπρεπη εικονα θα πρεπει να βαλουμε εμεις το local dimming στο off?
Nikos

Νομίζω στην 9705 έχουν κωδικό 02, όχι 03. Λογικά η cinema έχει τον πομπό ενσωματωμένο;
Το local dimming απενεργοποιείται αυτόματα στην 9705 μαζί με το μενού, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης.

Mallon ειμαι και εγω φιλος του φορμα 21 9 και ενας λογος ειναι οτι σε καποιες περιπτωσεις θα ανοιγει και καπως τη γυναικεια λεκανη.
Και οι γυναικες αμα φαινονται ετσι ειναι σεξυ:smile:
χωρις πλακα τωρα πραγματικα ειναι το πιο κινηματογραφικο φορμα.

Θελω να πω παντος οτι για το 3d της PFL9705 οι αγοραστες επερεπε ναναι καπως προετειμασμενοι λογο του χαμηλου βαθμου που παιρνει στα συγκριτικα και reviews σε σχεση με τα εννιαμισαρια της sum.

π.χ η 9000 η σαμ εφτασε σε καποιο τεστ το 9.4, ενω η λεγομενη φιλ μονο 7!

Νομίζω στην 9705 έχουν κωδικό 02, όχι 03. Λογικά η cinema έχει τον πομπό ενσωματωμένο;
Το local dimming απενεργοποιείται αυτόματα στην 9705 μαζί με το μενού, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης.

Μπορει να κανω εγω λαθος Γιωργο και να ειναι 02. Παντως πρεπει να ειναι τα ιδια γυαλια.
Ναι εχει τον πομπο ενσωματωμενο. Αυτο τωρα γιατι το εκαναν ετσι τη στιγμη που ειναι και αυτη σειρα 9? Ειμαι δε βεβαιος οτι οταν την ειχα δει στο εργοστασιο περισι το καλοκαιρι ειχε σχεδιαστει για να φερει τον πομπο προσθετο οπως και οι υπολοιπες σειρες.
Αφου απενεργοποιειται Γιωργο στο 3D λειτουργει μετα σαν συνηθισμενη led χωρις τοπικο ελεγχο φανταζομαι. Ειναι τοσο μετριο οσο αφορα το μαυρο το αποτελεσμα? Ειναι πιο φωτεινο το μαυρο? Τι ακριβως σε ενοχλει?
Στην Samsung το μαυρο ειναι το ιδιο καλο οσο και σε 2D mode. Το μονο παρατραγουδο ειναι μια ελαφρια πρασινη χροια που οφειλεται στο πρασινο χρωμα των γυαλιων (ολοι ομως οι κατασκευαστες επιλεγουν πρασινα φιλτρα)
Απο εκει και περα το συνηθιζεις και απολαμβανεις την εικονα.
Νικος

Θελω να πω παντος οτι για το 3d της PFL9705 οι αγοραστες επερεπε ναναι καπως προετειμασμενοι λογο του χαμηλου βαθμου που παιρνει στα συγκριτικα και reviews σε σχεση με τα εννιαμισαρια της sum.

π.χ η 9000 η σαμ εφτασε σε καποιο τεστ το 9.4, ενω η λεγομενη φιλ μονο 7!

Αυτο το 9.4 σε ποιο τεστ ηταν?

Ελπιζω να μην μας πεις κανα περιοδικο τυπου Xali Tek.

xali tek.....:flipout:

Eνταξει τοτε νατο δουμε αντιστροφα.
Ειδες εσυ σε τv που την εχουν τεσταρει, καλυτερο 3D απο τις sam?

(κοιτα που θα μου πει τη vt20:flipout:)

Last edited:
To καλυτερο 3D σε LCD το εχει η Sony HX900.

Προσοχη για να μην παρεξηγηθουμε δεν λεω οτι εχει σουπερ 3D και οι αλλες ειναι για τα μπαζα. Απλως επειδη μιλαμε για το καλυτερο δυνατο λεω την γνωμη μου.

Απο εκει και περα ξαναειπα οτι δεν υπαρχει επισης κατα την γνωμη μου 3D αυτη την στιγμη σε καμια τηλεοραση , μονο ψευτο-3d.

Οντως η VT20 ειναι η καλυτερη αλλα ισχυει το παραπανω και γι'αυτην.

Last edited:
xali tek.....:flipout:

Eνταξει τοτε νατο δουμε αντιστροφα.
Ειδες εσυ σε τv που την εχουν τεσταρει, καλυτερο 3D απο τις sam?

(κοιτα που θα μου πει τη vt20:flipout:)

Το διάβασα και εγώ το χαι-τεκ. Έχει μια γνώμη που δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ που τις είδα όλες στην έκθεση, το 3Δ με το λιγότερο cross-talk το είχε η VT20, μετά η ΗΧ της σόνυ, μετά η σάμσουνγκ, και τελευταίες οι LG/φιλιπς. Είδα το "θόρυβο" που κάνουν με την νέα cinema...

Ρε παιδια τι να σας πω...δεν την εχω δει τη vt20....
Aλλα αναρωτιεμαι.....,εαν θαπαιρνα τη 42vt20 3d για το δωματιο μου (1.50-1.90 μ)
θα το μετανιωνα η θα γλυτωνα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα.
Aς εχει και κανα φραγκο παραπανω δε πειραζει...

(δεν αντεχω αλλο με την 20αρα τη crt!)

Last edited:
Το διάβασα και εγώ το χαι-τεκ. Έχει μια γνώμη που δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ που τις είδα όλες στην έκθεση, το 3Δ με το λιγότερο cross-talk το είχε η VT20, μετά η ΗΧ της σόνυ, μετά η σάμσουνγκ, και τελευταίες οι LG/φιλιπς. Είδα το "θόρυβο" που κάνουν με την νέα cinema...

Πώς σου φάνηκε ο αριστοτεχνικός τρόπος αναφοράς στο θέμα κίνησης της U20; :flipout: :flipout:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας, όπου τηλεοράσεις με μεγαλύτερα ΔΕ παίρνουν υψηλότερη βαθμολογία στην χρωματική ακριβεία... :BDGBGDB55:

Πώς σου φάνηκε ο αριστοτεχνικός τρόπος αναφοράς στο θέμα κίνησης της U20; :flipout: :flipout:

Χμ, δεν το κατάλαβα. Τι γράφουν; :flipout:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας, όπου τηλεοράσεις με μεγαλύτερα ΔΕ παίρνουν υψηλότερη βαθμολογία στην χρωματική ακριβεία... :BDGBGDB55:

Καλά, το είδα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό... :flipout:
"Η χρωματική της συμπεριφορά την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες LED LCD ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής"... Λέω και εγώ για να δω τις μετρήσεις...
ΔΕ 18 (!), και ANSI αντίθεση 564:1 (!).
Αλλά ξέχασα... "Η αίσθηση της αντίθεσης που δίνει η εικόνα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μας δίνει η μέτρηση chessboard (564:1)"

Τόσους νέους συνεργάτες έκαναν, κανέναν της προκοπής δεν βρήκαν;

Last edited:
Για το παιχνίδι σε 3Δ, το μπαλάκι περνάει στην μεριά της σόνυ:

http://www.supportforum.philips.com...-Series-8-and-9-and-3D-Gaming&p=1192#post1192

27-October news:
Sony recognizes the problem and will see to implement the solution in their software release for december 2010, so for these customers we have only the advise to wait for the next Sony update.

Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ή απλά είναι μια ευχή της φίλιπς. Θα δείξει... :flipout:
Άλλωστε πόσο μακριά είναι τα Χριστούγεννα;;; ::AFADF0:

αφου φταιει η sony γιατι οι αλλες μαρκες εκτος της ιδιας της sony υποστηριζουνε το ps3 3D ?
Δε τα λεει καλα η philips

αφου φταιει η sony γιατι οι αλλες μαρκες εκτος της ιδιας της sony υποστηριζουνε το ps3 3D ?
Δε τα λεει καλα η philips

Δεν ξέρω να σου πω. Από την μια έχω την δικιά μου δοκιμή που έδωσα σήμα 3Δ/720p, και η 9705 ΔΕΝ το κατάλαβε σαν 3Δ, και από την άλλη αναφορές για την 8605 ότι έπαιζε 3Δ παιχνίδια πριν την τελευταία αναβάθμιση του PS3... :nounder:

Θα βοηθούσε αν βρίσκαμε την ανακοίνωση της σόνυ (αν υπάρχει)...
Και ότι το θέμα θα σέρνεται μέχρι τον Δεκέμβρη δεν βοηθά καθόλου...

εγω πηρα σημερα γυαλια για την δικια μου samsung 143 ευρω 2 ζευγαρια+ 1ταινια (ενω κανανε πριν λιγο καιρο 110/αλλα τα καρτελ ανεβασανε την τιμη λογω ελλειψης ) και εκανα τη μ@λ@κια και ξεκολησα τα πολωτικα φιλτρα απο τα γυαλια
που ειτανε κολλημενα σαν αυτοκολητα πανω στους φακους και τωρα αμα γυρισεις καθετα τα γυαλια προς την οθονη σκοτεινιαζει η εικονα ενω με τα φιλτρα δεν σκοτεινιαζει.Τα ξανακολλησα αλλα δεν κολλησανε καλα..

Ειδα και μερικες απο τις ταινιες μου σε side by side αλλα επειδη οι υποτιλοι srt που εχω δεν ειναι 3D δεν δενανε με τις ταινιες και χαλουσε το 3D.

To imax space station 3d side by side το ειδα περιπου ολο χωρις υποτιλους και χαζεψα!!!