Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 47PFL9732D/10

Ανήκω στους αναποφάσιστους που αποφασίζουν να αγοράσουν και που ποτέ δεν αποφασίζουν να σταματήσουν ......να είναι αναποφάσιστοι στο τι τους ικανοποιεί καλύτερα....

Φανταζομε τι ζορια θα τραβας και στο sex .........με τα κουαλιτυ κοντρολ:flipout:

Οχι οχι οχι εκεί έχω καταλήξει και έχω ευδοκιμήσει .....

Τί τηλεόραση στο σπίτι δεν έχω καταλήξει .....

Απάντηση: Re: Philips 47PFL9732D/10

Για όσους έχουν την 42αρα υπάρχει ήδη η πρώτη αναβάθμιση στο επίσημο site της Philips με οδηγίες.Πιστεύω πως κάνει και για την 47αρα!:drummer:

Τι εννοείς 1η αναβάθμιση; Μπορείς να κάνεις αντιγραφή του Link σε παρακαλώ;

Τελικά μπήκα στο service menu,ώρες λειτουργίας 21,του κουτιού δηλαδή.

Μερικές φωτογραφίες από την tv.Είναι από την πρώτη ημέρα με την τηλεόραση
αρύθμιστη και χωρίς να έχω ιδέα πως πρέπει να βγάλω σωστές φωτογραφίες.
Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες δεν με ικανοποίησαν γιατί η εικόνα στην πραγματικότητα ήταν πολύ καλύτερη.Είναι βγαλμένες χωρίς φλας και με την μηχανή σταθεροποιημένη πρόχειρα.

TV001.jpg

TV002.jpg

TV003.jpg

οι παραπάνω φωτογραφίες καθώς και αυτές είναι από το 2ο dvd του hitech

TV004.jpg

TV005.jpg

TV006.jpg

Αυτές και οι επόμενες είναι από αναλογικά κανάλια

TV007.jpg

TV008.jpg

TV009.jpg

Μιας και είμαι κάτοχος της 47PFL9732 , παρατήρησα ενα προβληματάκι στο ambilight .
Οταν στην οθόνη δεν υπάρχει σήμα ή έχουμε μαύρο φόντο ενω όλο το υπόλοιπο πλαίσιο φωτίζει με ένα αχνό λευκό το πάνω αριστερό τμήμα πρασινίζει ελαφρώς... (αναφέρομαι πάντα στο ambilight)
Σε οποιοδήποτε άλλο φόντο ακολουθεί κανονικά...
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος στην δικιά του η να ανησυχώ???

P.S. Δεν είναι ενοχλητικό, αλλά........

Εννοείς όταν για παράδειγμα είναι συντονισμένη π.χ. σε σβηστή πηγή ή πρέπει να είναι συντονισμένη σε κανάλι που εκείνη τη στιγμή δείχνει κενή εντελώς οθόνη;

Σου το κάνει και σε πολύ σκοτεινές σκηνές;
Δεν έχω παρατηρήσει (στη 42άρα) κάτι τέτοιο αλλά θα το κοιτάξω ξανά.

Το ambilight το έχω στο 50, σε ήπια ή μεσαία λειτουργία. Μήπως έχεις πειράξει το balance;

Π.

Υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσεις το ambilight να φωτίζει μόνο στα πλάγια ή μόνο από πάνω. Ή είναι standard στις τρείς πλευρές και ρυθμίζεις μόνο την ένταση?

ο κάνει όποτε το φόντο είναι μαυρο, είτε αφορά μόνο το πάνω μερος της οθόνης είτε σε σβηστή πηγή, το balance είναι στη μέση , η ρύθμιση στο δυναμικό.

pkavoun: Το ambilight είναι standart και στις τρεις πλευρές

Re: Απάντηση: Re: Philips 47PFL9732D/10

Αυτό είναι English (UK), Αρχείο Zip (24.66 MB) Version: 000.064.014.006 στην παρακάτω διεύθυνση:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9732D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
και από ότι είδα ταιριάζει σε 32-47 τουλάχιστον και στα μοντέλα PFL9632-PFL9732. Απλώς ξεζειπάρεις το αρχείο που κατεβάζεις στον υπολογιστή σου, το βάζεις σε usb stick και στη θύρα usb της τηλεόρασης και όλα γίνονται αυτόματα! Διάβασε και τις οδηγίες που περιλαμβάνει σε pdf και όλα καλά:SFGSFGSF:

Αυτό είναι English (UK), Αρχείο Zip (24.66 MB) Version: 000.064.014.006 στην παρακάτω διεύθυνση:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9732D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
και από ότι είδα ταιριάζει σε 32-47 τουλάχιστον και στα μοντέλα PFL9632-PFL9732. Απλώς ξεζειπάρεις το αρχείο που κατεβάζεις στον υπολογιστή σου, το βάζεις σε usb stick και στη θύρα usb της τηλεόρασης και όλα γίνονται αυτόματα! Διάβασε και τις οδηγίες που περιλαμβάνει σε pdf και όλα καλά:SFGSFGSF:

Την έχω κάνει την αναβάθμιση...:slapface:

Νέο μέλος :FSGSFGS4:
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος αυτού του site.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια τηλεόραση philips 42/9732d.
Διάβασα από το site ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα με τον ήχο.
Την έχω βρει στα 2.200. Θέλω τη γνώμη σας.
Υ.Γ. Πήρα τηλ. στο service philips και ανέφερα το πρόβλημα με τον ήχο και μου είπαν να την αγοράσω πρώτα και μετά βλέπουμε.
Βοήθεια!!! :confused:

Υ.Γ. Πήρα τηλ. στο service philips και ανέφερα το πρόβλημα με τον ήχο και μου είπαν να την αγοράσω πρώτα και μετά βλέπουμε.

Καλώς ήρθες στο forum.

Αν εννοείς το πρόβλημα με το βουητό από την τροφοδοσία ρεύματος, δείχνει ότι έχει λυθεί στα τελευταία κομμάτια. Μάλλον ήταν πρόβλημα κάποιας παρτίδας.

Ήδη σε 37pfl9732D που είδα από κοντά το ΣΚ δεν ακουγόταν τίποτα. Η τηλεόραση πάντως σκίζει! Φίλε power8 Μήπως μπορείς να γράψεις που τη βρήκες γιατί ενδιαφέρομαι έντονα?