To καλιμπράρισμα της δικής μου είναι προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ.
Αύριο θα σας έχω νέα!
Αναμένουμε εντυπώσεις το συντομότερο δυνατόν!!!!!!To καλιμπράρισμα της δικής μου είναι προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ.
Αύριο θα σας έχω νέα!
Η πρώτη 42pfl9732 που μου έφεραν είχε άψογη εικόνα. Στη 2η, παρατηρώ πως δεξιά και αριστερά, σε μια ζώνη 5-6 εκ. κάθετη (και ίσως λίγο περισσότερο προς τα κάτω) έχει μια σταδιακή μικρή πτώση φωτεινότητας. Μικρή είπαμε. Σαν να έχεις κάνει feather στο photoshop.
Νόμιζα πως είχε να κάνει με την εικόνα του σταθμού, αλλά βάζοντας τα test patterns από το dvd της Avia, μάλλον είναι έτσι.
Το έχει δει κανείς άλλος ή πάλι με κατατρέχει η τεχνολογία; Αν το καλιμπράρισμα έχει και εξάρτημα μέτρησης χρώματος/φωτεινότητας, μπορείτε να το κοιτάξετε;
Πάνος
Πανο, αν οντως το κανει αυτο, τοτε παρε ενα πολυ μαλακο πανακι και κανε σε εκεινα τα σημεια απαλο μασαζ. Πολλες φορες γινεται αυτο λογω τοποθετησης του πανελ στην τηλεοραση και πιεσης στο συγκεκριμενο σημειο, με αποτελεσμα να φαινονται αυτες οι μικροθαμπαδες.
Μάλιστα... κοίτα φίλε μου που μας κατάντησε η τρέλλα μας... να κάνουμε και μασάζ στην τηλεόραση :BDGBGDB55:
Υ.Γ. Γεια σου ρε Πάνο γίγαντα![]()
Χθες το βράδυ ήρθε ο Μανώλης για το καλιμπράρισμα της τηλεόρασης. Στην παρέα προστέθηκε ο Βασίλης Κατάκαλος και ο - πανταχού παρόν και αεικίνητος - Νάσος (δεν πιστεύω να θέλετε και επώνυμο??)
Καταρχήν τους ευχαριστώ όλους για την παρέα γιατί περάσαμε πολύ καλά. Περισσότερο όμως θέλω να ευχαριστήσω το Μανώλη για τη διάθεση, υπομονή και δουλειά που έκανε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθε αργά το βράδυ (δεν μπορούσα νωρίτερα) και τελικά έφυγε μεταμεσονύχτια ώρα ρυθμίζοντας την τηλεόραση με φοβερή σχολαστικότητα και πάνω από όλα μεράκι.
Επί του πρακτέου, όπως καταλαβαίνετε έπεσα για ύπνο, οπότε φωτογραφίες και ρυθμίσεις προσεχώς.
Πάντως εκ πρώτης όψεως, το λευκό είναι λευκό και όχι γαλάζιο (αν και ο Μανώλης, ξέροντας τις προτιμήσεις μου - που εξέφραζα σε κάθε ευκαιρία!! - άφησε ένα λίγο ψυχρό τόνο) το μαύρο κάπως καλύτερο (όμως στα πλαίσια του μετρίου μαύρου της Philips) και η εικόνα ίσως πιο ευκρινής.
Θα επανέλθω πιο αναλυτικά.
Βαγγέλης
Υ.Γ. Η βραδιά είχε και guest star, ο οποίος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση από Ρόδο.
Καλά εγώ πέρασα για να φάω την πίτσα...χαχαχαχα...:drummer:
Παιδιά ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψω: η πίτσες είναι προσφορά (δόλωμα) της Philips για promotion της τηλεόρασης!:jester:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.