Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

To καλιμπράρισμα της δικής μου είναι προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ.
Αύριο θα σας έχω νέα!

Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Αύριο θα σας έχω νέα!

Εαν ξεμεινες απο καφε μην ξεχασεις να παρεις αφθονο!!!!! :flipout:
-bye-

Αύριο θα σας έχω νέα!
Αναμένουμε εντυπώσεις το συντομότερο δυνατόν!!!!!!

(Ο καφές κατά προτίμηση espresso....):music-smiley-005:

Η πρώτη 42pfl9732 που μου έφεραν είχε άψογη εικόνα. Στη 2η, παρατηρώ πως δεξιά και αριστερά, σε μια ζώνη 5-6 εκ. κάθετη (και ίσως λίγο περισσότερο προς τα κάτω) έχει μια σταδιακή μικρή πτώση φωτεινότητας. Μικρή είπαμε. Σαν να έχεις κάνει feather στο photoshop.

Νόμιζα πως είχε να κάνει με την εικόνα του σταθμού, αλλά βάζοντας τα test patterns από το dvd της Avia, μάλλον είναι έτσι.

Το έχει δει κανείς άλλος ή πάλι με κατατρέχει η τεχνολογία; Αν το καλιμπράρισμα έχει και εξάρτημα μέτρησης χρώματος/φωτεινότητας, μπορείτε να το κοιτάξετε;

Πάνος

Last edited:

Νομίζω πως είναι ένα από τα πράγματα που τεστάρονται.
Θα σου πω αύριο.

Η πρώτη 42pfl9732 που μου έφεραν είχε άψογη εικόνα. Στη 2η, παρατηρώ πως δεξιά και αριστερά, σε μια ζώνη 5-6 εκ. κάθετη (και ίσως λίγο περισσότερο προς τα κάτω) έχει μια σταδιακή μικρή πτώση φωτεινότητας. Μικρή είπαμε. Σαν να έχεις κάνει feather στο photoshop.

Νόμιζα πως είχε να κάνει με την εικόνα του σταθμού, αλλά βάζοντας τα test patterns από το dvd της Avia, μάλλον είναι έτσι.

Το έχει δει κανείς άλλος ή πάλι με κατατρέχει η τεχνολογία; Αν το καλιμπράρισμα έχει και εξάρτημα μέτρησης χρώματος/φωτεινότητας, μπορείτε να το κοιτάξετε;

Πάνος

Πανο, αν οντως το κανει αυτο, τοτε παρε ενα πολυ μαλακο πανακι και κανε σε εκεινα τα σημεια απαλο μασαζ. Πολλες φορες γινεται αυτο λογω τοποθετησης του πανελ στην τηλεοραση και πιεσης στο συγκεκριμενο σημειο, με αποτελεσμα να φαινονται αυτες οι μικροθαμπαδες.

Re: Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Πανο, αν οντως το κανει αυτο, τοτε παρε ενα πολυ μαλακο πανακι και κανε σε εκεινα τα σημεια απαλο μασαζ. Πολλες φορες γινεται αυτο λογω τοποθετησης του πανελ στην τηλεοραση και πιεσης στο συγκεκριμενο σημειο, με αποτελεσμα να φαινονται αυτες οι μικροθαμπαδες.

Μάλιστα... κοίτα φίλε μου που μας κατάντησε η τρέλλα μας... να κάνουμε και μασάζ στην τηλεόραση :BDGBGDB55::flipout::flipout:

Υ.Γ. Γεια σου ρε Πάνο γίγαντα:grinning-smiley-043

Μάλιστα... κοίτα φίλε μου που μας κατάντησε η τρέλλα μας... να κάνουμε και μασάζ στην τηλεόραση :BDGBGDB55::flipout::flipout:

Υ.Γ. Γεια σου ρε Πάνο γίγαντα:grinning-smiley-043

Εγώ λέω να κοιμηθείτε και μαζί σήμερα το βράδυ...μπορεί επειδή ήρθε σε καινούριο περιβάλλον, να μην μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα και να θέλει τον χρόνο της μέχρι να μάθει τι σας αρέσει κτλ κτλ....

Πές της και ένα παραμύθι για μια 19άρα που βιαζόταν να μεγαλώσει και έγινε Projectorας....

Χαιρετώ την παρέα!
Πριν ένα μήνα πηρα την 47pfl9732d από το πλαίσιο (2900) μετα από πολύ μέλετη. Είχα διαβάσει για το πρόβλημα με τον ηχο οταν είναι σβηστεί αλλά είπα να το ρισκάρω επειδή δεν είχε εντοπιστεί στην 47αρα. Δυστυχώς ο ήχος ήταν τόσο έντονος που τον άκουγα στο δίπλα δωμάτιο. Μειωνόταν μόνο οταν τι εκλεινα απο το κουμπί, όπου εκανε κατι διακοπές. Βέβαια οταν ήταν ανοιχτη δεν άκουγα κάτι. Κατά τα άλλα η TV ήταν εκπληκτική. Σήμερα ήρθαν από την sound&vision και την πήραν. Είδωμεν. Προσοχή σε όσους την επιλέξουν αν και νομίζω είναι λαχείο. Σε όσους έτυχε την αντικατέστησαν??

Last edited:

Μεγειές και λυπάμαι που μπήκες και εσύ στη γνωστή περιπέτεια. Ναι, μου αντικατέστησαν την 1η, η 2η κάνει πάλι θόρυβο, αλλά κατά τι λιγότερο και τους έχω δώσει διορία 1 εβδομάδα ακόμα να μου δώσουν επίσημη απάντηση από τη philips αν αντιμετωπίζεται το θέμα ή όχι. Όταν πήρα τηλέφωνο τους (ευγενέστατους) τεχνικούς στο service να μου πουν τι έγινε με αυτή που τους έστειλα πίσω, δεν ήξεραν κάτι για αυτήν. Μήπως την πήρε πίσω η philips κεντρικά;

Νομίζω και ο amarantos είχε στείλει μια 9632 για το ίδιο θέμα. Κράτα μας ενήμερους πλιζ για το τί έγινε. Ελπίζω να σου λυθεί άμεσα το πρόβλημα με την αντικατάσταση.

Μου τη σπάει πάντω να δίνεις τόσα λεφτά που δεν έχουν κανένα ελάττωμα, για να σου δώσουν προϊόν που έχει ελάττωμα. Έστω και μικρό ή ασήμαντο. Αν δεν ήταν τόσο τηλεορασάρα, θα την είχα επιστρέψει να πάρω x3500 χωρίς να διυλίζω τον κώνωπα. Αλλά είναι!:firstprize:

Όσο για το μασάζ, τί άλλο θα κάνω για να φτιαχτεί η ρημάδα;! Θα το δοκιμάσω και μπορεί να πιάσει. Μήπως όμως να της κάνω και εντριβές στην πλάτη με λάδι, μπας και σκάσει και το σφύριγμα....

Πάνος

Χθες το βράδυ ήρθε ο Μανώλης για το καλιμπράρισμα της τηλεόρασης. Στην παρέα προστέθηκε ο Βασίλης Κατάκαλος και ο - πανταχού παρόν και αεικίνητος - Νάσος (δεν πιστεύω να θέλετε και επώνυμο??)

Καταρχήν τους ευχαριστώ όλους για την παρέα γιατί περάσαμε πολύ καλά. Περισσότερο όμως θέλω να ευχαριστήσω το Μανώλη για τη διάθεση, υπομονή και δουλειά που έκανε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθε αργά το βράδυ (δεν μπορούσα νωρίτερα) και τελικά έφυγε μεταμεσονύχτια ώρα ρυθμίζοντας την τηλεόραση με φοβερή σχολαστικότητα και πάνω από όλα μεράκι.

Επί του πρακτέου, όπως καταλαβαίνετε έπεσα για ύπνο, οπότε φωτογραφίες και ρυθμίσεις προσεχώς.

Πάντως εκ πρώτης όψεως, το λευκό είναι λευκό και όχι γαλάζιο (αν και ο Μανώλης, ξέροντας τις προτιμήσεις μου - που εξέφραζα σε κάθε ευκαιρία!! - άφησε ένα λίγο ψυχρό τόνο) το μαύρο κάπως καλύτερο (όμως στα πλαίσια του μετρίου μαύρου της Philips) και η εικόνα ίσως πιο ευκρινής.

Θα επανέλθω πιο αναλυτικά.

Βαγγέλης

Υ.Γ. Η βραδιά είχε και guest star, ο οποίος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση από Ρόδο.

Αναμένουμε αποτελέσματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. :ears:

Π.

Χθες το βράδυ ήρθε ο Μανώλης για το καλιμπράρισμα της τηλεόρασης. Στην παρέα προστέθηκε ο Βασίλης Κατάκαλος και ο - πανταχού παρόν και αεικίνητος - Νάσος (δεν πιστεύω να θέλετε και επώνυμο??)

Καταρχήν τους ευχαριστώ όλους για την παρέα γιατί περάσαμε πολύ καλά. Περισσότερο όμως θέλω να ευχαριστήσω το Μανώλη για τη διάθεση, υπομονή και δουλειά που έκανε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθε αργά το βράδυ (δεν μπορούσα νωρίτερα) και τελικά έφυγε μεταμεσονύχτια ώρα ρυθμίζοντας την τηλεόραση με φοβερή σχολαστικότητα και πάνω από όλα μεράκι.

Επί του πρακτέου, όπως καταλαβαίνετε έπεσα για ύπνο, οπότε φωτογραφίες και ρυθμίσεις προσεχώς.

Πάντως εκ πρώτης όψεως, το λευκό είναι λευκό και όχι γαλάζιο (αν και ο Μανώλης, ξέροντας τις προτιμήσεις μου - που εξέφραζα σε κάθε ευκαιρία!! - άφησε ένα λίγο ψυχρό τόνο) το μαύρο κάπως καλύτερο (όμως στα πλαίσια του μετρίου μαύρου της Philips) και η εικόνα ίσως πιο ευκρινής.

Θα επανέλθω πιο αναλυτικά.

Βαγγέλης

Υ.Γ. Η βραδιά είχε και guest star, ο οποίος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση από Ρόδο.

Καλά εγώ πέρασα για να φάω την πίτσα...χαχαχαχα...:drummer:

Φημες στα διαφορα AVforum αναφερουν οτι η philips απο το 2008 και μετα θα δινει δωρεαν με την αγορα καθε premium LCD , ενα μεμορυ στικ 512 για τις μελοντικες αναβαθμισεις και ενα διπλο σετ ωτοασπιδων πολαπλης χρησης .
Απο το τμημα μαρκετινγκ δε , προταθηκε η συσταση τμηματος ψυχολογικης υποστηριξης οπου θα απαρτιζετε απο νευρολογο , ψυχολογο και κοινωνικο λειτουργο ανα χωρα που θα δραστηριοποιειτε μαζι με το τεχνικο προσωπικο..
Μαλιστα δινοντας βαρυτητα στα " εξωτερικα προσοντα " και θεωροντας οτι μια καλαισθητη παρουσια παντα θα δρα ανασταλτικα σε περιπτωσεις υποθαλπτομενης βιας αποφασισθηκε το εν λογο τμημα να το στελεγχωνουν μονο γυναικες με προδιαγραφες Καλουση , δηλ πανω απο 1.80 , στηθος D size , μινιμαλ ντυσιμο κ.λ.π .
Αυτο θα πει υποστηριξη προιοντος , οχι παιζουμε ............

Παιδια ειχα δει πριν καιρο στο τοπικ αυτο νομιζω, πληροφοριες για τη τελευταια αναβαθμιση με σχετικο link και επισης καποιες ρυθμισεις που ειχατε προτεινει, αλλα 34 σελιδες ειναι αυτες και δεν εχω το κουραγιο να τις ψαχνω παλι απο την αρχη.

Εχω την 42PFL9732D... Μηπως καποιος ξερει κατι απο τα παραπανω?

Καλά εγώ πέρασα για να φάω την πίτσα...χαχαχαχα...:drummer:

Και εγώ Νάσο έφυγα πριν τελειώσει το καλιμπράρσιμα.... οπότε κάποια στιγμή θα ξαναπάω στον Βαγγέλη να φάω και άλλη πίτσα.....εεεεεεεε..λάθος.. να δω την τηλεόραση ήθελα να γράψω....:damnyou:

Παιδιά ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψω: η πίτσες είναι προσφορά (δόλωμα) της Philips για promotion της τηλεόρασης!:jester:

Παιδιά ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψω: η πίτσες είναι προσφορά (δόλωμα) της Philips για promotion της τηλεόρασης!:jester:

Ασε τις πιτσες :ernaehrung004: και βαλε κανενα screenshot να δουμε τα μαγικα του Μανωλη!!! :2thumb22sup: