Στο "halo effect" αναφερώμουν στο σχετικό άρθρο και αυτό ήταν εμφανές όταν την έβαζες δίπλα δίπλα να παίζει με Sony και Samsung.
Σημερα για πρωτη φορα σε σπιτι φιλου ειχα στα χερια μου το τηλεκοντρολ τις 9732 στις 42''.
Δεν θα αναφερθω στο ποσο καλη ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο γιατι απλα αυτο που με απογοητευσε τελικα ειναι οτι οι ακομα κ η κορωνιδα των lcd (για εμενα προσωπικα 9732) δεν μπορει να σου προσφερει την ποιοτητα μιας crt κ για να μην παρεξηγηθω μιλω για σημα αναλογικων καναλιων αλλα κ σε σημα dvd.σε HD δεν εκ φερω αποψη μιας κ δεν ειδα.
Οσο και αν παιδευτικα με τις ρυθμισεις μου ηταν αδυνατο να ευχαριστιθω αυτο που εβλεπα!!
Ασε που για να μπω στις ρυθμισεις τις εικονας καθε φορα ολοκληρη διαδικασια οπου στην δικη μου Philips 32" 10ετιας γινετε με το πατημα ενος κουμπιου!!
Περιμενα ενα ποιο εξελιγμενο κ ευλικτο μενου αλλα δυστιχως δεν το βρηκα.
Τελικα ΟΚ αυτες οι τηλεορασεις σε ψηφιακα σηματα μπορει να αποδιδουν τα μεγιστα ελα ομως οτι κατα γενικοτητα παρακολουθουμε περισοτερο αναλογικο σημα, και λιγοτερο HD υλικο μιας κ η τεχνολογια δεν ειναι ακομη προσιτη ουτε αρκετα διαδεδομενη!
Τελικα αναρωτιεμαι, αξιζει τον κοπο να δωσει κανεις περι τα 2300 ευρω κ να αποκτησεις με περισσοτερα τετραγωνακια την Μαρα Ζαχαρεα στο σαλονι σου?
Εγώ και όλοι όσοι έχουν δει την 42PFL9732 στο σπίτι μου σε τηλεοπτικό σήμα έχουν πάθει πλάκα.Πολύ ζωντανά χρώματα και σε ταινίες απο MEGA, STAR,ALPHA,SKAI η εικόνα έιναι σαν τρισδιάστατη.Φυσικά μιλάμε πάντα από απόσταση τριών μέτρων γιατί όσο πλησιάζεις φαίνονται οι ατέλειες.Το σήμα μου ήταν και είναι στα περισσότερα κανάλια πολύ καλό.Σε dvd καμία σχέση με την παλιά μου CRT,αφού ξαναείδα όλη την σειρά του prison break.Μόλις την είχα πάρει,είχα βάλει το dvd του hitech και είχαμε μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό.Βέβαια όταν πήρα το PS3 και το έβαλα σε blue-ray τότε κατάλαβα ποια είναι η τέλεια εικόνα.Ακόμα κι αν κολλήσεις την "μούρη" σου στην οθόνη η εικόνα είναι αψεγάδιαστη ενώ με το dvd διακρίνεις ατέλειες.Υπάρχει όμως άνθρωπος που να βλέπει tv από το μισό μέτρο?αν ναι τότε ας κρατήσει την CRT, εγώ πάντως από τα 3 και τα 2,5 μέτρα δεν την αλλάζω την 9732.Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις πέρα από αυτές που έχουν γραφτεί στο forum και φυσικά δεν πείραξα το service menu.
Εγώ και όλοι όσοι έχουν δει την 42PFL9732 στο σπίτι μου σε τηλεοπτικό σήμα έχουν πάθει πλάκα.Πολύ ζωντανά χρώματα και σε ταινίες απο MEGA, STAR,ALPHA,SKAI η εικόνα έιναι σαν τρισδιάστατη.Φυσικά μιλάμε πάντα από απόσταση τριών μέτρων γιατί όσο πλησιάζεις φαίνονται οι ατέλειες.Το σήμα μου ήταν και είναι στα περισσότερα κανάλια πολύ καλό.Σε dvd καμία σχέση με την παλιά μου CRT,αφού ξαναείδα όλη την σειρά του prison break.Μόλις την είχα πάρει,είχα βάλει το dvd του hitech και είχαμε μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό.Βέβαια όταν πήρα το PS3 και το έβαλα σε blue-ray τότε κατάλαβα ποια είναι η τέλεια εικόνα.Ακόμα κι αν κολλήσεις την "μούρη" σου στην οθόνη η εικόνα είναι αψεγάδιαστη ενώ με το dvd διακρίνεις ατέλειες.Υπάρχει όμως άνθρωπος που να βλέπει tv από το μισό μέτρο?αν ναι τότε ας κρατήσει την CRT, εγώ πάντως από τα 3 και τα 2,5 μέτρα δεν την αλλάζω την 9732.Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις πέρα από αυτές που έχουν γραφτεί στο forum και φυσικά δεν πείραξα το service menu.
Επιδη εχω εμπειρια απο pixel plus δευτερης γενιας σε crt k ενοειτε philips, οπως κ ο φιλος petasis πιστεψε με αν τις εβαζεις διπλα με την 9732 (μιλαω παντα για αναλογικο σημα) Σιγουρα θα εκλεγες τα λεφτουδακια σου!!
Εδω θα διαφωνίσω!!!! Πρόσφατα ξάδελφος μου που εχει την 37/9731 έβαλε δίπλα της την CRT PHILIPS που ειχε αποσύρει και το αποτέλεσμα???????
ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ!!!!!
Τέτοια ηταν η διαφορά υπέρ της 9731.......
Εγώ πάλι που έβαλα δίπλα στην 37/9731 την 32/9618, απέσυρα την 9731...
(Εντάξει, δεν την απέσυρα, γιατί πρέπει να δικαιολογήσω τα 1600 που έδωσα.
Γράφω κάθε μέρα 100 φορές "μου αρέσει η 9731", αλλά μετά ρίχνω μια ματιά στην 9618 που παίζει ακόμα και ξαναρχίζω: "μου αρέσει η 9731", "μου αρέσει η 9731"...)
Kατ αρχην κανεις δεν μιλησε για κοντινη αποσταση θεασης αλλωστε εγω την παρακολουθησα απο τα 4 μετρα!!
Δευτερον δεν διαφωνω οτι σε υλικο blue-ray κανει θαυματα κ με το παραπανω μαλιστα!!!!
Οσο αφορα τωρα οτι σε τηλεοπτικο σημα βλεπεις τρισδιαστατα επετραψε μου να σου πω πως ''εδω γελανε''!! ( Ισως κ εγω ξοδευα 2300 να τα εβλεπα τρισδιαστατα!!!) Ακομα ομως κ αν εχεις αυτη την αισθηση η κακη ευκρινεια τις σε ξενερωνει!!
Επιδη εχω εμπειρια απο pixel plus δευτερης γενιας σε crt k ενοειτε philips, οπως κ ο φιλος petasis πιστεψε με αν τις εβαζεις διπλα με την 9732 (μιλαω παντα για αναλογικο σημα) Σιγουρα θα εκλεγες τα λεφτουδακια σου!!
Για μενα προσωπικα δεν υπαρχει τεχνολογια σε lcd που να ξεπερνα την ευκρινεια της crt μου σε αναλογικο σημα σε καμια περιπτωση.
Αν θελει καποιος ας επιχειρηματολογήσει το αντιθετο δεκτη καθε παρατηρηση.
:award::Banane0::award::Banane0::award::Banane0::award:Να μην ξεφεύγουμε.
Όποιος θέλει κρατάει τη CRT του.
Τώρα, περί της 9732:
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/01/15/Philips-47PFL9632D-47in-LCD-TV/p1
:award:
Π.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.