Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κι εγώ κάτοχος μιας 42PFL9732 κι έχω το ίδιο πρόβλημα με αρκετούς από εσάς. Έχω συνδέσει στο HDMI 1 το home cinema της Philips (HTS8100) και στο HDMI 2 το htpc μου. Όταν έχω βάλει την τηλεόραση στο HDMI 2 και ανοίξω το pc όλα δουλεύουν ρολόι (κλειδώνει στα 1080p). Αν όμως "τόλμήσω" να άλλάξω το κανάλι και βάλω είτε τηλεόραση είτε HDMI 1 και επανέλθω στο HDMI 2 τότε δεν έχω καθόλου εικόνα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να ξαναδώ εικόνα από το HDMI 2. Δοκίμασα να αλλάξω θύρα, άλλαξα καλώδια, απενεργοποίησα όλα τις ψηφιακές βλτιώσεις της εικόνας, άλλαξα ανάλυση στο pc μήπως σε χαμηλότερες αναλύσεις δεν το κάνει αλλά τζίφος. Πήγα το pc στο Πλαίσιο που το αγόρασα και μου είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το ξαναέφερα πίσω, της έβαλα το τελευταίο firmware αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στη σύνδεση με το PC και όχι στη σύνδεση με το Home Cinema. Καμιά ιδέα; Έχω ορίσει βέβαια στην HDMI 2 θύρα σαν PC. Άλλαξα τον ορισμό της HDMI 2 από PC σε Παιχνίδι, σε Blu-ray κτλ. αλλά και πάλι τίποτα. Για κάποιο λόγο χάνει το συγχρονισμό με το HDMI. Επίσης κάθε φορά που αλλάζω κανάλι και επανέρχομαι στο HDMI 2 η οθόνη του htpc (Zalman 160ΧΤ Plus) σβήνει για ένα δευτερόλεπτο και επανέρχεται.
Εχουμε κάποιο νεότερο????Μίλησα σήμερα με το Service...
Πρέπει να έρθουν να την πάρουν (θα στείλουν φορτηγό) για να την κοιτάξουν και στην συνέχεια είτε να την επιδιορθώσουν (αναφέρθηκε και σε αλλαγή μητρικής πλακέτας) είτε να την αντικαταστήσουν ....
Ο τεχνικός που μίλησα δεν έχει ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα (? ?) ... (No comments ... nobody knows)
Για την απόσταση που έχεις πιστεύω ότι η 42' Philips με το Ambilight είναι η καλυτερη επιλογή. Ειδικά αν βλέπεις αρκετά TV θα είναι πολύ πιο ξεκούραστη.:grandpa:
Ακόμη να λάβει κάποιος απάντηση???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.