Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Q581E_1.64.14.15
  • Picture quality improvement due to modified noise algorithm.
  • Improved start-up behavior.
  • Text correction of menu items when Slovenian language is selected.

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Χθες παρελαβα την 9732. Πριν 5 λεπτα που ανοιξα το κουτι βλεπω οτι:
  • Τα φενιζολ ειναι σπασμενα
  • Το σακουλακι με τις οδηγιες σκισμενο σε χιλια μερη και οι οδηγιες χυμενες μεσα στο κουτι.
  • Το σακουλακι με το χειριστηριο ανοιγμενο
  • Το καλυμα της τηλεορασης σκισμενο.
Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και θα μου φερουν αλλη. Δεν ξερω ποιανου λαθος ειναι, καταστηματος ή Philips αλλα ειναι απαραδεκτοι:furious3:

Μα καλά πιστεύεις ότι φταίει η philips; Μάλλον το κατάστημα σου πάσαρε είτε εκθεσιακό κομμάτι είτε αλλαγή από προηγούμενο πελάτη. Να υποθέσω αγορά από αλυσίδα τύπου Κωτσόβολος η ηλ. Αθηνών;

Μα καλά πιστεύεις ότι φταίει η philips; Μάλλον το κατάστημα σου πάσαρε είτε εκθεσιακό κομμάτι είτε αλλαγή από προηγούμενο πελάτη. Να υποθέσω αγορά από αλυσίδα τύπου Κωτσόβολος η ηλ. Αθηνών;

Σωστα υποθετεις. Απο αλυσιδα (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το ονομα της).

Σωστα υποθετεις. Απο αλυσιδα (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το ονομα της).

Kαι να μην πεις ..........ολοι ξερουμε οτι λεγετε H.A.:flipout::flipout:

Είναι γυφτιά, όπως και να το δεις.
Ευτυχώς που η αγορά έχει τουλάχιστον εθστεί στους στοιχειώδεις τουλάχιστον κανόνες προστασίας του καταναλωτή και την αλλάζουν επί τόπου.

Παρηγορήσου από το γεγονός οτι πήρες τηλεορασάρα!

Π.

Αλήθεια, πόσο καιρό θα κάνουν να βγάλουν νέο firmware; Έχουν κολήσει στο .015 εδώ και ένα και πλέον μήνα....

Π.

Καλησπέρα,
Μόλις παρέλαβα την 42PFL9732D. fan-electric...αψογοι...16:00 παρήγγειλα, στις 20:30 ήταν σπίτι μου

Πρώτη εντύπωση, χωρίς εξτρα ρυθμίσεις, με σήμα τηλεόρασης δεν εντυπωσιάστηκα....:bigcry:

Ερώτηση : Χρησιμοποιώ το υπάρχον καλώδιο που είχα και όχι αυτό που περιλαμβάνεται στην συσκευασία (και φαινεται να έχει και κάτι ασφάλειες επάνω). Μπορεί αυτό να κάνει την διαφορά στο αποτέλεσμα αυτού που βλέπαν οι φίλοι στο thread ?

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Εκεί που ήμουν έτοιμος να τη πάρω σκάει και η νέα σειρά της Philips και λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Τώρα από την άλλη λέω πως θα πέσει αρκετα και η τιμή της 9732... comfused:ADFAD2:

Καλησπέρα,
Μόλις παρέλαβα την 42PFL9732D. fan-electric...αψογοι...16:00 παρήγγειλα, στις 20:30 ήταν σπίτι μου

Πρώτη εντύπωση, χωρίς εξτρα ρυθμίσεις, με σήμα τηλεόρασης δεν εντυπωσιάστηκα....:bigcry:

Ερώτηση1 : Χρησιμοποιώ το υπάρχον καλώδιο που είχα και όχι αυτό που περιλαμβάνεται στην συσκευασία (και φαινεται να έχει και κάτι ασφάλειες επάνω). Μπορεί αυτό να κάνει την διαφορά στο αποτέλεσμα αυτού που βλέπαν οι φίλοι στο thread ?

Ερωτηση2 : Συνδεσα το XBOX360 με τα καλώδια τα composite(RGB) στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Εικονα οκ, αλλά ήχο δεν έχω. Ξέρει κανεις γιατί ? (Σε δεύτερη προσπάθεια σύνδεσα και τα audio L/R στις υποδοχές κάτω από το composite)

Καλησπέρα,

Ερώτηση1 : Χρησιμοποιώ το υπάρχον καλώδιο που είχα και όχι αυτό που περιλαμβάνεται στην συσκευασία (και φαινεται να έχει και κάτι ασφάλειες επάνω). Μπορεί αυτό να κάνει την διαφορά στο αποτέλεσμα αυτού που βλέπαν οι φίλοι στο thread ?

Όχι...

Ερωτηση2 : Συνδεσα το XBOX360 με τα καλώδια τα composite(RGB) στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Εικονα οκ, αλλά ήχο δεν έχω. Ξέρει κανεις γιατί ? (Σε δεύτερη προσπάθεια σύνδεσα και τα audio L/R στις υποδοχές κάτω από το composite)

Το composite ΔΕΝ μεταφέρει ήχο. Θες επιπλέον σύνδεση για τον ήχο.

Το composite ΔΕΝ μεταφέρει ήχο. Θες επιπλέον σύνδεση για τον ήχο.

Τα έχω συνδέσει στην αριστερή πλευρα (side) (το κοκκινο και το ασπρο). Αντίστοίχησα και μεσω του menu τον ήχο στο EXT3 (Composite). Δυστυχώς τίποτα. Είχε κάποιος παρόμοιο περιστατικό ?

Εχω ήδη τσεκάρει αν δουλευει η σύνδεση side και επιβεβαίωσα οτί δουλεύει σε χαμηλότερη ανάλυση και με ήχο

Δεν κάνει η σύνδεση στο side. Στην δική μου (9731) υπάρχει είσοδος ήχου (ψηφιακή και αναλογική νομίζω) στην ίδια τοποθεσία με το Composite. Αυτή είναι που αντιστοιχίζεται από τα μενού, και όχι η side. Δες και το εγχειρίδιο πιο προσεκτικά...

To ΗD component του ΧΒΟΧ εχει 6 ακρες , θα συνδεσεις πρασινο-μπλε-κοκκινο για την εικονα και κοκκινο-ασπρο για τον ηχο αν θυμαμαι καλα. Και θα περισεψει και ενα κιτρινο το οποιο δεν χρειαζεται.

REXBA_009_MED.jpg

Eπισης το βυσμα πανω εχει ενα διακοπτακι που λεει "ΤV" - "ΗDTV" , και θα το βαλεις στο HDTV.

Τελος αν τυχον εχεις το Arcade ΧΒΟΧ 360 τοτε δεν εχει καλωδιο HD component , αλλα απλο component και θα πρεπει να το συνδεσεις μεσω της HDMI που εχει απο πισω.

Last edited:

Τον ήχο από το Χβοχ (ασπρο - κοκκινο) θα το συνδέσεις στο EXT3 όπου έχει ένα μικρό στερεοφωνικό jack. Για να το πετύχεις αυτό θέλεις έναν αντάπτορα από διπλό RCA (χβοχ) σε μονό στερεοφωνικό jack. Θα τον βρεις σε όλα τα ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ειχα σχεδον αποφασισει να παρω την 42 9632 που ειναι 800 ευρω πιο φθηνη απο την χ3500(1700 vs 2500 στο πλαισιο) και με πανω κατω ιδια ποιοτητα εικονας , αλλα διαβαζοντας αυτες τις 64 σελιδεσ εδωμεσα εχω φρικαρει!
Αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει καλωδιο η εστω καποιος απλος και φθηνος τροπος να συνδεσω το λαπτοπ μου που εχει μονο vga εξοδο με την τηλεοραση.Καλα καταλαβα;
Και διαβαζω και για θορυβους , αργα και προβληματικα τηλεκοντρολ και κατεβασματα firmware απο το ιντερνετ ....

Ειχα σχεδον αποφασισει να παρω την 42 9632 που ειναι 800 ευρω πιο φθηνη απο την χ3500(1700 vs 2500 στο πλαισιο) και με πανω κατω ιδια ποιοτητα εικονας , αλλα διαβαζοντας αυτες τις 64 σελιδεσ εδωμεσα εχω φρικαρει!

Υπαρχει παντα η λυση της Samsung 40F86 η της Sony 46W3000.

Παντως μπορεις να βρεις την κορυφαια LCD της αγορας (Χ3500) με γυρω στα 2,200 στις 40".

Στειλε ενα PM στο μελος vasdar που πηρε την 46Χ3500 γυρω στα 2500 να σε κατευθυνει.

Αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει καλωδιο η εστω καποιος απλος και φθηνος τροπος να συνδεσω το λαπτοπ μου που εχει μονο vga εξοδο με την τηλεοραση.Καλα καταλαβα;

Καλά κατάλαβες, η TV δεν έχει VGA είσοδο. Για το Laptop μόνο μέσω Docking Station που έχει DVI θα το καταφέρεις αυτό.

Και διαβαζω και για θορυβους , αργα και προβληματικα τηλεκοντρολ και κατεβασματα firmware απο το ιντερνετ ....

Πταίσματα ... -bye-
Η TV είναι άπαιχτη ...