-PHILIPS TV Line-Up 2011-

αμα το ξεκινάει έτσι

"Can Philips 6606 compare with other mid-range TVs such as Panasonic G30 and Sony EX520? And is Philips’ 2011 NET TV platform a complete Smart TV solution? FlatpanelsHD intends to find out in this Philips 6606 review."

τι να περιμένεις.

5616243554_a6d8c4f040.jpg

5615662887_eaa0e25cf7.jpg

d78247ab4fa044af8b368ea.png

Σύντομα αναμένεται στην αγορά και η σειρά Design Line.

Θα υπάρχουν δύο ειδών μοντέλα:

Η "Edge ΤV" (πιθανός κωδικός 7906) με τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια της σειράς 7606, με άσπρο πλαίσιο, Ambilight και βάση με κλίση περίπου 6 μοιρών για τοποθέτηση σε κάποιο χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού.

Και η "Tilt TV" με μεγαλύτερη κλίση 10 μοιρών, με πιο βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και πιθανότατα σε μικρότερα μεγέθη που θα προορίζονται για τοποθέτηση σε κάποια κρεβατοκάμαρα ή κουζίνα.

http://www.youtube.com/watch?v=hVze9ouvJRo

http://www.philips.co.uk/c/designline-tv/286449/cat/#

Παρακαλουνται οι κατοχοι "μηλων" να αγορασουν την φετινη "ασπρη" σειρα της Phillips,μηπως και κανει καμμια πωληση η εταιρεια. :D

imac1.png

Πλάκα πλάκα τώρα που η Apple έχει πάρει το κολλάει με τις μηνύσεις (βλέπε samsung, htc κλπ) μπορεί να ρίξει και μια στην Philips με την δικαιολογία ότι η βάση της αντιγράφει αυτή του iMac (έστω και ανάποδα) :flipout:

Μπα... Στο φόρουμ της Philips τα βρίσκω... :flipout:
Περιμένω να τα βάλει και το fullhd.gr, που μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει κάτι σημαντικό από την έκθεση...

Απο εδω και περα απαραιτητη προυποθεση για οποιον ασχολειται με την Philips θα ειναι η γνωση της Κινεζικης γλωσσας.:p

Σε βλέπω με Philips, μιας που ξέρεις ήδη Ιαπωνικά. Κοντινές γλώσσες είναι...

Να σε μάθω ακόμα ένα κινέζικο; diao.

Αν και νομίζω ότι σε άλλο νήμα είχες γράψει και άλλες κινέζικες λέξεις, όπως "πικ-ο-εϊτ-σ-ντι". :flipout:

Να σε μάθω ακόμα ένα κινέζικο; diao.

Αν και νομίζω ότι σε άλλο νήμα είχες γράψει και άλλες κινέζικες λέξεις, όπως "πικ-ο-εϊτ-σ-ντι". :flipout:

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!!!!

:worshippy:

Πέρα από την όμορφη πλακίτσα που κάνουμε, μην υποτιμά κανείς τους Κινέζους. Εχω πάει πολλές φορές και έχω ζήσει εκεί συνεχόμενα για 6 μήνες. Μπορούν κατ´επιλογήν τους να κατασκευάσουν στο ίδιο εργοστάσιο κάτι που θα είναι state of the art και κάτι για τα μπάζα. Μαθαίνουν πολύ γρήγορα. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι είναι "απατεώνες". Δεν είναι σαν τους Γιαπωνέζους. Πλησιάζουν πιο πολύ στα Ελληνικά πρότυπα, μόνο που είναι "εξυπνότεροι" έμποροι.
Μην ξεχνάμε ότι κατασκευάζουν βάζα του ενός και του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Θέλει όμως προσοχή μην αγοράσεις βάζο του ενός ευρώ έναντι ενός εκατομμυρίου.

Στην αρχη τουλάχιστο, όχι δεν πρεπει να περιμενουμε και πολλα. Στο μέλλον θα εξαρτηθεί απο το target group τους. Μην ξεχναμε οτι μπορουν και κατασκευάζουν oppo.

Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Σε οτι εχει να κανει με το τρολαρισμα ειναι εξπερ ο Γιωργος.

Τελευταια εγινε εξπερ και στα Κινεζικα.

Μα φυσικά. Εγώ είμαι αυτός που έχω γεμίσει τα νήματα με μίσος εναντίων των Κινεζικών προϊόντων και εικασίες για το πως θα είναι τα μοντέλα της φίλιπς που θα κυκλοφορήσουν την χρονιά 2012-2013.
Νομίζω ότι η ανάρτησή σου στερείται σοβαρότητας, και κακώς ασχολούμαι...

Καταρχην εγω δεν μιλησα ποτε για τα μοντελα 2011-2012.

Αναφερθηκα στην κατρακυλα της εταιρειας τα τελευταια χρονια τοσο απο αποψη εικονας και value for money αλλα και την χαμηλη αξιοπιστια που εχει οδηγησει σε συρρίκνωση των πωλησεων.

Απλως η αγορα απο Κινεζικη εταιρεια ριχνει το ηδη κλονισμενο πρεστιζ και αποτελει το κερασακι στην τουρτα που βαζει οριστικα ταφοπλακα στον κατασκευαστη καποτε επι CRT αρκετα αξιολογων τηλεορασεων.

Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Καταρχην εγω δεν μιλησα ποτε για τα μοντελα 2011-2012.

Αναφερθηκα στην κατρακυλα της εταιρειας τα τελευταια χρονια τοσο απο αποψη εικονας και value for money αλλα και την χαμηλη αξιοπιστια που εχει οδηγησει σε συρρίκνωση των πωλησεων.

Απλως η αγορα απο Κινεζικη εταιρεια ριχνει το ηδη κλονισμενο πρεστιζ και αποτελει το κερασακι στην τουρτα που βαζει οριστικα ταφοπλακα στον κατασκευαστη καποτε επι CRT αρκετα αξιολογων τηλεορασεων.

Και εδώ λάθος κάνεις. Η ποιότητα της εικόνας συνεχώς βελτιώνεται, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Το "value" είναι αρκετά αόριστο για να αποτελέσει κριτήριο (π.χ. εσύ δεν βλέπεις κανένα value στο ambilight, γιατί δεν είχες ποτέ τηλεόραση με τέτοιο σύστημα). Τα περί χαμηλής αξιοπιστίας, ότι θέλει γράφει ο καθένας. Στοιχεία δεν υπάρχουν...

Για τα μοντέλα του 2011-2012 μια χαρά μίλησες. Όταν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, λασπώνονται όλα.