-PHILIPS TV Line-Up 2011-

Philips Ε-Line: Νέα σειρά LED οθονών

227E3LHSU.jpg

Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να δώ live την 9706; Όπου έχω ρωτήσει, δεν υπάρχει showroom.... Απλά την έχουν βάλει σε σπίτια.
Μήπως πρέπει να πάω πόρτα πόρτα για να τη δώ; Είμαι έτοιμος για αγορά τηλεόρασης και δεν βρίσκω πουθενά..... τουλάχιστον στις μεγάλες αλυσίδες τα τελευταία μοντέλα των εταιριών για να έχω και δική μου άποψη για το τι βλέπω .... Ελπίζω να μην σας κουράζω ...... Ευχαριστώ !!!

Στο φόρουμ μάλλον δεν έχουμε ακόμα κάτοχο...

Μίλησα πρίν λίγο με Philips Ελλάδος και μου είπαν οτι αναμένεται να παραλάβουν μέσα Νοεμβρίου. Ο υπάλληλος μου εξήγησε οτι κάποια καταστήματα (μεγάλες αλυσίδες με έδρα εξωτερικού) κάνουν παράλληλη εισαγωγή και την έχουν νωρίτερα.....

To μαυρο μετρημενο σε σκακιερα ειναι πολυ μετριο απο οτι βλεπω (0.04 cd/m2).

Πού το γράφει ότι είναι μέτρηση στην σκακιέρα; Εγώ κατάλαβα ότι είναι μέτρηση με κλειστό το local dimming.
Έχασα κάτι, και δεν το πρόσεξα;

Τεράστια η διαφορά του 0,07 από το 0,05 ο ένας, μέτριο το 0,04 ο άλλος, έχουμε χάσει εντελώς το μέτρο, μου φαίνεται... :flipout: -bye-

Tα 0,04 είναι άνευ local dimming και ο εγγενής λόγος αντίθεσης του πάνελ της τάξης του 4000:1, είναι εντυπωσιακός για LCD. Το ίδιο εντυπωσιακή, από την αρνητική μεριά αυτή τη φορά όμως, είναι και η γωνία θέασης, που αρμόζει σε ΤΝ του 2005 και όχι σε UV2A του 2011...

Η μειωμένη γωνία θέασης σε σχέση με την 9705, έχει μια λογική. Αυτό το "μάτι του σκόρου" είναι ουσιαστικά νανοδομές σαν αυλακώσεις στην επιφάνεια του πάνελ. Αν έχεις βάλει κάτι σαν "τοιχάκια" για να περιορίσεις τις ανακλάσεις, περιορίζεις και την διασπορά του πάνελ...
Είναι νομίζω αναμενόμενο να μειωθεί η γωνία θέασης.

Philips 40PFL8606H

http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-40pfl8606h-p12066/test.html

53_12066_2.jpg

Build Quality and Design - Image Quality
note_v3_4.jpg

No Clouding - Image Quality: 3D - Energy Consumption
note_v3_5.jpg

Philips is definitely on a roll with its TVs this year! The PFL8606H produces a great picture in two dimensions as well as three. Not happy with being one of the most responsive we've seen, producing sky-high contrast ratios and getting colours spot on, its display is also exempt from problems with clouding. It's hard to do better than that!
note5.gif

40PFL8606H_reactivite.jpg

This graph shows the ghosting time, measured in ms, that the TV takes to entirely remove the previous frame. The shorter the time, the more fluid moving images will appear

40PFL8606H_de_cali.jpg

Colour handling in Cinema mode: average deltaE: 3.1

40PFL8606H_contraste_mesure.jpg

Contrast in Cinema mode: 3200:1

40PFL8606H_clouding.jpg

We're pleased to announce that the PFL8606H doesn't suffer from any clouding. During our tests, the unit we were using in the lab had just a few traces of light leaking onto darker areas of the screen, but they were totally invisible in films.

40PFL8606H_3dlp.jpg
40PFL8606H_3drp.jpg

With a perfect result, we shouldn't see any trace of the 'R' frame on the left, and, vice versa, none of the 'L' frame on the right. For the time being, only plasmas from Samsung and Panasonic get this right.​

Πολύ καλά λόγια από το review. Η τιμή της 46αρας δεν είναι κακή, μόλις 1.350. Λιγότερα από την samsung 46D7000 και την sony 46hx820

Κατι διαφημιση θα εβαλε η Philips στο digital versus.

Αυτο δεν ειναι τεστ αλλα αγιογραφια.

Πότε ήταν αξιόπιστο το συγκεκριμένο, για να είναι και τώρα;

Πότε ήταν αξιόπιστο το συγκεκριμένο, για να είναι και τώρα;

πάντως ειδικά στους προβολείς δίνει ρέστα. πλευρές πολυκατοικίας γεμίζει με 2000 lumens.

Mε κόστος αγοράς όσο τρεις U30 και δύο ίντσες λιγότερες, το καλό που της θέλω... :p :flipout:

Βέβαια θα παίζει καλύτερα από μια U30... :flipout:

Μην εισαι και τοσο σιγουρος γιατι η 8605 την οποια εχω δει σε φιλικο σπιτι ηταν χειροτερη σε εικονα απο την U20.

Σε σχεδιασμο παντως ειναι σιγουρα καλυτερη απο την U30.

Last edited:
Μην εισαι και τοσο σιγουρος γιατι η 8605 την οποια εχω δει σε φιλικο σπιτι ηταν χειροτερη σε εικονα απο την U20.

Σε σχεδιασμο παντως ειναι σιγουρα καλυτερη απο την U30.

Μόνο που η U20 μετράει 0.07, και η U30... 0.10 και βλέπουμε.

Κουβέντα που ανοίξαμε πάντως... Για φτηνές πλάσμα και IPS πάνελς... Και τα δύο προς αποφυγήν...