Δεν ξερω τι παιζει στη Σλοβενία αλλά
εισαγωγική (και φανταζομαι
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ) τιμη της 77αρας στα 4700 μου φαινεται απο εξαιρετική έως απίστευτη τιμή. Φαινεται πως η LG θα παρασυρει τις φετεινες τιμες των OLED (
ΟΛΩΝ των εταιριών) προς τα κατω δεδομενου οτι στην Ιταλία η 77αρα C1 προτεινεται στα 4300 € και η 77αρα G1 στα 5000 €. Αν ισχυσει αυτό και η Philips βγάλει την 77αρα πιο νωρις (οπως γραφτηκε τον 7/2021) χαλαρά θα τη βρουμε ισως και κατω απο 4000
ΑΝ (επαναλαμβανω
ΑΝ) την φερει ο Κωτσο. Οσο για BF δεν νομιζω οτι η 77αρα ΟLED θα φτασει να πουλιεται τότε φτηνότερα, θα ειναι ακριβό μοντελο, οι 77αρες LG θα χτυπανε τοτε τιμες χαλαρά κοντα στις 3000 € και δεν νομιζω τοτε να φερει καν ο Κωτσο την 77αρα Phlips. Ο,τι καταφερουμε θα γινει μεσω απ' ευθειας συνεννόησης με το καταστημα, οπως πρότεινε ο tgiamour, ή μεσω των δικων μου κονέ (Bούζας, Uslenghi) εφ' οσον θελουν να βοηθήσουν. Υπενθυμιζω οτι μολις προσφατα η κα Uslenghi μου ειπε οτι η 77αρα θα βγει τον Οκτωβριο (βλ.
ΕΔΩ). Να πληροφορησω επισης οτι εχω ζητησει μια αρχικη εκτιμηση τιμών για Ελλάδα απο τον CEO της TPVision (κο Βούζα) και περιμενω απάντηση (...)