ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Επίσης, να αναφέρω ότι η "χειρότερη ποιότητα" μεταφράζεται στην περίπτωσή μου σε flatter ήχο, μαζεμένες διαστάσεις εικόνας και μειωμένα δυναμικά...
Να προσπαθήσεις να ακούσεις με δανεικά HD600. .
Θεωρεις οτι αυτό μπορει να συμβαινει και σε πολυ πιο ευκολοδηγητα ηχεια κόρνας οπως τα δικά μου (Ζingali 115) που με το πολυ ακριβό phono (sunilda) παρατηρησα αυτο ακριβως το φαινομενο. Η οτι απλα ενα μη λαμπατο phono -- εκατσε -- πιο καλαΕίχα παρατηρήσει κάτι σε διάφορα συστήματα, φτηνά ακριβά δεν έδειχνε να αλλάζει η παρατήρηση. Ότι όταν ένα σωστό πικάπ με ένα σωστό φόνο -όχι τα σούπερ πικάπ & φόνο, απλώς σωστά- έπαιζαν περίεργα άσχημα σε σχέση με ψηφιακή πηγή ότι και να έκανε κανείς, ήταν σχεδόν πάντα και προβληματική η σχέση ηχείων-χώρου η τα ίδια τα ηχεία είχαν σημαντικές ιδιαιτερότητες. Το ψηφιακό mastering, και η δύναμη του σήματος του, περνούσαν ευκολότερα και εντυπωσιακότερα από αυτά τα συστήματα αλλά το αναλογικό δεν καθόταν καλά. Βέβαια τα περισσότερα μοντέρνα ηχεία μάλλον είναι ελεγμένα αποκλειστικά με ψηφιακές πηγές.
Επειδή θέλω να φτιάξω ένα καλό τροφοδοτικό για ένα original Dino Mk2, τι τάσεις πρέπει να βγάζει ?
Το Dino λέει απο κάτω +22Vdc(18Vac) - 0 και -22Vdc(18Vac) - 0
Πέρνει και εναλλασσόμενη ? και γιατί εχει δυο pin για το 0Volt ?
Ένα Salas BIB θα έκανε η θα ήταν καλύτερο ένα με τα LT 3042 ?
:ernaehrung004:
Θεωρεις οτι αυτό μπορει να συμβαινει και σε πολυ πιο ευκολοδηγητα ηχεια κόρνας οπως τα δικά μου (Ζingali 115) που με το πολυ ακριβό phono (sunilda) παρατηρησα αυτο ακριβως το φαινομενο. Η οτι απλα ενα μη λαμπατο phono -- εκατσε -- πιο καλα
Τα τροφοδοτικά Salas είναι δοκιμασμένα γενικά για phono και τα πηγαίνουν άριστα.
Κατά την άποψη μου καλύτερο είναι αυτό της έκδοσης R1.2 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει έτοιμη πλακέτα και θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις.
Αν βέβαια δεν έχει αντίρρηση ο Νίκος (salas), μπορώ να σου δώσω δικά μου σχηματικά για διάτρητη ή σπιτική πλακέτα.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο, με τα λεγομενα σου και ειδικά στο θεμα με τις ανεπάρκειες και τη μεγενθυση τους. Απλα μου κάνει εντυπωση η τόσο μεγάλη ακουστή διαφορά αναμεσα σε δυο μηχανήματα θεωρητικά διαφορετικών κλάσεων.
Για να δωσω μια τάξη μεγέθους η διαφορα μου θυμιζει πως ακουγα με τον υπολογιστή, απο την εξοδο ακουστικων με καρφί σε rca στον ενισχυτή και μετά που στη μέση μπηκε το πρωτο μου ντάκ με usb.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.