Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

τρέχωωωωω ....τρεχωω να βαλω vistaaaaaa!!!

(just kidding...αν δεν υπάρξει σοβαρότατος λόγος δεν αλλάζω τα XP)

Re: Απάντηση: Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Εμενα παντως απο update δεν εκανε κιχ ....

Εμένα μου ήρθε μόνο το γνωστό update (KB940510) το οποίο ελέγχει τη νομιμότητα των Vista..

Πέρασα χθες το βράδυ το sp1 για 32bit. Μου το έβγαλε διαθέσιμο από το windows update. Η εγκατάσταση πήγε μια χαρά (γίνεται σε 3 βήματα) και σχετικά γρήγορα. Καμιά εμφανής διαφορά (αλλά όπως έχουν γράψει οι βελτιώσεις έχουν γίνει κυρίως στο πυρήνα και αφορούν την σταθερότητα, τη ταχύτητα και μεγαλύτερη συμβατότητα με οδήγούς).
Όλα καλά, λοιπόν, (φυσικά είχα κάνει και εγώ image πριν το εγκαταστήσω).

ναι, αγγλική, την ultimate.
A και ξέχασα, 65-66 ΜΒ το update μέσω windows update σε σχέση με τα 450ΜΒ της standalone έκδοσης.

Καινούργια χαρακτηριστικά!

Hotpaching: Μια αρκετά χρήσιμη λειτουργία για administrators και όχι μόνο, το hotpatching ελαχιστοποιεί την ανάγκη επανεκκίνησης του υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση μελλοντικών ενημερώσεων των Windows Vista. Επιπλέον η όλη διαδικασία θα διαρκεί σημαντικά λιγότερο χρόνο.

Επαναφορά συστήματος ύστερα από αλλαγή motherboard: Ένα αιώνιο πρόβλημα για χρήστες παλιών εκδόσεων των Windows φαίνεται να λύνεται με το πρόγραμμα Complete PC Restore. ‛Έτσι αν το νέο μας hardware απαιτεί ένα διαφορετικό driver από αυτόν που είχαμε μόλις ολοκληρώσαμε το backup, o driver που απαιτείται θα ενεργοποιηθεί στο τελευταίο στάδιο του restore έτσι ώστε το σύστημα σας να μπορέσει να ολοκληρώσει το boot.

Backup EFS αρχείων: Η λειτουργία File Backup αποθηκεύει κωδικοποιημένα αρχεία EFS με την κωδικοποίηση να παραμένει άθικτη κατά τη διάρκεια του backup.

Ταχύτητα: Μεγάλες βελτιώσεις αναμένεται να παρατηρήσουν οι χρήστες στη ταχύτητα αντιγραφής η μεταφοράς αρχείων ειδικά μέσα από δίκτυο. Επιπλέον βελτιώσεις έχουν γίνει στην απόδοση βίντεο και στην επαναφορά του συστήματος ύστερα από κατάσταση hibernate η resume.

Ασφάλεια: Με τη παρουσίαση του Secure Development Lifecycle, η Microsoft κάνει πιο ισχυρή την εύρεση κακόβουλου κώδικα στο σύστημα σας που πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα σε άλλες λειτουργίες των Windows και λαμβάνει μέτρα για να μην επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός. Ακόμα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνδέσεις Remote καθώς και στην επικοινωνία λογισμικού ασφάλειας άλλων κατασκευαστών με το Windows Security Center.

Τεχνολογίες: Το SP1 φέρνει υποστήριξη σε νέα πρότυπα όπως το EFI (Extensible Firmware Interface), exFat (το μελλοντικό πρότυπο των flash αποθηκευτικών μέσων και συσκευών) και το Direct3D 10.1

Και στα δυο onboard realtek

Σε ρωτω γιατι κι εγω με την onboard εχω την ανησυχια μην γινει καμμια στραβη.

Ενας απο τους 8 οδηγους προγραμματων που δεν ειναι συμβατοι με το SP1 ειναι ο οδηγος της καρτας ηχου AC97.

ολα τα αλλα οκ αλλα αυτο ειναι επιφοβο.

Re: Απάντηση: Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Εμένα μου ήρθε μόνο το γνωστό update (KB940510) το οποίο ελέγχει τη νομιμότητα των Vista..

Ρε σείς θα τρελαθώ και δεν κάνει, τουλάχιστον οχι ακόμα, εμένα ούτε αυτό δεν μου εχει ερθει.!!!(ΚΒ940510) γιατί????

Το έβαλα κι εγώ στα Ultimate 64bit και όλα μια χαρά. Δεν είχα όμως κανένα πρόβλημα και πριν.