Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Είναι βαριά τα ρημάδιααααααααααααααα!!! Εγώ το μόνο καλό που είδα με τα vista είναι ότι μου παίζουν καλύτερα κάποια αρχεία mkv, ενώ με τα xp σε ένα 10% δεν μου παίζει ήχο, δεν ξέρω γιατί, ίσως να έχουν πιο matroska-συμβατόύς drivers τα vista.

Σε όλους τους άλλους τομείς τα vista είναι τραγικά. Μια απλή αντιγραφή από εσωτερικό σε εξωτερικό σκληρό ή σε usb παίρνει υπερδιπλάσιο χρονό απ' ότι με τα xp, και γι αυτό δεν έχω βρει ακόμη τι φταίει αν και έχω κάνει όλα τα update. Το δε directx 10 για τα παιχνίδια δεν με έχει ενθουσιάσει... Ένα καλά ρυθμισμένο παιχνίδι στα settings της κάρτας γραφικών θα παίξει μια χαρά και με τα xp με directx 9...

Βασικά vista έχω μόνο και μόνο επειδή τελικά σε 2-3 χρόνια εκ των πραγμάτων δεν θα υπάρχουν xp (θα σταματήσουν τα updates κτλ κτλ...) και επειδή είπα να βάλω κάτι το διαφορετικό...

Κάποια γνώμη κανείς ?
:nounder::nounder:

Για ρίξε εδώ μια ματιά...
http://support.microsoft.com/kb/947366

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν σε βοηθήσει ή σε μπερδέψει περισσότερο.
Αλλιώς, μην κάνεις τίποτα και μια μέρα, ως θαύμα μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του auto update (δεν κάνω πλάκα, αντίστοιχο πονοκέφαλο είχα με το sp του office, ώσπου μια μέρα μετά από καιρό εγκαταστάθηκε σωστά).

Ή μια τρίτη ιδέα, αν δεν φοβάσαι τυχόν περιπέτεια, κατέβασε την standalone έκδοση του sp και προσπάθησε να την εγκαταστήσεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Κάποια γνώμη κανείς ?

ενα φιλαρακι εκανε αναβαθμιση στο μοντεμ του και ως εκ θαυματος δουλεψε το update.
κουφο και ομως αληθινο.

1) Μια απλή αντιγραφή από εσωτερικό σε εξωτερικό σκληρό ή σε usb παίρνει υπερδιπλάσιο χρονό απ' ότι με τα xp, και γι αυτό δεν έχω βρει ακόμη τι φταίει αν και έχω κάνει όλα τα update.

2)Το δε directx 10 για τα παιχνίδια δεν με έχει ενθουσιάσει... Ένα καλά ρυθμισμένο παιχνίδι στα settings της κάρτας γραφικών θα παίξει μια χαρά και με τα xp με directx 9...

3)Βασικά vista έχω μόνο και μόνο επειδή τελικά σε 2-3 χρόνια εκ των πραγμάτων δεν θα υπάρχουν xp (θα σταματήσουν τα updates κτλ κτλ...) και επειδή είπα να βάλω κάτι το διαφορετικό...

1) Αυτο εχει αλλαξει... ειδα πανω απο διπλασια ταχυτητα σε μεταφορες αρχειων σε USB με το SP1.

2) Ενα καλα ρυθμισμενο παιχνιδι σε directX10 δειχνει διαφορετικο απο ενα καλα ρυθμισμενο παιχνιδι σε directX9... μια χαρα ειναι και τα δυο... πιο καλο και με διαφορα ειναι το directx10... οποτε κανεις τις επιλογες σου...

3) Σε 2-3 χρονια δε θα υπαρχουν ουτε τα vista μιας και θα αλλαξουν το 2009-10... Ηταν εξαρχης μεταβατικο λειτουργικο, μερος της συγκλησης/πληρης συμβατοτητας των platforms που ειχε προγραμματησει να ξεκινησει η MS απο το 2003 περιπου και να το ολοκληρωσει το 2008 (επεσε εξω 1 χρονο αλλα εχει γινει πολυ καλη δουλεια ηδη!). (serverPC,homePC,tabletPC,GameConsole,PocketPC,Smartphone). Αν ειχες PPC πχ... τα ΧΡ με τα WindowsMobile 2003SE θα σου εσπαγαν τα νευρα... Με τα vista και τα WM5 ή ακομη καλυτερα 6 η επικοινωνια τους ηταν απλα plug it in...

Πολυ βριζουν τα σβηστα... αλλα εδωσαν ετοιμα πραγματα που τα ΧΡ χρειαζοντουσαν ωρες ψαξιματος... Με το επομενο λειτουργικο για ολες τις πλατφορμες, η συγκληση ολοκληρωνετε και ολες θα ειναι πληρως συμβατες μεταξυ τους...

Κάποια γνώμη κανείς ?

Φιλε μου για το συγκεκριμενο Error code Που σου βγαζει δεν εχω ιδεα. Θα σου προτεινα ομως τα εξεις 2 πραγματακια.

Πρωτον googlaρισε το error code να δεις τι σου βγαζει. Δευτερον επειδη και μενα με ενα error code που μου εβγαζε δεν μπορεσα να βγαλω ακρη εκανα το εξης. Εκανα update μεσω του original DVD των Vista που εχω. Δεν θυμαμαι ακριβως τι -εκανα αλλα στο περιπου -εαν το θυμαμε καλα- ξεκινησα το pc με το original DVD των Vista μεσα στο DVD, μπουταρα με αυτα, διαλεξα upgrade και μου ξαναεβαλε τα vista απο την αρχη πανω στα δικα μου χωρις να μου αλλαξει τις ρυ8μισεις μου. Μετα απο κει και περα το πηρα το update. Και εαν 8υμαμαι, ψαχνει μονο του για εξτρα updates πριν το κανει οποτε τα κανει ολα μαζι. Δεν θυμαμαι ακριβως την διαδιακασια. Αμα την βρω θα την ποσταρω εδω να δεις. Καλη τυχη

δουλεύω και xp και vista για να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά
ε λοιπόν σήμερα μου έκανε update το sp1.διαφορές στην πορεία
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους