AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,412
πωs το κανω αυτο? χαμοs γινεται εχω χασει τον μπουσουλα!! δικα μαs να καΘαρισω ή περσινα αs πουμε?Καθαρισες λιγα μηνυματα?
Σου εστειλα κατι χτες
Μακη,τα ματ απο φελλο τα βαζειs πανω απο το λαστιχενιο του εργοστασιου?
Συκοφαντιες.............γιατί εδώ που γράφουμε δεν ήμαστε φυσιολογικοί![]()
Αυτή
https://www.youtube.com/watch?v=q1L_6HX2SlE,
πρέπει να έχεω και κάποιες Βόρειες,από έντυπο περιοδικό.
Μόλις τα βρω,γιατί θέλει ψάξιμο και ...όρεξη.
ναι βρε, καμια αντιρρηση, απλα στιs φωτο φαινεται σαν να μην εχει μεινει αρκετοs αξοναs για το clamp. υπολογιζω και το παχοs ενοs δισκου.Την απάντηση στην έδωσε ο Πάνος που μπήκε στην ουσία δηλαδή στην ορθή ρύθμιση του VTA.
Που πολλές φορές ακούμε το VTA και όχι το ΜΑΤ.
Επί της ουσίας αλλάζουν οι προδιαγραφές αν χρησιμοποιούμε διαφορετικά Headshell και διαφορετικές κεφαλές οπότε ρυθμίζουμε το VTA σπο τον βραχίονα αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ματ με το ανάλογο πάχος ...Ναι χρησιμοποιώ και το original .
Για μένα έχει νόημα όπως σου είπα να δοκιμάσω την πρόταση της oyaide.
Όσον αφορά σε αυτό που είμαι κάτοχος είναι μιας αγγλικής εταιρίας της bluehorizon που είναι συνδυασμός και δέρματος .
Είναι δυο κομμάτια όπου αναφέρει τα αυτονόητα την σωστή ρύθμιση του VTA.
Αν πάλι σε τρώει το σαράκι της αναβάθμισης γιατί εδώ που γράφουμε δεν ήμαστε φυσιολογικοί
Πάρε ένα καλώδιο ρεύματος της ultralink τερμάτισε το με oyaide σαν αρχή ...άκουσε το και είμαι σίγουρος ότι μετά θα ψάχνεσαι για τροφοδοσίες γιατί όπως είπα η κεφαλή σε direct drive διαβάζει περισσότερα από όσα γνωρίζαμε .
west, Θα διαβασω απο κυριακη οτι εγραψεs, γιατι αυτα Θελουν προσοχη και καλη μελετη..
Την τελευταία παράγραφο με την συνέργεια της Audio Technica 33 και του υπόλοιπου συστήματος αναβάθμισης ,την ανάρτησα για σένα,επειδή νιώθω ότι την 'λοξοκοιτάς',όπως και εγώ ..(επιστροφή για μένα πια καθώς είχα την μικρή της αδελφή στη δεύτερη έκδοση).
Για το πλατό αυτό καθαυτό,που βρήκα σε εξευτελιστικές τιμές την δεκαετία του 00,αλλά δεν το πήρα ,αλλά έχω συνυπάρξει μαζί σε σταθμούς και σε πολλά μαγαζιά, clubs ,που δούλευα ...νομίζω άλλο το power και ο 'ρυθμός' μέσω της ακρίβειας στροφών,το precice στα χαμηλά,που λέει ο αρθρογράφος του Hi-Fi World ,..και άλλο η 'χορευτικοποίηση' όλου του 'φάσματος'..
Λίγο δύσκολο να το αναλύσω παραπάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.