Πικάπ DPS της Bauer Audio

Re: Πικάπ DPS της BAUER AUDIO

Για αυτόν ακριβώς το λόγο -( δοκιμασε τα παντα στο δρόμο σου ) θα δοκιμάσω το βραχίωνα Β-7 titanium της goldenote
την άλλη εβδομάδα. Ξέρω οτι εδω μέσα οι περισότεροι υποστηρίζουν rega και καλώδια Bauer αλλα το εχω βρει σε super τιμή
και αν αξίζει θα το προτιμήσω. Η ακρόαση θα δείξει.
Και μην μου πείτε πάλι για την εταιρία οτι εχεί αλλάξει 10 ονόματα. Αν τα προιόντα της παίζουν δεν με νοιάζει και πολύ.

εχω τη τυχη να ειμαι κατοχος του dps2 με βραχιονα τον rega dps και κεφαλη την zyx yatra 2. οσο αφορα τις αναβαθμισεις του πικαπ εχω να πω πως καθε αναβαθμιση "ακουγεται"! αγορασα το πλατω με το μικρο τροφοδοτικο και την zyx 100h. ημουν πανευτυχης με τον ηχο του και αναρωτιωμουν ποσο καλυτερα θα επαιζε αν το αναβαθμιζα. μιλωντας με τον κατασκευαστη, μου προτεινε να αλλαξω το τροφοδοτικο πρωτα και οχι τον βραχιονα. το εκανα και δε πιστευα στα αυτια μου, ο ουτος ή αλλως καταπληκτικος ηχος του πικαπ απογειωθηκε. αργοτερα αλλαξα και το clamp με το καινουργιο, χωρις να πιστευω οτι θα εκανε και μεγαλη διαφορα, και ομως εκανε. το ιδιο συνεβη και με την αναβαθμιση της κεφαλης απο την απλη 100αρα στη zyx yatra. δυστηχως η οικονομικη κριση "φρεναρισε" οποια σκεψη για περαιτερω αναβαθμιση. το πλατω συμπεριφερεται οπως ολα τα καλοσχεδιασμενα μηχανηματα, οσο του "δινεις" τοσο "παιρνεις".

Ποια ειναι η διαφορα (η οικονομική ) απο το dps1 στο dps 2 φιλε μου

`1000 euro ηταν η διαφορα πριν απο περιπου 3 χρονια, δε γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. βεβαιως οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να επικοινωνησει με τη solid foundation για περισσοτερες πληροφοριες.

εχω τον rega dps, ενας βελτιωμενος rega 250 ουσιαστικα. δεν ειναι κακος, απλα θα ηθελα κατι καλυτερο. εναν unipivot για παραδειγμα, καθε καλο πικαπ θελει τον unipivot του κατα τη γνωμη μου. αλλα με τους μαλακες πολιτικους που εχουμε μπλεξει δε μας φτανουν πλεον τα λεφτα να ζησουμε, οχι να αναβαθμισουμε το συστημα!

σημειωση. μιλωντας με τον βιλλυ, τον κατασκευαστη του πικαπ, μου ειπε οτι διαλεξε τον 250αρη rega γιατι ηαταν ο μονος rega που "σηκωνε" κατα καποιο τροπο "πειραγμα", αναβαθμιση.

εχω τον rega dps, ενας βελτιωμενος rega 250 ουσιαστικα. δεν ειναι κακος, απλα θα ηθελα κατι καλυτερο. εναν unipivot για παραδειγμα, καθε καλο πικαπ θελει τον unipivot του κατα τη γνωμη μου. αλλα με τους μαλακες πολιτικους που εχουμε μπλεξει δε μας φτανουν πλεον τα λεφτα να ζησουμε, οχι να αναβαθμισουμε το συστημα!

Σας υπενθυμίζω ότι το forum όπου όλοι γράφουμε, είναι δημόσιος χώρος έκφρασης απόψεων και όχι το σαλόνι του σπιτιού μας. Οι απόψεις είναι απολύτως ελεύθερες, η συμπεριφορά όμως ενός εκάστου και η αντίστοιχη έκφραση της συμπεριφοράς υπόκεινται σε κανόνες.

Παρακαλώ τα παραπάνω να εκληφθούν ως φιλική προειδοποίηση.

δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι οι "συντονιστες" θα ηταν οι γνωστοι μαλακες που υπαρχουν ως mods σε καθε forum, αλλα να με προειδοποιουν γιατι ονομασα "μαλακες" τους πολιτικους την ωρα που η χωρα εχει καταρακωθει ειναι ανω ποταμων!!!

δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι οι "συντονιστες" θα ηταν οι γνωστοι μαλακες που υπαρχουν ως mods σε καθε forum, αλλα να με προειδοποιουν γιατι ονομασα "μαλακες" τους πολιτικους την ωρα που η χωρα εχει καταρακωθει ειναι ανω ποταμων!!!

Και Ωκεανών...Αντε για μερικές βουτιές τώρα για να μάθεις
να σέβεσαι..

Last edited:

Kαλά ρε παιδια μην ειμαστε και τοσο απολυτοι και απο τη μια μερια και απο την αλλη.
ps
σε αυτους τους δυσκολους καιρους καποιες ελληνικες γνωστες εταιριες του χωρου πανε καλυτερα απο ποτε (δια στοματος αντιπροσωπου)

Δεν καταλαβαίνω το εξηγείς λίγο...
Παρα την κρίση αντιπροσωπος του χώρου μας δηλώνει οτι οι πωλήσεις του πάνε καλύτερα απο ποτέ. Ονοματα δεν λέμε.

Καλά... αλλά αυτό τι σχέση έχει με το παρών νήμα το οποίο έχει να κάνει με πικάπ Bauer (και όχι με τον αντιπρόσωπο τους ή όποιον άλλο αντιπρόσωπο)...

Καλά... αλλά αυτό τι σχέση έχει με το παρών νήμα το οποίο έχει να κάνει με πικάπ Bauer (και όχι με τον αντιπρόσωπο τους ή όποιον άλλο αντιπρόσωπο)...
Με το πλατό μας δεν εχει σχέση αλλα με την αψιμαχία την παραπάνω, δυστυχως η κρίση αρχίζει να έχει σχέση με τα πάντα.
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας αυριο θα δοκιμάσω δυο βραχίωνες. Τον B-5 titanium και τον Borghese της Goldenote να δω σε σχέση με τον
Rega 251 του Βauer που ειχε το πλατό πάνω τι γίνετε.
Θα σας ενημερώσω.

Πόσο κοστίζουν αυτοί οι βραχίονες? ο Borghese είναι unipivot? δεν βρίσκω πληροφορίες...

Λοιπόν ας κλείσει το θέμα με το πικάπ του bauer
Τελικά πιστευω οτι ο bauer ΔΕΝ ξέρει να κατασκευάζει πικάπ
ΔΕΝ ξέρει απο ηχο
και ειδικά απο βραχίονες
ειναι άσχετος που τόσο καιρό δεν ανακάλυψε τους παραπάνω..... κλασικούς θα έλεγα βραχίονες που είναι γνωστοι και ταταξιομένοι σε ολους μας και παγκόσμια
:angel::angel:

Last edited:

Λοιπόν ας κλείσει το θέμα με το πικάπ του bauer
Τελικά πιστευω οτι ο bauer ΔΕΝ ξέρει να κατασκευάζει πικάπ
ΔΕΝ ξέρει απο ηχο
και ειδικά απο βραχίονες
ειναι άσχετος που τόσο καιρό δεν ανακάλυψε τους παραπάνω..... κλασικούς θα έλεγα βραχίονες που είναι γνωστοι και ταταξιομένοι σε ολους μας και παγκόσμια
:angel::angel:

Τι έπαθες και ειρωνεύεσαι τους υπόλοιπους Σταύρο?

Και γιατί να κλείσει ενα θέμα με τόσο ενδιαφέρον?
Τωρα που δοκιμαζουμε τον νεο βραχιονα?