Πικάπ DPS της Bauer Audio

Re: Πικάπ DPS της BAUER AUDIO

κλασικούς θα έλεγα βραχίονες που είναι γνωστοι και ταταξιομένοι σε ολους μας και παγκόσμια

μάλιστα...

Παντως η εταιρεια ειναι πολυ γνωστη.
Παλαιοτερα ακουσα μια κεφαλη,νομιζω ηταν η boboli και δεν την βρηκα καθολου ασχημη.

οι κεφαλες της goldenote ειναι μετατροπες απο denon, και οντως εχουν καλο ονομα (και ηχο). οι βραχιωνες ειναι και αυτοι αξιολογοι

οι κεφαλες της goldenote ειναι μετατροπες απο denon, και οντως εχουν καλο ονομα (και ηχο). οι βραχιωνες ειναι και αυτοι αξιολογοι

και η μικρή ΜΜ είναι Audio Technica 95e...

Κατεληξα στο Borgese της Goldenote που ειναι unipivot συντομα photo.

ναι χρηστο, αυτη η ΑΤ 95 ειναι χιλιοφορεμενη.. stereophile recommended component καποια στιγμη με τιμη στα 50 δολ...

Καλορίζικος φίλε μου. Γράψε μας και μια σύγκριση με τον rega 250.

που???στην Ελλάδα?? και γιά να βάλω το ερώτημα πιό καθαρά οι rega έχουν μία κάποια καταξίωση σαν βραχίονες
εσύ που βρήκες καταξίωση γιά τους βραχίονες της ιταλικής εταιρείας

Κατεληξα στο Borgese της Goldenote που ειναι unipivot συντομα photo.

Kατεληξα σημαινει δοκιμασα και αποφασισα φανταζομαι...........το Α και το Ω του χομπυ.

Μπραβο και καλοριζικος :ernaehrung004:

Oπος λεει και ο φιλος saitisgr πρωτα απ'ολα ειναι κούκλα πουθενά πλαστικούρα. :HTEHEH56: είναι πιό γυαλιστερός αρα παίζει καλύτερα :HTEHEH56:
Ηχητικά μεγαλύτερη ανάλυση καλύτερη σκηνή και πιο ζωντανα πρίμα.
Τα μπάσα εγιναν λιγο βροντερά για τα γούστα μου αλλα και αυτό μειώνεται μέρα με τη μερα η εγω το συνηθιζω.
Απιθανο νομίζω η αλλαγη τροφοδοτικού να εκανε τοση διαφορά.

Oπος λεει και ο φιλος saitisgr πρωτα απ'ολα ειναι κούκλα πουθενά πλαστικούρα. :HTEHEH56: είναι πιό γυαλιστερός αρα παίζει καλύτερα :HTEHEH56:
Ηχητικά μεγαλύτερη ανάλυση καλύτερη σκηνή και πιο ζωντανα πρίμα.
Τα μπάσα εγιναν λιγο βροντερά για τα γούστα μου αλλα και αυτό μειώνεται μέρα με τη μερα η εγω το συνηθιζω.
Απιθανο νομίζω η αλλαγη τροφοδοτικού να εκανε τοση διαφορά.
Έριξα μια ματιά στις πληροφορίες που δίνει ο κατασκευαστής του βραχίονά σου.

Μοιάζει πάρα πολύ με τον unipivot του Bauer.
  • Το καλώδιο μέσα στο βραχίονα είναι σχεδόν ίδιο σε διαμετρο (0.15 mm).
  • Η στήριξη είναι σχεδόν ίδια, με καμπάνα και σιλικόνη για να μην παλατζάρει.
  • Μία διαφορά έχουν στο antiskating, που στο δικό σου γίνεται εσωτερικά στο σύνδεσμο στήριξης ενώ στο δικό μου γίνεται με σπάγκο - βαρίδι που δένει χαλαρά στο κουπί του αυλακιού με τη σιλικόνη.
  • Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι ο δικός σου είναι από αλουμίνιο με επεξεργασία CNC, ενώ ο δικός μου από ανθρακονήματα. Είναι κάτι αντίστοιχο με τους clearaudio που έχουν ένα μοντέλο από αλουμίνιο, και ένα άλλο από ανθρακονήματα λίγο πιο ακριβό.

Οπότε λογικό είναι να έχουν (bauer - borghese) και παραπλήσιο ήχο...
Και από εμφάνιση είναι πολύ ωραίος, καμία σχέση με Rega, αν και σε αυτούς το στέλεχος είναι χυτό αλουμίνιο για να μην έχει τάσεις οπότε δε γίνεται έτσι ωραίο σαν το δικό σου...

Το καλώδιο μέσα στο βραχίονα είναι σχεδόν ίδιο σε διαμετρο (0.15 mm), αλλα ο ενας επιλέγει ασημι και ο αλλος υψηλης καθαροτητας χαλκό.
Σε γενικες γραμμες με ευχαριστει πολυ οπτικα και ακουστικά ο νεος μου βραχιωνας.
P.S.
Του bauer το καλώδιο καμία φορα κουνιοτανε μεσα στα βυσματα τα rca και ξαφνικά χανόταν το δεξι κανάλι. Κατασκευαστικο σφάλμα μάλλον