- 30 May 2011
- 180
Re: Πικάπ DPS της BAUER AUDIO
Ποια θεωρείς καλυτερη λύση για το πλατό, βαση τοίχου η ρακ μεγάλης μάζας.
Εγω εχω ένα ρακ με 3 χοντρά ποδια γεμισμενα με σκάγια και στο κάτω κάτω ράφι ο τελικός πατάει σε γρανιτένια παχιά πλακα και ολα τα ραφια και το ρακ το ιδιο σε ακιδες και πανώ πάνω το Gyro (προσεχώς το Dps) πατάει και αυτό σε παχιά γρανιτένια πλάκα. Πολύ μάζα.
Δοκίμασε βάση τοίχου, μήπως και αλλάξεις γνώμη και να μην χρειάζεται να δώσεις το Michell...
Πάντως τώρα πια μάλλον οι βάσεις που κάθονται τα πικάπ (οποιουδήποτε τύπου), πρέπει να είναι είτε μεγάλης μάζας, ή αναρτόμενα από τοίχους.
Τα μαγνητικά πηγάδια έχουν άλλο λόγο ύπαρξης... ουέ κι αλίμονο αν το πικάπ έχει κραδασμό, το πλατό του Clearaudio θα πηγαίνει πάνω κάτω με άλλο βαθμό κίνησης απ ότι ο βραχίωνας κεφαλή (τα οποία είναι πακτωμένα με το πλινθ)... ότι ισχύει για όλα τα άλλα πικάπ σε θέμα στήριξης ισχύει και για τα Clearaudio...
Ποια θεωρείς καλυτερη λύση για το πλατό, βαση τοίχου η ρακ μεγάλης μάζας.
Εγω εχω ένα ρακ με 3 χοντρά ποδια γεμισμενα με σκάγια και στο κάτω κάτω ράφι ο τελικός πατάει σε γρανιτένια παχιά πλακα και ολα τα ραφια και το ρακ το ιδιο σε ακιδες και πανώ πάνω το Gyro (προσεχώς το Dps) πατάει και αυτό σε παχιά γρανιτένια πλάκα. Πολύ μάζα.