Πικάπ DPS της Bauer Audio

Re: Πικάπ DPS της BAUER AUDIO

Πως τα καταφερες με την L2;;;;;

Καποιος φιλος στην Αμερικη μου λεει συχνα ποσο του αρεσουν οι acutex.

Εγω δεν εχω ασχοληθει για μηνες με τις κεφαλες που εχω,απο τοτε που δοκιμασα μια NOS audio-technica AT-24.....Αποκαλυψη !!!!!

Το ιδιο επαθα οταν προηγουμενως ειχα δοκιμασει τις AT-20SS και AT-20SLA

Last edited:

Πάνο, έχουμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τις Acutex και έχω αναφερθεί και στο νήμα της Nagaoka,... απλά είναι λίγες πια και μόνο ένας Ιταλός έχει την 312 και την 415...

Είναι πολύ καλές και έχω διαβάσει και τα καλύτερα και στο Lenco Heaven.

Με την Benz έκανα μαλακία και μου έπεσε ο βραχίωνας την ώρα που έκανα VTA fine tuning... αυτά έχει η ζωή... πες μου αν ξέρεις κανένα μάστορα για να μου βγει πιο φτηνά από τα 450 που ζητάει η ίδια η Benz...

οταν λές οτι ο rega rb1000 εχει καλυτερο καλωδιο και οτι ειναι υπερβραχίωνας σε σχέση με τι??

Έχει καλύτερο καλώδιο και έδρανα από τον RB 700 στοκ, δεν ξέρω τι έχει ο Bauer ΡΒ700.

Ο Rega RB1000 φημολογείται ότι είναι καλύτερος από τον SME V,... ξεκαθαρίζω... φημολογείται... εγώ που έχω τον 900ρι, δεν έχω λόγο να τον δοκιμάσω... πριν από λίγο καιρό τους πουλάγανε στο e-bay με περίπου 900 ευρώ...

Πάνο, έχουμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τις Acutex και έχω αναφερθεί και στο νήμα της Nagaoka,... απλά είναι λίγες πια και μόνο ένας Ιταλός έχει την 312 και την 415...

Είναι πολύ καλές και έχω διαβάσει και τα καλύτερα και στο Lenco Heaven.

Με την Benz έκανα μαλακία και μου έπεσε ο βραχίωνας την ώρα που έκανα VTA fine tuning... αυτά έχει η ζωή... πες μου αν ξέρεις κανένα μάστορα για να μου βγει πιο φτηνά από τα 450 που ζητάει η ίδια η Benz...

Έχει καλύτερο καλώδιο και έδρανα από τον RB 700 στοκ, δεν ξέρω τι έχει ο Bauer ΡΒ700.

Ο Rega RB1000 φημολογείται ότι είναι καλύτερος από τον SME V,... ξεκαθαρίζω... φημολογείται... εγώ που έχω τον 900ρι, δεν έχω λόγο να τον δοκιμάσω... πριν από λίγο καιρό τους πουλάγανε στο e-bay με περίπου 900 ευρώ...
Καπου εκει 850 κοστιζει και ο RB-5 της goldenote να υποθέσω οτι τον rb 900 τον θεωρεις ανωτερο?

To setup ειναι
Hxεια Μezzo Utopia JM lab
Τελικός Αudio research D400mkii
Προ BAT vk-51se
Phono stage Korato Anniversary
και το Dps
Mελετω τους βραχίονες που λες

Δέν σε βλέπω όμως στις παουσιάσεις συστημάτων του δικάναλου.. γιαα γκερμπουρντά....

Ο RB900 που έχω εγώ δεν κατασκευάζεται πια, ήταν η παλιά ναυαρχίδα της Rega, τώρα έχει αντικατασταθεί από τον RB1000 που λένε ότι είναι καλύτερος όλων.

Η λιανική του είναι πιο πολύ από τον βραχίωνα που μου δείχνεις, είναι στα διπλά λεφτά... http://www.needledoctor.com/Rega-RB-1000-Tonearm?sc=2&category=6 απλά τον πουλάγανε κάποιο από Αγγλια φτηνά καινούργιο στο e-bay δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η τιμή που σου είπα...

Θεωρείται υπερβραχίωνας ανεξαρτήτου τιμής, αλλά δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω.

Ο RB900 που έχω εγώ δεν κατασκευάζεται πια, ήταν η παλιά ναυαρχίδα της Rega, τώρα έχει αντικατασταθεί από τον RB1000 που λένε ότι είναι καλύτερος όλων.

Η λιανική του είναι πιο πολύ από τον βραχίωνα που μου δείχνεις, είναι στα διπλά λεφτά... http://www.needledoctor.com/Rega-RB-1000-Tonearm?sc=2&category=6 απλά τον πουλάγανε κάποιο από Αγγλια φτηνά καινούργιο στο e-bay δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η τιμή που σου είπα...

Θεωρείται υπερβραχίωνας ανεξαρτήτου τιμής, αλλά δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω.
Δειχνει τρομερός πραγματι, αλλα αν εβρισκα σαν το δικο σου μεταχ/νο καλυτερος δεν θα ηταν απο τον goldenote?

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος θαρρώ πως ναι...

Αυτός που τον πούλαγε τον RB1000 ήταν ο duo-phonic... http://myworld.ebay.co.uk/duo-phonic/?_trksid=p4340.l2559 τον πούλαγε με μάρκα IsoKinetik αλλά είναι ο ίδιος,... στείλε του ένα μειλ μπορεί να έχει ακόμα...

Αν βρεις RB900 πάρτον εκεί στα 400-500 ευρώ και αν βρεις φτηνότερα ακόμα καλύτερα, αλλά είναι σπάνιοι...

Γιατί δεν κοιτάς και τον Rega από τον Audiomods ? http://www.audiomods.co.uk/completearms.html είναι εξαιρετικοί και αισθητικά και ηχητικά...

Δέν σε βλέπω όμως στις παουσιάσεις συστημάτων του δικάναλου.. γιαα γκερμπουρντά....

γιαα γκερμπουρντά οκ φωτο κακης ποιοτητας αλλα αμεση τοποθετηση

ο jeff (audio mods) κανει ισως την καλυτερη δουλεια απο ολους σε τροποποιησεις rega. βασικα το μονο που μενει ειναι ο σωληνας. θα μπορουσε να ζηταει τα διπλα. να προσθεσω πως ειναι και πολυ διαθεσιμος εαν του γραψεις

το μονο αρνητικο που εχουν αυτες οι τροποποιησεις ειναι οτι κατεβαζουν το βαρος του βραχιωνα κατα περιπου 1 γρ (11,5> 10.5 περιπου). δεν ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απομακτυνονται απο το ιδανικο για τις μοντερνες MC.

ο jeff (audio mods) κανει ισως την καλυτερη δουλεια απο ολους σε τροποποιησεις rega. βασικα το μονο που μενει ειναι ο σωληνας. θα μπορουσε να ζηταει τα διπλα. να προσθεσω πως ειναι και πολυ διαθεσιμος εαν του γραψεις

το μονο αρνητικο που εχουν αυτες οι τροποποιησεις ειναι οτι κατεβαζουν το βαρος του βραχιωνα κατα περιπου 1 γρ (11,5> 10.5 περιπου). δεν ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απομακτυνονται απο το ιδανικο για τις μοντερνες MC.

Γιατρέ μου (ειμαι και εγω pc doctor is my nickname) h zyx R50 το βαρένει πολυ

το νικ το εχω κρατησει απο το wilders, φανταζομαι θα γνωριζεις..

η ZYX εχει compliance 15 και ειναι γενικα ελαφρυες, οποτε αυτη η μειωση βαρους βραχιωνα μπορει να ειναι κοντα στο ιδανικο. βεαβαια αν δεν μετρησω τον ιδιοσυντονισμο με τα χερακια μου δεν μπορω να εγγυηθω τπτ. στα χαρτια παντως ειναι πολυ καλο ματσαρισμα

Το μονο ...οτι με στεναχωρουν οπτικά οι τρυπες στο βραχίωνα

σε αυτες οφειλεται και η μειωση ειδικου βαρους αλλα

1) αν το ζητησεις απο τον Jeff δεν θα στις κανει και
2)υποτιθεται πως λογω αυτων των τρυπων βελτιωνεται η ανταποκριση του βραχιωνα......