analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,924
Μιάς και θεωρώ οτι είμαι ο παλαιότερος στον χωρο που εχει ασχοληθεί-αγοράσει
και μετά στους βραχίονες αλλά σε αυτούς
που προτείνει ο κατασκευαστής Schronder ή naim arrow αν τα γράφω σωστά
Mπορεις να γινεις πιο συγκεκριμένος στο παραπανω
Επιστρεφω στο θέμα που ανοιξα αρκετό καιρό τωρα με αλλο ονομα γιατι ξεχασα τους κωδικους (sorry guys).
Kατά την απουσία μου ειχα αρκετό χρόνο να ακουσω καλά το dps μου και να κάνω και μια ανάβαθμιση.
Αλλαξα το phono stage μου με το Korato το anniversary edition (ειχα το ΕΑR) και η διαφορά μεγάλη τωρα σειρά εχει ο rega 251 που λεω να τον αλλαξω με τον b-5 titanium της goldenotenote.
Εχει ακουσει κανεις αυτο το βραχίονα?
Στην θεση σου θα αναβαθμιζα οσο γινεται τον rega.Ειναι ικανος να δεκτει πολυ καλες κεφαλες.
Ακολουθως θα σκεφτομουν μια πολυ καλη κεφαλη εφ'οσον πλεον το πικαπ θα μπορει να την αξιοποιησει πληρεστερα.
Τι εννοείς Παναγιώτη για αναβάθμιση του βραχίονα όσο γίνεται; Πέραν από την εξαίρετη καλωδίωση του Bauer δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο (εντάξει, είμαι και ψιλοάσχετος με τα τεχνικά θέματα).
Τι εννοείς Παναγιώτη για αναβάθμιση του βραχίονα όσο γίνεται; Πέραν από την εξαίρετη καλωδίωση του Bauer δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο (εντάξει, είμαι και ψιλοάσχετος με τα τεχνικά θέματα).
Βέβαια, εχθρός του καλού πάντα το καλύτερο.
Η βασικότερη και μεγαλύτερη αλήθεια-παγίδα στο χόμπυ μας.
Ειδικά απο κάποιο σημείο και μετά, το οποίο νομίζω οτι έχεις φτάσει..![]()
Σωστα τα λεει ο Πετρος.Γεια σου βρε Πετράν. Χαίρομαι που προσπαθείς να με κρατάς προσγειωμένο. Και μεταξύ μας, καλά μου κάνεις!![]()
Επειδη οπως φαινεται δεν ειμαι και πληρως γνωστης των αναβαθμισεων που ηδη εχει ο βραχιωνας σου,το ανεφερα ως μια επιλογη στην περιπτωση που ο rega ηταν στην βασικη του μορφη.:blush:
Γενικα ο 250/251 κλπ με καλες ανακαλωδιωσεις,βαριδια,vta adjusters κλπ ειναι παρα πολυ αξιοι βραχιωνες .
Στις κεφαλες η "πλακα" ειναι ακομη μεγαλυτερη :ernaehrung004:Συμφωνώ και επαυξάνω... και μάλιστα πρόσφατα διαπίστωσα τα ίδια και με κεφαλές...
να γίνω
Το dps2 το εχω εδώ και κάποια χρόνια με τον rega 250
ισως υπάρχει ανάρτηση στον χώρο δεν θυμάμαι..
Γιά τους βραχίονες που προτείνει ο κατασκευαστής
μάλλον κάτι ξέρει περισσότερο απο εμένα και του εχω πλήρη εμπιστοσύνη
άλλως τέ οι βραχίονες
Schronder και ο arrow είναι βραχίονες με βραβεία
και εάν τους δεις απο κοντά απο ένστικτο και μόνο
θα καταλάβεις την διαφορά με τον ιταλικό που θέλεις να αγοράσεις
καλός γυαλιστερός - χρυσός αλλά δεν γιά εμένα ΔΕΝ....
και εάν κρίνω γενικά απο την εταιρεία μάλλον ΔΕΝ.....
εχει αλλάξει χιλια ονόματα αλλά δεν εχει πείσει κανέναν μέχρι στιγμής
Και κάτι άλλο γιατί σώνει και καλά θες να αντικαταστήσεις τον βραχίονα???? που είναι καλός
τα υπόλοιπα μηχανήματα σου ποιά είναι??
γιά γράψε το set up
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:Στις κεφαλες η "πλακα" ειναι ακομη μεγαλυτερη :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.