Re: Απάντηση: Pink Floyd new remasters......
:captain:
lank:
Και αυτό πέθανε ρε συ.
Σε νεκροταφεία![]()
:captain:
Και αυτό πέθανε ρε συ.
Σε νεκροταφεία![]()
Βεβαίως μέχρι σήμερα το αντίθετο ήταν πιο συνηθισμένο, η κατάσταση όμως έχει αρχίσει να αλλάζει με τα προσεγμένα ψηφιακά remasters της τελεταίας πενταετίας να προσφέρουν εξωπραγματικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα του CD ήχο.
Όλα σχετικά είναι (ακόμα και αν η τσέπη είναι πολύ βαθια) αν ξεπεραστούν κάποιες προκαταλήψεις και απο τις δύο τεχνολογίες.
Προσωπικά αν και φαν του βινυλίου το οποίο ακόμα προτιμώ έχω ακούσει αρκετά βινύλια (ακόμα και αυθεντικά εποχής) που σε σχέση με το CD είναι για τα μπάζα.
Βεβαίως μέχρι σήμερα το αντίθετο ήταν πιο συνηθισμένο, η κατάσταση όμως έχει αρχίσει να αλλάζει με τα προσεγμένα ψηφιακά remasters της τελεταίας πενταετίας να προσφέρουν εξωπραγματικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα του CD ήχο.
Στην καρδιά μου το βινύλιο πάντα θα είναι ο βασιλιάς (ελέω SACD) όμως κάποια στιγμή αποφάσισα να παραμερίσω το φετίχ μου καιο να κοιτάξω τα πράγματα με ειλικρείνια και ρεαλισμό αφου ο στόχος είναι πάντα η απόλαυση της μουσικής με τον καλύτερο τρόπο και αποφάσισα οτι και τα δύο είναι πριτιμητέα όπου βρίσκω καλύτερα και φυσικά οικονομικότερα και ΝΑΙ υπάρχουν CD που παίζουν το ίδιο με η και καλύτερα απο τις βινύλιακές εκδόσεις ειδικά στην ROCK POP μουσική.
Και με διαφορες εκδόσεις βινυλίου, γιατί όχι! Λ.Σ.Πάντως το συγκεκριμένο remaster δεν θα βγει σε βινύλιο.
Θα είναι όμως μια καλή ευκαιρία για σύγκριση ανάμεσα σε CD , SACD και bluray
Θα βγούνε και βινύλια (τουλάχιστον τρια ) κοίτα εδώ http://www.whypinkfloyd.com/Πάντως το συγκεκριμένο remaster δεν θα βγει σε βινύλιο.
Θα είναι όμως μια καλή ευκαιρία για σύγκριση ανάμεσα σε CD , SACD και bluray
Επειδή είμαι κι εγώ fun των Pink Floyd ψάχνω να βρω το dark side σε DTS HD-Master. Ξέρει κανείς κάτι αν έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο?
Σε απλό dts το έχω βρει καθώς και σε βινύλιο συλλεκτική έκδοση.
Έχει άλλη αίσθηση σε 5.1
Τώρα πια υπάρχει και Blu Ray
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.