Φιλε Τακη νομιζω πως το 940 hx συνεχιζει να παραγεται. Το lx 70d ειναι απ'οσο ξερω μια ακομη παρουσια της pioneer στην γκαμα της. Ειναι με σκληρο 500 GB και deep color επιπλεον του lx 60d. Εγω συγκεκριμενα εχω το Lx 60 και ειναι τελειο. Μαλιστα του προσθεσα και ενα εξωτερικο DVB-T το Humax DTT-4500 και ολα τελεια. Οσον αφορα για εξωτερικο σκληρο δισκο τον δεχεται αρκει να ειναι μορφη (Fat 32). Ολα αυτα τα ξερω απο περιγραφες της Pioneer και του Hitech.
Το PIONEER DVR-LX60D μπορει να παιξει HD DVD 's???
ΚΑΝΕΝΑ DVD Recorder δεν παίζει HD-DVD
To 1080p τι ρολο παιζει που εχει το μηχανημα?
Κάνει Upscale σε 1080p ... προσπαθεί να βελτιώσει δηλαδή τις ταινίες χαμηλής ανάλυσης για να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε μεγαλύτερη.
Για πραγματικό High definition θές HD μηχάνημα και HD ταινία, πχ γραμμένη σε δισκάκι Blu-ray ή Hd-dvd.
Κάνει Upscale σε 1080p ... προσπαθεί να βελτιώσει δηλαδή τις ταινίες χαμηλής ανάλυσης για να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε μεγαλύτερη.
Για πραγματικό High definition θές HD μηχάνημα και HD ταινία, πχ γραμμένη σε δισκάκι Blu-ray ή Hd-dvd.
ελληνικότατα μενού!!!!
που μπορείς να τα βρεις???
για κάνε μια αναζήτηση στο θέμα...
Φιλε παρε pioneer. Ειναι τρομερα μηχανηματα. Εχεις ξαναδει τοσες πολλες σελιδες αφιερωμενες σε ενα μηχανημα? Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Thanks ! Μου φαίνεται θα τα στάξω. Ξεκίνησα να ψάχνω από το Sony RDR-HX750 και μετά ανέβηκα στα 500-600 ευρώ οπότε και στα Pioneer/Panasonic![]()
Είμαι στη σελίδα 30 ακόμη ... Ελπίζω να βρω απάντηση όπου να μπορώ να το βρω σχετικά φθηνά. Αν ήταν και Θεσσαλονίκη το έπαιρνα και αύριο ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.