PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

ΤKS Τάκη - Νάσο,

Μάλλον τελικα δεν μου κάνει. Θα κοιτάξω το 940ΗX που παιρνει σίγουρα eSATA!

Ευχαριστώ
Γιώργος

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Φιλε Τακη νομιζω πως το 940 hx συνεχιζει να παραγεται. Το lx 70d ειναι απ'οσο ξερω μια ακομη παρουσια της pioneer στην γκαμα της. Ειναι με σκληρο 500 GB και deep color επιπλεον του lx 60d. Εγω συγκεκριμενα εχω το Lx 60 και ειναι τελειο. Μαλιστα του προσθεσα και ενα εξωτερικο DVB-T το Humax DTT-4500 και ολα τελεια. Οσον αφορα για εξωτερικο σκληρο δισκο τον δεχεται αρκει να ειναι μορφη (Fat 32). Ολα αυτα τα ξερω απο περιγραφες της Pioneer και του Hitech.

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Φιλε Τακη νομιζω πως το 940 hx συνεχιζει να παραγεται. Το lx 70d ειναι απ'οσο ξερω μια ακομη παρουσια της pioneer στην γκαμα της. Ειναι με σκληρο 500 GB και deep color επιπλεον του lx 60d. Εγω συγκεκριμενα εχω το Lx 60 και ειναι τελειο. Μαλιστα του προσθεσα και ενα εξωτερικο DVB-T το Humax DTT-4500 και ολα τελεια. Οσον αφορα για εξωτερικο σκληρο δισκο τον δεχεται αρκει να ειναι μορφη (Fat 32). Ολα αυτα τα ξερω απο περιγραφες της Pioneer και του Hitech.

έχω αγοράσει δύο σκληρούς προσπθώντας να το κάνω να τους δει.Είναι και οι δύο fat 32.Στον ένα πέρασα από το pc τα cd μου και περίμενα να τον διαβάζει το 60.Ευτυχώς τον διαβαζει το ps3 και έτσι δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου.

Ο δεύτερος μετά τη νέα αποτυχία με το 60άρι πήγε σαν εξωτερικός στον δορυφορικό clarke-tech 5000 ´´οπου δουλεύει μια χαρά.

Δεν μπορείς να πεις πως δεν προσπάθησα...

κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη...

Γειά σε όλους.
Είναι στα πρόθυρα αγοράς 60D ή 1070. Ισχύει πως τα μενού της sony είναι πολύ πιο εύκολα από της pioneer; Είπαμε, σε ένα σπίτι δεν θα το δουλεύω μόνο εγώ. Και δεν θέλω γκρίνιες.... :slapface:

Επίσης, όταν το 60D εγγράφει ένα κανάλι σε format 4:3 και μετά το προβάλει με upscaling 1080p, η τηλεόραση θα κλειδώσει σε 1:1 pixel / no scaling. Δηλαδή θα δείχνει με μπάρες δεξια και αριστερά ή θα κάνει κάποιο wide scaling το recorder ή τί γίνεται τέλως πάντων. :huh2:

Πάνος

Πάνο καλησπέρα...εμένα μου έχουν φανεί εύκολα τα μενού του LX60D ...όμως είπαμε αντικειμενικός είναι ο Τάκης ο Πετρόπουλος που τάχει και τα δύο..ελπίζω να διαβάσει το μήνυμά σου και να σου απαντήσει..ή όποιος άλλος έχει και τα δύο...

τώρα όλα τα κανάλια (πλην του SKAI) εκπέμπουν σε 4:3 και η τηλεόραση αναλαμβάνει να το κάνει 16:9...

αυτά από μένα...

Έχω λίστα στον Κωτσόβολο, που το 60D που ήταν η βασική μου επιλογή δεν το φέρνει καθόλου, ενώ το 1070 το δίνει 750 παζαρεμένο και το παραδίδει μέσω Sony μετά από μέχρι και 20 ημέρες! :violent-smiley-030:

Αν είναι δηλαδή να μην το έχω στις γιορτές, περιμένω και μετά που θα πέσουν.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν από το usb μπορώ να περάσω divx στο δίσκο και να τα παίξει με υπότιτλους; Έχω ένα iZak για αυτή τη δουλειά, αλλά το τηλεκοντρόλ και η ταχύτητά του σε μεγάλα divx είναι κάπως άβολα.

Ευχαριστώ,

Πάνος

Κάνει Upscale σε 1080p ... προσπαθεί να βελτιώσει δηλαδή τις ταινίες χαμηλής ανάλυσης για να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε μεγαλύτερη.

Για πραγματικό High definition θές HD μηχάνημα και HD ταινία, πχ γραμμένη σε δισκάκι Blu-ray ή Hd-dvd.

Κάνει Upscale σε 1080p ... προσπαθεί να βελτιώσει δηλαδή τις ταινίες χαμηλής ανάλυσης για να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε μεγαλύτερη.

Για πραγματικό High definition θές HD μηχάνημα και HD ταινία, πχ γραμμένη σε δισκάκι Blu-ray ή Hd-dvd.

Με πρόλαβες.. ελπίζω να κατάλαβε ο φίλος...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ; Το DVR-LX60D και το DVR-LX60 έχουν Ελληνικά menu ; Επίσης που μπορώ να το βρω στην Ελλάδα ;

Thanks

ελληνικότατα μενού!!!!

Thanks ! Μου φαίνεται θα τα στάξω. Ξεκίνησα να ψάχνω από το Sony RDR-HX750 και μετά ανέβηκα στα 500-600 ευρώ οπότε και στα Pioneer/Panasonic ;)

που μπορείς να τα βρεις???

για κάνε μια αναζήτηση στο θέμα...

Είμαι στη σελίδα 30 ακόμη ... Ελπίζω να βρω απάντηση όπου να μπορώ να το βρω σχετικά φθηνά. Αν ήταν και Θεσσαλονίκη το έπαιρνα και αύριο ...

Thanks ! Μου φαίνεται θα τα στάξω. Ξεκίνησα να ψάχνω από το Sony RDR-HX750 και μετά ανέβηκα στα 500-600 ευρώ οπότε και στα Pioneer/Panasonic ;)

Είμαι στη σελίδα 30 ακόμη ... Ελπίζω να βρω απάντηση όπου να μπορώ να το βρω σχετικά φθηνά. Αν ήταν και Θεσσαλονίκη το έπαιρνα και αύριο ...
Φιλε παρε pioneer. Ειναι τρομερα μηχανηματα. Εχεις ξαναδει τοσες πολλες σελιδες αφιερωμενες σε ενα μηχανημα? Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Εγω που εχω το LX 60 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!