DimAsi
Supreme Member
Παιδιά θα ρωτήσω αυτους που εγκατέστησαν την 5090Η σε τοιχο από μόνοι τους , ηταν ευκολο ? η καλεσατε τεχνικό ? ειχε ολες τις βίδες και τα καλουδια ?
Με Vogel τοιχου νομίζω οτι ειναι οτι πρεπει τι λες?
Καλησπέρα Δημήτρη. Που έχεις χαθεί εσύ;
Οσον αφορά το ερώτημά σου, με βάση τοίχου Vogels έχω αναρτήσει κι εγώ στον τοίχο την TV. Είναι αρκετά εύκολο αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Αλφάδι και τρυπάνι χρειάζεσαι. Τα υπόλοιπα (βίδες, κλειδιά σχέδιο) υπάρχουν στην συσκευασία της βάσης. Καλό είναι να έχεις και ένα άτομο ακόμη για να σε βοηθήσει....
Φυσικά και ναι, βλέπε:
Παίζοντας χτες , πήγα στο ψηφιακό δέκτη και ενώ είχα τα κλασσικά 4 ψηφιακά κανάλια τώρα μου βγάζει no signal. Ξανασκάναρα βάζοντας μία μία όλες τις χώρες, και δεν βρίσκει κανένα κανάλι, τίποτα. NO SIGNAL.
Που πήγαν τα ψηφιακά κανάλια ΟΕΟ;
Λετε να γίνεται καμιά εμπλοκή, διότι έκανα κάτι αλλαγές, πέρασα με μίκτη και το δορυφορικό σήμα και το καλώδιο από την αναλογική κεραία μέσα από από το ίδιο καλώδιο και στην τηλεόραση υπάρχει αντίστοιχα ένα splitter που το ξεεχωρίζει και πάει κανονικά ένα καλώδιο στον δορυφορικό δέκτη και ένα στην τηλεόραση.
Υ.Γ. Μια άλλη τηλεόραση που έχω τα πιάνει.
Με Vogel τοιχου νομίζω οτι ειναι οτι πρεπει τι λες?
Αυτην εχω βαλει κ'εγω και ειναι οτι πρεπει!
Μια ερωτηση για οσους εχουν την kuro!
Πριν το στρωσιμο ειναι καλυτερα να βλεπεις σε standard ή movie?
To standard μου αρεσει περισσοτερο αλλα δε ξερω αν πρεπει απο τη στιγμη που η tv ειναι ακομα πολυ φρεσκια!
Μετα το στρωσιμο μεχρι που ειναι καλα να παει το contrast?
Ερωτηση Νο2
Οταν βάλεις την μοντούλα χωρίς να εχεις συνδέσεις το δορυφορικό καλώδιο , το μενού της τηλεόρασης γίνεται ασπρο από γκρι και σου επιτρέπει να δεις την μοντούλα ?
Ok ΑναμένωΝομίζω πως ναι, αλλά επειδή δεν χρησιμοποιώ τον δέκτη της 5090Η θα το κοιτάξω σήμερα αύριο και θα σου πω.
Επανέρχομαι.
Τη μοντούλα μπορείς να τη δεις κανονικά. Το έκανα απόψε με την Ελβετική κάρτα σε μοντούλα viaccess, χωρίς να συνδέσω το δορυφορικό καλώδιο στην 5090Η. Είδα κανονικά τα δικαιώματα που έχει πάρει η κάρτα και όλα τα υπομενού της μοντούλας.
βρηκα τελικα την 5090 και την εκλεισα.την Η δεν την εβρισκα με τιποτα.ελπιζω να εκανα καλα αν και το μονο που θα ηθελα ηταν το mpeg4 αλλα τι να κανουμε.Δεν υπάρχει λέπι και ουτε θα υπάρξει για αρκετό καιρό....
1950E στην αποθηκη+350 βαση και ηχεια.απλες ειχε και η ηχοεκφραση.Ποιος την ειχε κ πόσο φίλε :FSGSFGS4:?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.