Pioneer Kuro 9th generation

Αν παιζω PS3 για κανα δυωρο που εχει στατικες εικονες ή βλεπω καποιο καναλι για την ιδια ωρα τωρα που η tv δεν εχει στρωσει ακομα,θα εχω προβλημα με burn in ή πρεπει για περισσοτερες ωρες να μεινει σταθερη η εικονα για να υπαρξει προβλημα?

Εχεις τις ρυθμίσεις που σου έγραψα; Αν ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα....
Πάντως στο τηλεοπτικό σήμα τώρα που είναι ακόμη αρχή, χρησιμοποίησε την επιλογή zoom για να μένουν εκτός οθόνης τα λογότυπα των σταθμών.

Ναι ειμαι κομπλε με τις ρυθμισεις!
Κατω χαμηλα που λεει Λοιπα δεν ασχοληθηκα καθολου.
Κατι αλλο τωρα.
Μερικες ταινιες αν εχεις τη ρυθμιση zoom τοτε και μονο δε φαινοντε οι μαυρες μπαρες αριστερα δεξια ή πανω κατω αλλα σε αυτη την περιπτωση εχω πολλες πιθανοτητες να χασω την κατω σειρα των γραμματων.
Οποτε πρεπει να επιλεξω καποια αλλη ρυθμιση οπως Ευρεια ή Τελεια τελεια αλλα θα φαινοντε οι μπαρες βασικα πανω και κατω.
Εκει τι κανουμε?
Βλεπουμε την ταινια στον υπολογιστη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

δυστηχως εχει αυτην την διαδικασια.....:BXVZCBXZ6:

Ημαρτον... Ενα άλλο που μου τι δίνει είναι οτι όταν εχεις 2 εικόνες και θες να πας το ηχο απο τη μια στην αλλη πρεπει να κανεις swap .... Ενω στην προηγούμενη (434HDE Pioneer) απλά πατάς το δεξί ή το αριστερο τοξακι στο χειριστήριο..:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ημαρτον... Ενα άλλο που μου τι δίνει είναι οτι όταν εχεις 2 εικόνες και θες να πας το ηχο απο τη μια στην αλλη πρεπει να κανεις swap .... Ενω στην προηγούμενη (434HDE Pioneer) απλά πατάς το δεξί ή το αριστερο τοξακι στο χειριστήριο..:FSGSFGS4:

εχει κ`αυτη τα στραβα της....

Ναι ειμαι κομπλε με τις ρυθμισεις!
Κατω χαμηλα που λεει Λοιπα δεν ασχοληθηκα καθολου.
Κατι αλλο τωρα.
Μερικες ταινιες αν εχεις τη ρυθμιση zoom τοτε και μονο δε φαινοντε οι μαυρες μπαρες αριστερα δεξια ή πανω κατω αλλα σε αυτη την περιπτωση εχω πολλες πιθανοτητες να χασω την κατω σειρα των γραμματων.
Οποτε πρεπει να επιλεξω καποια αλλη ρυθμιση οπως Ευρεια ή Τελεια τελεια αλλα θα φαινοντε οι μπαρες βασικα πανω και κατω.
Εκει τι κανουμε?
Βλεπουμε την ταινια στον υπολογιστη?

E, μην είμαστε και υπερβολικοί.....
Εγώ απ' την πρώτη μέρα τις ταινίες τις έβλεπα κανονικά (τελεία-τελεία) με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Ούτως ή άλλως, δεν θα βλέπεις όλη την μέρα ταινίες με κάδρο 2,35:1. Θα δεις και τηλεοπτικό σήμα και θα γεμίζει η οθόνη σου....

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εκείνο που παλευω είναι να την κάνω δίκτυο αλλά δεν ξέρω να το κανω .Το εχεις κανει εσύ?

Το δίκτυο δουλεύει άψογα μέχρι 1080ι περιεχόμενο. Εγω το χρησιμοποιώ σε συνεργασία με τον PS3 media server (στο PC).

PS είχα γράψει παλιότερα πιο λεπτομερή σχόλια για το θέμα αν ενδιαφέρεσαι

Ότι λέει κι ο zafeiros.
Κατέβασε το ps3 media server, το οποίο δεν χρειάζεται να έχεις ps3 για να παίξει και απόλαυσε το streaming μέσω δικτύου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Το δίκτυο δουλεύει άψογα μέχρι 1080ι περιεχόμενο. Εγω το χρησιμοποιώ σε συνεργασία με τον PS3 media server (στο PC).

PS είχα γράψει παλιότερα πιο λεπτομερή σχόλια για το θέμα αν ενδιαφέρεσαι

Zafeiros Και βέβαια ενδιαφέρομαι για δωσε φως:grandpa:.

p.s. Aragorn σε ευχαριστώ:grinning-smiley-043.

Πρός τους κατόχους κ μη:
Παίζει να δημιουργηθεί πρόβλημα αν την χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον για gaming;;
Να κοιτάξω καλύτερα προς lcd/led;
Έχω την 46Χ3500 απλώς σκέφτομαι για αλλαγή μιας κ οι γονείς μου ενδιαφέρονται για την δικιά μου.Θα καταλάβω καμία διαφορά ή τζάμπα ψάχνομαι;;
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πρός τους κατόχους κ μη:
Παίζει να δημιουργηθεί πρόβλημα αν την χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον για gaming;;
Να κοιτάξω καλύτερα προς lcd/led;
Έχω την 46Χ3500 απλώς σκέφτομαι για αλλαγή μιας κ οι γονείς μου ενδιαφέρονται για την δικιά μου.Θα καταλάβω καμία διαφορά ή τζάμπα ψάχνομαι;;
Ευχαριστώ.

Γιατί, έχεις βρεί 5090Η για αγορά;
Οσοι ψάχνουν δεν έχουν βρει....

μολις σημερα παρελαβα για αλλη μια φορα την τηλεοραση απο το service και αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα¨
εβαλα να δω ενα blue ray και παρολο που εχω ηχο δεν μπορω να δω εικονα.
εννοειται οτι εχω διαβασει ολο το εγχειριδιο αλλα και αυτοδεν με εχει βοηθησει καπου.
μηπως εχει κανεις καμια ιδεα η παμε παλι για service?