Pioneer Kuro 9th generation

Update στο image retention που ειχε η 6090 μου.

Μαιος 2009
IMG00039-20090530-1416.jpg

Αυγουστος 2010
IMG00102-20100731-1536.jpg

Πολυ λιγω εχει μεινει. Ισια Ισια που φενετε. Εχει παρει πολυ χρονο να φυγει, αλλα φευγει. Αρα δεν ηταν screen burn. To image retention ηταν απο το λογοτυπο της Nova sports 2 και φενετε στην πανω δεξια πλευρα στην πρωτη φωτο και πολυ ελαχηστα στην δευτερη.

Last edited:
Update στο image retention που ειχε η 6090 μου.

Μαιος 2009
IMG00039-20090530-1416.jpg

Αυγουστος 2010
IMG00102-20100731-1536.jpg

Πολυ λιγω εχει μεινει. Ισια Ισια που φενετε. Εχει παρει πολυ χρονο να φυγει, αλλα φευγει. Αρα δεν ηταν screen burn.

Από την φωτογραφία θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κάτι πλέον. οπότε μην στεναχωριέσαι,την γλίτωσες!!

Με το ματι, live, φενετε, αλλα παρα πολυ λιγω και μονο στο grey background με το μαυρο στη μεσση. Οταν βλεπω κανονικα τα καναλια η blu ray δεν φενετε Θα φυγει ολο 100%. Οντως τη γλιτωσα! :-D

Last edited:
Πάντως δεν φαίνεται τίποτα στην πρώτη φωτό.
Να σε ρωτήσω, πως τράβηξες την φωτό ; εννοώ ότι η 6090 έχει πολύ μεγαλύτερο πλαίσιο και δεξιά και πάνω.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Αστο, έφαγα φλασιά. Νόμιζα ότι η αντανάκλαση στο μαύρο πλαίσιο είναι το πραγματικό περιβάλλον! :flipout:

Εγώ πάλι έκανα scroll στην κορυφή του νήματος, να ξαναδώ τον τίτλο. Γιατί είδα στο μυαλό μου κούρο, και είδα τις φωτογραφίες και σκευτόμουν βγάζει η LG borderless plasma;;; :flipout:

Καλημέρα!!

Λοιπόν , ανακεφαλαιώνουμε για Κρήτη =

1. Zafeiros - 6977592144 - Ηράκλειο
2. Pluton - 6944191940 - Σητεία
3. Iannis (2 TV) - 6932608860 - Ηράκλειο
4. Cooltsip (2 TV) - 6973326468 - Χανια

(Κανείς απο Ρέθυμνο? Να συμπληρωθεί το καρέ των Νομών?)

ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ 6090Η ΜΕ 3500Ε ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η pANASONICS BΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ 6090Η ΜΕ 3500Ε ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η pANASONICS BΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Μα είναι δυνατόν να κάνεις ετοια ερώτηση σε νήμα κατόχων ΠΑΛΑΒΩΝ με την συγκεκριμένη σειρά;;;:BDBDG54:

Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D, η τηλεόραση δεν ήταν demo σε κάποιο κατάστημα, και δεν σε ενδιαφέρουν τα διάφορα μπιχλιμπίδια που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις (όπως internet κλπ) τότε προχώρα στην αγορά.

Στην ίντσες αυτές θα έχεις την καλύτερη εικόνα για τα επόμενα 1~2 χρόνια....

Η τιμή είναι με την βάση και τα ηχεία ή χωρίς;;;;

AYTO ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ PHILIPS 37PF9830 TOY 2005/. H THLEOPAΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;EΧΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3,80 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

AYTO ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ PHILIPS 37PF9830 TOY 2005/. H THLEOPAΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;EΧΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3,80 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Από απόσταση είσαι μια χαρά. Αν δεν βρείς τα ηχεία τότε καμια 50ρια σελίδες πριν σε αυτό το νήμα ένας κάτοχος είχε βάλει κάτι άλλα ποιο μικρά από teufel αν δεν απατώμαι.

Γενικά αν τα ηχεία που θα βάλεις ανταποκρίνονται στα specs των μαμά ηχείων δεν θα χεις πρόβλημα...

Εγώ και τώρα που έχουν κυκλοφορήσει οι VT20,V20 και δεν ξέρω και εγώ πια άλλη θεωρείται εσείς, τηλεόραση σε θέση να κοντράρει την Kuro(που αρκετοι ισχυρίζονται οτι η vt20 ειναι ισάξια της ακομα και καλυτερη της σε μερικους τομεις,που πραγματι ειναι,πχ κινηση), πάλι την Kuro θα έπαιρνα....
Εχει κατι η Kuro,που με εχει μαγεψει,ακομα και κλειστη,καθομαι και την χαζευω και νιωθω απολυτα ικανοποιημενος που καταφερα να την αποκτησω (και πραγματικα κινησα Γη και Ουρανο για να την αποκτησω!!)

Last edited:
Εγώ και τώρα που έχουν κυκλοφορήσει οι VT20,V20 και δεν ξέρω και εγώ πια άλλη θεωρείται εσείς, τηλεόραση σε θέση να κοντράρει την Kuro(που αρκετοι ισχυρίζονται οτι η vt20 ειναι ισάξια της ακομα και καλυτερη της σε μερικους τομεις,που πραγματι ειναι,πχ κινηση), πάλι την Kuro θα έπαιρνα....
Εχει κατι η Kuro,που με εχει μαγεψει,ακομα και κλειστη,καθομαι και την χαζευω και νιωθω απολυτα ικανοποιημενος που καταφερα να την αποκτησω (και πραγματικα κινησα Γη και Ουρανο για να την αποκτησω!!)

συμφωνω απολυτως...
η pioneer και ειδικα η 9η γενια,ειναι σταθμος στην ιστορια των τηλεορασεων.

Είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση. Ιδια tv (37PF9830) και ίδια απόσταση(3.80). Η βάση που είχε η 37PF0830 πιστεύω οτι δεν κάνει γιατί τόσο το μέγεθος όσο και το βάρος είναι ασύγκριτα. Έχω την 5090H και σε αυτήν την απόσταση και με τέτοια επίσης ασύγκριτη ποιότητα εικόνας κάλιστα θα μπορούσα να έχω την 60'.

ΤΕΛΙΚΑ Η 6090Η ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΕΡΑ ΤΩΝ 3500Ε ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η PANASINIC STO TELOS TOY XΡΟΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ PIONEER IΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 50 ΙΝΤΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2010-11 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ PIONEER.ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η 6090Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΗ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΕΠΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ...

Να αποφασίσεις φίλε μου, αλλά μέχρι τότε να μη γράφεις με κεφαλαία. Στο διαδίκτυο η γραφή με κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζεις. Και δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις ;)

ΤΕΛΙΚΑ Η 6090Η ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΕΡΑ ΤΩΝ 3500Ε ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η PANASINIC STO TELOS TOY XΡΟΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ PIONEER IΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 50 ΙΝΤΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2010-11 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ PIONEER.ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η 6090Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΗ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΕΠΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ...

IMHO μην την πάρεις αν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα. Οι νέες τηλεοράσεις θα βγούν σε κανα τριμηνάκι περίπου για να πιάσουν και τις γιορτές. Οπότε ή θα πάρεις τα καινούργια μοντέλα ή θα πάρεις τα φετινά σε ίσως καλύτερη τιμή.

Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσεις να πάρεις μια καλή 50 θα έχεις και 3D για την κόρη σου....

Η Pioneer έχει καταντήσει είδος για συλλέκτες εν έτη 2010 πλέον....

παιδες για βοηθηστε λιγο τον τυφλο.... :afro:

εβαλα καινουργια καλωδια κεραιας και μου εμφανιζεται το κλασικο μηνυμα του: "the aerial cable has short-circuited. check the cable and plugin the AC power supply again"....

Στην 5090 που βρισκεται η επιλογη για την απενεργοποιηση του μηνυματος??? Θυμαμαι ειχε ξανααναφερθει πριν καμποσα ποστ αλλα αφορουσε την 5090Η. Αny clues????? :a0210::a0210:

Hi mate! Μπες στο ντιτζιταλ τβ πρωτα με το tv/dvd button στο remote control. Then hit menu, then setup, then dtv setup, then installation, then put in your password, mallon 1234, then aerial power στο off. Αυτα.

που σαι ρε wrexy χρονια και ζαμανια ολα καλα??? -bye--bye--bye-

τελικα ηταν στο dtv το ρημαδι δε το θυμομουν καθολου..... να σαι καλα ρεσυ!!!

Να σου βαλω ακομα ενα λιγο ποιο δυσκολο???

Μου βγαλε ενα μηνυματακι παλι σημερα αυτο πρεπει να το βγαζει καθε μηνα οποτε το θυμαται!! " Checking for new sw and channels will be carried out..." και μετα δε κανει τιποτα.... Πως την αφαιρουμε και αυτη τη λαλακια να παει στην ευχη του θεου????? :2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup: