Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ. Και δεν αλλάζω γνώμη αν δεν δω φωτογραφίες...
Περιγραφές δεν διαβάζω. Θέλω να δω για να πιστέψω... :flipout:

Πίστευε και μη ερεύνα,άπιστε Θωμά-ιερόσυλε petasis. Δέκα μέρες νηστεία-δέκα μέρες τηλεοπτικής αποχής και να πας να κοινωνήσεις......
YΓ. Για να μη σου πω και για δέκα μέρες καθυστέρησης παραλαβής της 9705 σου.....-bye-

οποιος θελει ας φερει τη kuro του για να τις βαλουμε διπλα με την vt20 μου

η vt20 εχει καποια οπλα στην εικονα της που η kuro δεν προκειται να τα δει ποτε ουτε στο ονειρο της...σαν πεθαμενη που ειναι αλλωστε :D

φιλε ηρεμησε, και δες κανενα τεστ με μετρησεις τις βτ20 και θα καταλαβεις .
αλωστε η ιδια η πανασονικ εγραψε οτι η πιο καινουργια β20 που δεν ειναι 3ντι
θα εχει και καλυτερη εικονα ,αλλα το βασικοτερο σωστοτερες μετρησεις.
η κουρο εχει να κανει και με το υλικο του χρωματικου φιλτρου , το οποιο εχει μεγαλο κοστοσ κατασκευης για να μπαινει σε καινουργια μοντελα,(δεδομενης της παγκοσμιας οικονομικης καταστασης

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

η vt20 εχει καποια οπλα στην εικονα της που η kuro δεν προκειται να τα δει ποτε ουτε στο ονειρο της...σαν πεθαμενη που ειναι αλλωστε :D

Ιερόσυλε,θα σε λιντσάρουν μ' αυτά που λες εδώ μέσα :slapface:
Δεν ξέρω για kuro,πάντως υπάρχει καταγεγραμμένη επιθυμία μέλους πρόθυμου να παραχωρήσει την 9705 του,για το σκοπό αυτό :firstprize:
(Παρασκευή ή Δευτέρα την παραλαμβάνει......) -bye-

Κοιτα μην θες να τις κανετε τραμπα μετα

Μα αφού συγκρίναμε V10 με κούρο πέρυσι, στο συγκριτικό του avclub, που έγινε στο Pioneer Center. Εγώ μεταξύ των 2 την V θα αγόραζα. Και η VT είναι καλύτερη της V, Οπότε;

Μα αφού συγκρίναμε V10 με κούρο πέρυσι, στο συγκριτικό του avclub, που έγινε στο Pioneer Center. Εγώ μεταξύ των 2 την V θα αγόραζα. Και η VT είναι καλύτερη της V, Οπότε;
ειδες στο test αυτο καλυτερη την v?καλη ηταν η v αλλα δεν την εφτανε τη kuro.ξεχνας οτι στη kuro το λευκο ηταν πραγματικα λευκο ενω στη v ηταν εκρου.παντα ομως αυτα τα βλεπεις οταν ειναι διπλα διπλα η tv.

Ναι, αλλά είδα και την καλύτερη διαχείριση της κίνησης από την V, πακέτο με το μειωμένο phosphor trail...

Ναι, αλλά είδα και την καλύτερη διαχείριση της κίνησης από την V, πακέτο με το μειωμένο phosphor trail...

Του Interpolation το ανάγνωσμα πάλι..... Με το IFC στο ON η κίνηση της Panasonic είναι μεν βούτυρο, η εικόνα της όμως μοιάζει με game στο ps3... :tdown:

Tο φαινόμενο των phosphor trails είναι όντως μειωμένο στην V. Βέβαια για μένα που δεν βλέπω ποτέ phosphor trails αυτό δεν έχει καμία σημασία.... :D

Υ.Γ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της 5090Η με την V10..... Από τα 50 άτομα που μαζευτήκαμε εκείνη την ημέρα, είσαι ο μόνος που θα αγόραζε την V10.

-bye-

Σύγκριση μίας τηλεόρασης του 2008 με μία του 2010 δεν μπορεί να γίνει. Αν έβγαζε και σήμερα η Pioneer τηλεοράσεις τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να κάνουμε και συγκρίσεις. Καμία τηλεόραση πριν δύο χρόνια δεν έφτανε την εικόνα της Kuro. Εδώ ακόμη και σήμερα όλοι οι κατασκευαστές προσπαθούν να πιάσουν το μαύρο της kuro η τιμή του οποίου παραμένει ακόμη "αναφοράς".

Απ' την άλλη βέβαια, η καλύτερη plasma τηλεόραση που μπορεί να αποκτήσει κάποιος σήμερα είναι η VT20.

Υ.Γ Δεν φέρνεις εσύ την VT20 να την βάλουμε δίπλα στην 5090Η? -bye-

[Τηλεοπτικό από την κούρο δεν αξιωθήκαμε να δούμε σε αυτό το φόρουμ. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...]

Kανένα λάκκο. Δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες για δύο λόγους. Ο κυριότερος διότι έχω θεματάκι με την κεραία και δεν έχω καλή λήψη. Θα μου πεις να ανεβάσω φωτογραφία από τα ψηφιακά...... Θα το έκανα, έλα μου όμως που η kuro δεν έχει λειτουργία παγώματος εικόνας, συνεπώς αν βγάλω φωτογραφία τηλεοπτικού προγράμματος το βράδυ με αργή ταχύτητα κλείστρου και κινούμενη εικόνα, θα βγει χάλια.

Πάντως, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες τηλεοπτικού σήματος μέσω Nova.....

Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες στο thread της KRP-500A απ' αυτήν του Νάσου Μανιάτη τις πρώτες ώρες λειτουργίας της (άστρωτη και προ calibration)....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Kανένα λάκκο. Δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες για δύο λόγους. Ο κυριότερος διότι έχω θεματάκι με την κεραία και δεν έχω καλή λήψη. Θα μου πεις να ανεβάσω φωτογραφία από τα ψηφιακά...... Θα το έκανα, έλα μου όμως που η kuro δεν έχει λειτουργία παγώματος εικόνας, συνεπώς αν βγάλω φωτογραφία τηλεοπτικού προγράμματος το βράδυ με αργή ταχύτητα κλείστρου και κινούμενη εικόνα, θα βγει χάλια.

Πάντως, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες τηλεοπτικού σήματος μέσω Nova.....

Μα ούτε η 9731 (και ίσως ούτε η G10) έχουν σύστημα παγώματος της εικόνας, και γεμίσαμε ένα νήμα με φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες αυτές που αναφέρεις δεν κάνουν, θέλουμε φωτογραφίες που να γεμίζει το πάνελ την φωτογραφία, για να είναι συγκρίσιμες. Δεν πρέπει να υπάρχει περιβάλλοντος χώρος.

Μα ούτε η 9731 (και ίσως ούτε η G10) έχουν σύστημα παγώματος της εικόνας, και γεμίσαμε ένα νήμα με φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες αυτές που αναφέρεις δεν κάνουν, θέλουμε φωτογραφίες που να γεμίζει το πάνελ την φωτογραφία, για να είναι συγκρίσιμες. Δεν πρέπει να υπάρχει περιβάλλοντος χώρος.

Η G10 έχει. Λογικά θα έχει και η U20 σου, πάτα το κουμπί "HOLD" στο τηλεκοντρόλ...

@kblachos: Βάλε ταχύτητα 1/50-1/100 στη μηχανή...

Του Interpolation το ανάγνωσμα πάλι..... Με το IFC στο ON η κίνηση της Panasonic είναι μεν βούτυρο, η εικόνα της όμως μοιάζει με game στο ps3... :tdown:

Tο φαινόμενο των phosphor trails είναι όντως μειωμένο στην V. Βέβαια για μένα που δεν βλέπω ποτέ phosphor trails αυτό δεν έχει καμία σημασία.... :D

Υ.Γ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της 5090Η με την V10..... Από τα 50 άτομα που μαζευτήκαμε εκείνη την ημέρα, είσαι ο μόνος που θα αγόραζε την V10.

-bye-

Μα άμα δεν είχα την αντίθετη άποψη από την πλειοψηφία, τι πετάσης θα ήμουνα; :flipout: Δαιμονισμένος, με άλλο πνεύμα μέσα μου;;;;

Καλά, τα trails είναι άστα να πάνε... Ευτυχώς που δεν τα βλέπεις...
(Το τεστ του avclub του _JL? το δοκίμασες; :flipout:)

Πάντως δεν σας λέω ψέματα, αν ήταν να διαλέξω από τις 2, την πανασόνικ θα αγόραζα (αν και θα προτιμούσα την VT ή μια LED με direct local dimming και pixelplus... :BDGBGDB55:)

Μα άμα δεν είχα την αντίθετη άποψη από την πλειοψηφία, τι πετάσης θα ήμουνα; :flipout: Δαιμονισμένος, με άλλο πνεύμα μέσα μου;;;;

Καλά, τα trails είναι άστα να πάνε... Ευτυχώς που δεν τα βλέπεις...
(Το τεστ του avclub του _JL? το δοκίμασες; :flipout:)

Πάντως δεν σας λέω ψέματα, αν ήταν να διαλέξω από τις 2, την πανασόνικ θα αγόραζα (αν και θα προτιμούσα την VT ή μια LED με direct local dimming και pixelplus... :BDGBGDB55:)

Ισως να την αγόραζα για ψυχολογικούς λόγους από άποψη τεχνικής υποστήριξης γιατί η μαμα εταιρεία δεν θα ξαναασχοληθεί με το εν λόγω σπόρ.....

Αλλά ότι κα να λές ξεχνάς ότι η Panasonic στηρίζεται σε πρώην στελέχη της Pioneer και έβγαλε κάποια μοντέλα της προκοπής. Αν τα πράγματα ήταν αλλιώς τώρα θα κλαίγαμε γιατί δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε την 10th generation Kuro!!!!

Εγώ πάντως όπως το βλέπω Kur-άδας θα πεθάνω......:firstprize: