Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Την PX80 δεν την έχω δει, αλλά έχω δει την 70 και έμεινα ευχαριστημένος, οπότε λογικά η 80άρα θα είναι ελαφρώς καλύτερη.

Kατα την γνωμη μου η PX80 ειναι πολυ καλυτερη της PX70. Για παραδειγμα στην 70 απο το 1 μετρο ανετα εβλεπα την δομη των pixel (screen door effect) , η 80 εχει βελτιωθει πολυ στον τομεα αυτο οπως και στην αντιθεση και στο pwm noise.-bye-

Pioneer Forecasts Deeper Full-Year Loss, Replaces President

Thursday, October 30, 2008 12:10 AM PDT

A steep decline in sales of home electronics and lower sales of car electronics led Japan's Pioneer on Thursday to replace its president and to sharply revise down financial estimates for the entire year. The company now expects losses this year to be four times as bad as previously expected.

Pioneer said it expects to lose ¥78 billion (US$801 million) this year, that's considerably worse than the ¥19 billion loss it had been expecting. Pioneer also cut its sales forecast by 10 percent to ¥700 billion.

The forecast revision was announced at the same time as the company disclosed its quarterly financial report for the July to September period.

During the three months Pioneer lost ¥45 billion compared to a loss of ¥2 billion during the same period last year. Sales fell 13 percent on the year to ¥166 billion.

Revenue from its home electronics division fell by 30 percent in the quarter when compared to the same period last year. Sales of PDP (plasma display panel) television sets and DVD drives were down. Pioneer recently cut back the number of PDP TVs sets it offers in face of strong price competition. Overall the home electronics division saw increased operating losses during the period.

In the car electronics sector sales were down 8 percent on the year on lower sales of car audio products. A bright point was increased sales of car navigation systems, especially in Europe. The business unit saw an 82 percent drop in operating profit.

The first casualty of the poor performance will be Tamihiko Sudo, Pioneer's president, who was voted out of his position by the company's board at a meeting on Thursday morning. He will resign his post on Nov. 15, to be replaced by Susumu Kotani, who is currently managing director at the company.

Under Kotani Pioneer will speed up a restructuring plan that could see further job losses. Sudo, the outgoing president, will remain at Pioneer as a director to assist in the restructuring.

Αλλη μια KURO μπηκε σε λειτουργια. Πρωτη εντυπωση, κλασσικα το απιστευτο μαυρο της.Απολυτο μαυρο, μαυρο σαν καλιακουδα !!!!!
Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, ζωντανα χρωματα , αν και δεν εχω προλαβει να την ρυθμισω απολυτα.
696009_3_full.jpg

696009_2_full.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Updated έκδοση για τις ρυθμίσεις της 5090.

Ευχαριστούμε!

Πάντως στο τηλεοπτικό προσωπικά χρησιμοποιώ αρκετά από τα Noise reduction για να έχω την εικόνα κοντά σε αυτό που θέλω.
Οι ρυθμίσεις αυτές είναι καλές για να ξεκινήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τηλεόραση. Το σωστό είναι να γίνει calibration και το συστήνω ανεπιφύλακτα από εμπειρία που είχα στο παρελθόν. Λογικά αυτή την εβδομάδα θα γίνει calibration στην δική μου 5090 οπότε θα σας πω πως πήγε και τις τελικές ρυθμίσεις, για να δούμε και πόσο θα διαφέρουν από αυτές που έχετε ποστάρει -bye-

Αλλη μια KURO μπηκε σε λειτουργια. Πρωτη εντυπωση, κλασσικα το απιστευτο μαυρο της.Απολυτο μαυρο, μαυρο σαν καλιακουδα !!!!!
Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, ζωντανα χρωματα , αν και δεν εχω προλαβει να την ρυθμισω απολυτα.

Καλές θεάσεις φίλε -bye- και πολύ όμορφο το σύστημα σου :a0210:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

άστα.....ακόμα να συνέλθω.....δεν ξέρω αν είναι οφθαλμαπάτη για 10" μόνο, αλλά η 50άρα σε σχέση με την 60άρα φαίνεται σαν 30άρα με 50άρα !!! Μεγάλη διαφορά.

Μιλάμε ξεφεύγει από αυτό που λέμε τηλεόραση! είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ να κάνεις συμβιβασμό στην εικόνα!

οντως η 50αρα του περιπτερου μας σε συγκριση με την 60αρα απεναντιας φαινοταν σαν τηλεοραση κουζινας.....

που καταντησαμε.....50 ιντσες και δεν μας ενθουσιαζουν.....

Καλές θεάσεις φίλε -bye- και πολύ όμορφο το σύστημα σου :a0210:

Ευχαριστω πολυ φιλε μου,.
Ξεχασα να πω οτι της εβαλα ενα ενεργο subwoofer της yamaha που ειχα. Πολυ, πολυ , πολυ καλυτερος μπασος ηχος !!!!!!!!!!

Γεία σας παίδες!
Το Σάββατο μου ήρθε η 500Α!
Η τηλεόραση δεν χρειάζεται συστάσεις!
Έχω μερικές παρατηρήσεις μόνο να κάνω, που με παραξένεψαν,
για τόσο ακριβό εργαλείο!!

1) Το πρώτο είναι ότι έχει αργή απόκριση στην αλλαγή καναλιών!
2) Το δεύτερο όταν αλλάζει από εικόνα σε νυχτερινό τοπίο αφήνει αποτύπωμα από την προηγούμενη σκηνή, αυτό διορθώνεται;
3) Το τρίτο έιναι ότι στην λιστα των δουφορικών μερικές φορές εξαφανίζεται και εμφανίζεται ξανά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα!
4) Το τέταρτο και πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορώ να δω HD υλικό από τη δορυφορική! Έχω ήχο κανονικά αλλά εικόνα μαύρη!
(Ο εξοπλισμός μου το υποστηρίζει και το κανάλι είναι ελεύθερο!)
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμισή; Από ότι έψαξα δεν βρήκα τίποτα!

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να τα σχολιάσετε με βάση τις δικές σας εμπειρίες και να μου πείτε για μια φορά ακόμα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να την στρώσω!

Ποιά δισκάκια να τρέξω, σε τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω την τηλεόραση στην αρχή μέχρι να φέρω τον ISF Calibrator και γενικά τι άλλο πρέπει να κάνω!

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Γεία σας παίδες!
Το Σάββατο μου ήρθε η 500Α!
Η τηλεόραση δεν χρειάζεται συστάσεις!
Έχω μερικές παρατηρήσεις μόνο να κάνω, που με παραξένεψαν,
για τόσο ακριβό εργαλείο!!

1) Το πρώτο είναι ότι έχει αργή απόκριση στην αλλαγή καναλιών!
2) Το δεύτερο όταν αλλάζει από εικόνα σε νυχτερινό τοπίο αφήνει αποτύπωμα από την προηγούμενη σκηνή, αυτό διορθώνεται;
3) Το τρίτο έιναι ότι στην λιστα των δουφορικών μερικές φορές εξαφανίζεται και εμφανίζεται ξανά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα!
4) Το τέταρτο και πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορώ να δω HD υλικό από τη δορυφορική! Έχω ήχο κανονικά αλλά εικόνα μαύρη!
(Ο εξοπλισμός μου το υποστηρίζει και το κανάλι είναι ελεύθερο!)
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμισή; Από ότι έψαξα δεν βρήκα τίποτα!

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να τα σχολιάσετε με βάση τις δικές σας εμπειρίες και να μου πείτε για μια φορά ακόμα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να την στρώσω!

Ποιά δισκάκια να τρέξω, σε τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω την τηλεόραση στην αρχή μέχρι να φέρω τον ISF Calibrator και γενικά τι άλλο πρέπει να κάνω!

Καταρχήν καλορίζικη, και κατά δεύτερον μήπως είναι καλύτερα ν' ανοίξεις ένα νέο θέμα για την συγκεκριμένη TV για να μην χαθεί στον χαμό εδώ μέσα;

Καλές θεάσεις και σε σένα φίλε Storman -bye-

Για τα σχετικά με τον δέκτη δεν μπορώ να βοηθήσω. Το αποτύπωμα που αναφέρεις είναι το γνωστό image retention και έχει να κάνει με την τεχνολογία. Σε τι mode την έχεις και παίζει ? Δοκίμασε το "Pure" και δες αν γίνεται το ίδιο αντιληπτό. Είναι κάτι που θα μειωθεί όσο η τηλεόραση θα γράφει ώρες.

Να ρωτήσω, ΟΛΟΙ εσείς που έχετε πάρει kuro έχετε παρατηρήσει το φαινόμενο αυτό (ghosting) ;

Οχι τίποτ' άλλο πλησιάζουμε και στην κρίσιμη ηλικία....:grinning-smiley-043

Τάσο, δεν το έχω δεί ποτέ... Ούτε μία φορά. Κι όπως ξέρεις ούτε την έστρωσα ούτε τίποτε. Κι έχει τύχει πολλές φορές να παίζει ώρες στο ίδιο κανάλι με τη στάμπα του σταθμού ακίνητη.

Τάσο, δεν το έχω δεί ποτέ... Ούτε μία φορά. Κι όπως ξέρεις ούτε την έστρωσα ούτε τίποτε. Κι έχει τύχει πολλές φορές να παίζει ώρες στο ίδιο κανάλι με τη στάμπα του σταθμού ακίνητη.

+1 !

υ.γ η δικιά μου όμως buzzάρει .. (508xd)

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Μπάμπη. Σε τηλεόραση plasma δεν το έχω ξανα ακούσει. Το έχω συναντήσει στον RUBY αλλά ήταν θέμα ρυθμίσεων πηγής ( theater tek - htpc).

Για το image retention (παραμένων είδωλο) από στατικές εικόνες, λες Τάσο...το οποίο φαίνεται σε μαύρη οθόνη...(δεν έχω Pioneer, αλλά στην LX5080 φίλου δεν έχω δει)...

... το ghosting νομίζω ότι είναι διπλό είδωλο στην εικόνα κατά τη διάρκεια κανονικής θέασης (ανύπαρκτο φαινόμενο στις plasma).

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Λογικά αυτή την εβδομάδα θα γίνει calibration στην δική μου 5090 οπότε θα σας πω πως πήγε και τις τελικές ρυθμίσεις, για να δούμε και πόσο θα διαφέρουν από αυτές που έχετε ποστάρει -bye-

Περιμένουμε εντυπώσεις από το calibration γιατί με ενδιάφερει κι εμένα!

Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα όπως έγραψε και ο Τάσος γιατί υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει (και εγώ μεταξύ αυτών).
Σε review για την 500Α πάντως, μόνο πεσμένα σαγόνια είδαν όλοι...:help: Και μιλάμε για out of the box.
http://www.avforums.com/reviews/Pioneer-KRP-500A-Review.html

Last edited: