Pioneer Kuro 9th generation

Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω αυτο το cd (break-in dvd) να παίζει στην 5090 ή ειναι ενταξει και χωρις αυτο.
Εσεις που εχετε την 5090 σας εχει δημιουργησει καποιο προβλημα ή εινια ολα ενταξει?

Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω αυτο το cd (break-in dvd) να παίζει στην 5090 ή ειναι ενταξει και χωρις αυτο.
Εσεις που εχετε την 5090 σας εχει δημιουργησει καποιο προβλημα ή εινια ολα ενταξει?
Γενικα οι pionner, εχουν να επιδειξουν πανελ με πολυ μεγαλες αντοχες.
Πολλοι κατοχοι τηλεορασεων plasma, δεν στρωνουν καθολου της τηλεορασεις τους με το ειδικο δισκακι,αυτο δεν συνεπαγεται οτι η τηλεοραση στο μελλον θα παρουσιαση προβλημα.
Εχουμε ξαναπει, οτι η υπερβολη ειναι αυτη που μπορει να δημιουργησει τυχων προβληματα.:a0210:

Μεγεια το εργαλειο.

Είδα ταινία σε 60άρα και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρή για απόσταση 5 μέτρα. Χίλιες φορές προβολέας.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Αφού είναι εντάξει η δικιά μου PX8 του πεντακοσάρικου, η Pio δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα :a0210:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Είδα ταινία σε 60άρα και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρή για απόσταση 5 μέτρα. Χίλιες φορές προβολέας.

ποιά 5; στα 3 δεν λες καλυτερα;
και πάλι εννοείται ότι η αίσθηση σε προβολέα είναι άλλο πράγμα. -bye-

Αντε λίγες ώρες με χωρίζουν πλέον από την 5090Η....
Έρχεται σήμερα όπως με ειδοποίησαν...
Το ΣΚ προβλέπεται καυτό και ...KURO!!!!

Το Σάββατο το απόγευμα μου παρέδωσαν την 5090. Προς το παρών εχω μονο τα αναλογικά κανάλια. Είναι τέλεια. Δεν περιγράφεται. Καθομαι από 1,5 μέτρο αποσταση και δεν καταλαβαίνω τιποτε και ακόμα δεν εκανα της ρυθμίσεις που χρειαζεται από την εβαλα στην επιλογή 'χρήστη'. Τιποτε αλλο.

Το Σάββατο το απόγευμα μου παρέδωσαν την 5090. Προς το παρών εχω μονο τα αναλογικά κανάλια. Είναι τέλεια. Δεν περιγράφεται. Καθομαι από 1,5 μέτρο αποσταση και δεν καταλαβαίνω τιποτε και ακόμα δεν εκανα της ρυθμίσεις που χρειαζεται από την εβαλα στην επιλογή 'χρήστη'. Τιποτε αλλο.

Καλές θεάσεις -bye-

Η επιλογή "Tαινία" είναι προτιμότερη και επίσης επιβάλλεται να πας στο μενού Options (Επιλογή) > Drive Mode (Λειτουργία Ελέγχου) και να το αλλάξεις σε 2 από το 1 που είναι.

καλες θεασεις!!:a0210:-bye-

Ευχαριστώ πολύ. Να'τε καλά. Είμαι από κύπρο. Όλο το πακέτο ήταν 3150 (με stand στο τοίχο που βγαίνει προς τα έξω που στοίχιζε 320 euro).