Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Και εγώ απο την Λάρνακα είμαι. Εχεις κανένα υπόψιν για καλιμπράρισμα. 'Η θα την κάνεις με τα settings του Bumtious..

Παιδιά τα settings του Bumtious καλά είναι για να νομίζετε ότι βλέπετε καλύτερα. Μετά το calibration τα settings θα είναι αρκετά διαφορετικά και καμία σχέση στο μάτι :antlers:

Δοκιμασα τα settings που βρηκα εδώ αλλα τα είδα πιο θαμπα. Δεν χερω γιατί!Τα settings του Bumtious είναι διαφορετικά απο αυτα που βρήκα εδώ?

ναι σε αυτα αναφερομαι αλλα ειναι λιγο θαμπα δεν χερω γιατι προτιμω την επιλογη χρηστης είναι λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

ναι σε αυτα αναφερομαι αλλα ειναι λιγο θαμπα δεν χερω γιατι προτιμω την επιλογη χρηστης είναι λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα.

Άσε τις ρυθμίσεις που σε ικανοποιούν περισσότερο ... εσύ θα βλέπεις όχι ο bumtious ;)

Πάντως νομίζω πως αξίζει η ρύθμιση επαγγελματία γιατί θα μπορείς να βλέπεις σωστή εικόνα προσαρμοσμένη στα γούστα σου.

Για την Κύπρο ο μοναδικός ISF-trained που βρήκα είναι εδώ:

http://www.imagingscience.com/isf_results.cfm?temp=1&Country1=Cyprus&State1=none&dlr_status=CAL

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δεν μαζεύεστε λέω εγω εκεί κάτω στο νησί να φωνάξετε τον Μανώλη να σας σενιάρει όλους; ούτε θαμπά ούτε ξεθαμπά... για think about it..... ;)
Εαν έρχεται , άγημα θα στείλουμε για το παλληκάρι,κόκκινο χαλί και να το φιλοξενήσουμε . Το θέμα είναι να 'ρθεί. Να ανοίξουμε και κανένα thread για τους Κύπριους κατόχους τηλεοράσεων που θέλουν calibration και να το προωθήσουμε το ζήτημα. Εγώ είμαι μέσα. Κανείς άλλος?:grinning-smiley-043

Παιδιά καλημέρα.
Είμαι κάτοχος της Pioneer 5090H η οποία έχει και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για θέαση δορυφορικών καναλιών (sd και hd)?
Ευχαριστώ.

Και νόμιζα ότι είχα τηλεόραση.....

Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από χθες το βράδυ.... :eek::eek:

Τα πλεονεκτήματα είναι πάνω κάτω γνωστά. Τα μειονεκτήματα έως τώρα:

- Εννοείται έχει buzzing. Ευτυχώς δεν είναι τόσο υψίσυχνο και δεν ακούγεται πάνω από το ένα μέτρο, φυσικά με κλειστή την ένταση τελείως. Τουλάχιστον εγώ δεν το ακούω. Αν υπάρχει έστω κάποια ένταση, (που λογικά θα υπάρχει) τότε δεν τίθεται κανένα θέμα.

- Εννοείται ότι απέκτησα ένα δεύτερο καλοριφέρ στο δωμάτιο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι 50άρες, αλλά η 60άρα βγάζει πράμα...

-Λίγο που την σύνδεσα στο δίκτυο είδα ότι δεν παίζει τα .m4a αρχεία. mp3 και wma μόνο.

- Φυσικά το πρωί (όπως το περίμενα) χρησιμοποιείται και για καθρέπτης.....μην μου λέτε ότι δεν έχει αντανακλάσεις αυτό το πράγμα...

Στο τηλεοπτικό σήμα, κορυφαία, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Πάντως καλύτερα από την 46άρα LCD που είχα κι ας είναι 30% πάνω σε μέγεθος.

Μόλις μπαίνουν όμως τα 1080 από τον dreambox εκεί μιλάμε για πολλά υπογλώσσια :speechless-smiley-0:shot::adore:

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά...

Πάντως όπως βλέπετε κι από την φωτό, ο χώρος την "ρούφηξε".... φαίνεται ότι είναι 60";

Η τοποθέτηση έγινε πολύ καλά, κι ας μην υπάρχει πίσω από την τηλεόραση τοίχος, αφού κρεμάστηκε σαν κάδρο και φάινεται ότι είναι στον "αέρα", αφού δεν χρησιμοποίησα την βάση της. Τρελή customιά by Kastro :worshippy:

Υ.Γ. Η οθόνη από πάνω είναι διακοσμητική πλέον, και ο μόνος λόγος που δεν την βγάζψ είναι για να μην φαίνονται οι τρύπες...:flipout:

attachment.php

Attachments

• IMG_0318.JPG
    IMG_0318.JPG
    82.3 KB · Views: 285
Μια προχωρημένη ερώτηση. Για να streamάρει αρχεία μουσικής, βίντεο, φωτογραφίες πρέπει αυτά να βρίσκονται στο Shared Documents στο PC.

Εγώ όλα αυτά τα έχω όμως στον δεύτερο σκληρό στο pc και όχι μέσα στο C:\\shared documents.

Υπάρχει λέτε κανάς τρόπος να "βλέπει" αρχεία από άλλα folders εκτός από το Shared documents;