http://www.justanswer.com/tv-repair/5f34q-tv-curo-5090-cannot-turn-on-blue-light-blinks.html
Ok, the problem is known as an IC Communication error. Usually, when you get an 8 blink error, pressing the Display button will give another code (orange blinking LED) which will narrow down which boards are involved.
In any event, it's not going to fix itself. You are going to have to call in a tehnician to take a look at it or, you are going to have to dismantle the TV yourself and do some basic checking
http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/830819-pioneer-plasma-standby-issue.html
Try removing the power completely (removing the plug from the wall)> I had a 8 flash with my LX508 - cured by removing the plug for a minute.
If it's the same as the 8G, the micro that controls power up is powered all the time so if you get an error it will remember the error and not power the panel. Not sure what 2 flashes is tho... mine was 8 flashes which means an "adressing error" evidently...
Χτες ήρθε και απογείωσε την Kuro ο φοβερός Μανώλης Καστρουνης!!Οι εντυπώσεις από την συνάντηση μαζί του είναι οι καλύτερες απλά!! Πέρα οτι μου σενιαρε την τηλεόραση είναι εξαιρετικός άνθρωπος με όρεξη, συζητήσιμος και πάντα πρόθυμος να λύσει κάθε απορία!!!
Για αυτό λοιπόν τον ευχαριστώ και από εδώ,και θέλω να παροτρύνω οποίον εχει ενδοιασμούς με το calibration,να το τολμήσει!! Είναι must διαδικασία ειδικά για οποίον έχει στην κατοχή του ένα κομμάτι σαν την kuro!!!
Στο δια ταύτα τώρα.
Στην προσπάθεια μου να την ρυθμίσω κάποτε,με τις ρυθμίσεις που βρήκα από το ιντερνέτ για την 6090H,τα έκανα μαντάρα!!Το gamma βαραγε το δικό του βιολί,και το κόκκινο είχε πέσει πολύ κάτω και το μπλε είχε φύγει στον θεό!!
Άλλα χάρη στον Μανώλη όλα πλέον δουλεύουν ρολόι!!
Έβαλα να δω σκηνές από blu ray και συγκρινα τις παλιές ρυθμίσεις με τις καινούργιες....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, πολύ απλά.
Πριν έβλεπα με πολύ μπλε στην εικόνα μου και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
Με το calibration τα χρώματα είναι φυσικά, σωστά, όπως έπρεπε να είναι!
Και πέρα από την ρύθμιση του bluray μου περιποιήθηκε και το ps3 για να ανοίγουμε κάνα κεφάλι στο Call of duty κατά ISF πρότυπα!!!
Κλείνοντας θα ξαναπώ ευχαριστώ στον Μανώλη. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα σε αυτές τις δουλειές...
Χτες ήρθε και απογείωσε την Kuro ο φοβερός Μανώλης Καστρουνης!!Οι εντυπώσεις από την συνάντηση μαζί του είναι οι καλύτερες απλά!! Πέρα οτι μου σενιαρε την τηλεόραση είναι εξαιρετικός άνθρωπος με όρεξη, συζητήσιμος και πάντα πρόθυμος να λύσει κάθε απορία!!!
Για αυτό λοιπόν τον ευχαριστώ και από εδώ,και θέλω να παροτρύνω οποίον εχει ενδοιασμούς με το calibration,να το τολμήσει!! Είναι must διαδικασία ειδικά για οποίον έχει στην κατοχή του ένα κομμάτι σαν την kuro!!!
Στο δια ταύτα τώρα.
Στην προσπάθεια μου να την ρυθμίσω κάποτε,με τις ρυθμίσεις που βρήκα από το ιντερνέτ για την 6090H,τα έκανα μαντάρα!!Το gamma βαραγε το δικό του βιολί,και το κόκκινο είχε πέσει πολύ κάτω και το μπλε είχε φύγει στον θεό!!
Έβαλα να δω σκηνές από blu ray και συγκρινα τις παλιές ρυθμίσεις με τις καινούργιες....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, πολύ απλά.
Και πέρα από την ρύθμιση του bluray μου περιποιήθηκε και το ps3 για να ανοίγουμε κάνα κεφάλι στο Call of duty κατά ISF πρότυπα!!!
Κλείνοντας θα ξαναπώ ευχαριστώ στον Μανώλη. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα σε αυτές τις δουλειές...
Στέλιο καλορίζικη η "νέα" σου τηλεόραση.......
Εάν θυμάσαι,γράψε μας τις ώρες που έχει παίξει τις τιμές φωτεινότητας και την στάθμη του μαύρου.
.....
......
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι η αντιγραφή ρυθμίσεων από άλλες τηλεοράσεις, ακόμα κι αν είναι από το ίδιο μοντέλο...
....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ!!!!!!
Και εμεις περιμένουμε πότε θα περιοδεύσει στην περιφέρεια ο Μιχάλης για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της kuro ...
Και εμεις περιμένουμε πότε θα περιοδεύσει στην περιφέρεια ο Μιχάλης για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της kuro ...
Και πέρα από την ρύθμιση του bluray μου περιποιήθηκε και το ps3 για να ανοίγουμε κάνα κεφάλι στο Call of duty κατά ISF πρότυπα!!!...
μαρεσεις μαρεσεις χαχαχαχααααα!!! :rifle:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.