Pioneer Kuro 9th generation

Ποια είναι η διεργασία που προκαλεί αύξηση της φωτεινότητας μιας κούρο;
Λογικά, το αναμενόμενο είναι το αντίθετο: η απόδοση να μειώνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Μετακόμισα πρόσφατα στη Γλυφάδα και συντόνισα ξανά την 5090Η μου στα ψηφιακά κανάλια. Έπιασε τα πάντα (29 κανάλια) εκτός από το μπουκέτο 46 (Ant, Alter, Alpha, Mak.TV). Με όποια ρύθμιση και αν προσπάθησα (πχ. διάφορες χώρες, Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία, κλπ) το 46 δεν το βρίσκει με τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα?
Ευχαριστώ

Τελικά είναι θέμα κεραίας. Ο δάσκαλος Μανώλης Καστρουνής παρέπεμψε σε 2-3 τεστ και το θέμα θα λυθεί συμβατικά.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Μπας και έχει βρεθεί κάποιος τρόπος να παίξει η 5090Η mkv files ? έχετε ακούσει τίποτα από ξένα φόρα ?

Μπας και έχει βρεθεί κάποιος τρόπος να παίξει η 5090Η mkv files ? έχετε ακούσει τίποτα από ξένα φόρα ?

καποια στιγμη ειδα εδω μεσα ενα ποστ(δεν θυμαμαι που ακριβως)οτι παιζει μεσω δικτυου.
απο usb κατευθειαν,δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι.

Από δίκτυο κολλάει νομίζω ,έτσι έχω ακούσει και λέω δεν μπορεί όλο και κάποιος θα έχει βρει την πατέντα να την ξεγελάσει να παίξει .

Από δίκτυο κολλάει νομίζω ,έτσι έχω ακούσει και λέω δεν μπορεί όλο και κάποιος θα έχει βρει την πατέντα να την ξεγελάσει να παίξει .

νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα-αδυναμου-hardware της τηλεορασης για τετοιες απαιτησεις.
εαν ειχε γινει κατι ουσιαστικο,πιστευω οτι θα ειχε γινει γνωστο.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Εμένα μέσω δικτύου με ενα mediashare της verbatim 1tb παίζει κανονικότατα 720p 1080p mkv χωρίς κανένα κόλλημα.Το μόνο που δεν αναγνωρίζει είναι ξεχωριστοί srt υπότιτλοι.

Αφήνεις την τηλεόραση όπως είναι να κάνει την δουλειά για την οποία φτιάχτηκε να κάνει (και την κάνει περίφημα) και με 100 ευρουλάκια πάιρνεις ένα media player που παίζει τα πάντα.

Τάσο και player έχουμε και τα πάντα , απλά μας αρέσει να την σκαλίζουμε .Εξάλλου η τηλεόραση φτιάχτηκε για περισσότερα και μετά την άφησαν . BTW το fw να παιζει mkv υπάρχει αλλά δεν το δίνουν....

Και όμως την κάνεις 3D αλλά είναι κάπως η τιμή ...βέβαια από την νέα χρονιά έρχεται και ένα άλλο μηχανακι.Πάντως αυτό είναι σαν σπιρτοκουτο και δεν του φαίνεται

3Dfury.jpg

Περισσότερα εδώ http://3dfury.com/ http://3dfury.eu/

Last edited: