Pioneer Kuro 9th generation

Η εταιρία υπάρχει, και δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις πρώτα στον αντιπρόσωπο ή στο επίσημο σέρβις.
Πόσες ώρες έχει κλείσει η κούρο σου;

δεν γνωριζω ακριβως γιατι την εχει πια ο γιος μου στο σπιτι του αλλα η αγορα εγινε το 2009(αν θυμαμαι) καλα και χρησιμοποιειται καθημερινα εκτοτε.
ξερουμε στοιχεια επικοινωνιας του επίσημο σέρβις?

παλι τα ιδια το πρωι.οποτε ηθελε επιανε.πηρα τηλ.στο service και μου ειπαν με παραγγελια 95Ε.το ανοιξα πριν λιγο μονος μου καθαρισα τα πληκτρα και λιγο τη πλακετουλα ξανα και τωρα δουλευει.η πλακετα μου λεει ο φιλος δεν εχει προβλημα.πως γινεται ομως μετα απο ωρες να κανει παλι τα δικα του?

ΚΑλωσήρθες στο club. Για να σε γλυτώσω από την ταλαιπωρία το ανταλλακτικό κοστίζει γύρω στα 400 + εργατικά. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται πολλές kuro με πρόβλημα και νόμιζα ότι ήμουν από τους λίγους.

Έχω περάσει ήδη από το service (όταν ήταν στην εγγύηση) και από ιδιώτη τεχνικό τώρα που έληξε.

Στην πρώτη βλάβη μου αναβόσβηνε και μένα 8 φορές. Το service μου την έφτιαξε.

Την Δεύτερη φορά μου αναβόσβηνε 9 φορές. Δεν τόλμησα να την πάω στο service γιατί όπως μου είπαν αρκετοί γνωστοί του χώρου, όταν είσαι εκτός εγγύησης σε σκίζουν. Οπότε πήγα σε ιδιώτη-μαγαζί που έχει εμπειρία με Kuro. Ύστερα από 2 μήνες τελικά βγάλαμε άκρη.
Έφταιγε η hmdi πλακέτα. Κόστος αγοράς από επίσημη αντιπροσωπεία 700 ευρώ. Σε αυτά έπρεπε να προσθέσω την εργασία του ανθρώπου.
Ευτυχώς όμως ο τεχνικός μου είπε ότι μπορώ να βρω μεταχειρισμένα εξαρτήματα από το internet σε τιμές χώμα. Και έτσι έγινε.
Πήρα το ανταλλακτικό 50 ευρώ με τα μεταφορικά από Αγγλία, το έβαλε πάνω ο τεχνικός και μέχρι στιγμής όλα καλά.

Επίσης. Την ίδια χρονική περίοδο με τη δική μου, είχε πάει άλλη μία Kuro 5090 που αναβόσβηνε 8 φορές από ότι μου είπε ο τεχνικός. Το ανταλλακτικό (δεν ξέρω ποιο) το πήρε από επίσημη αντιπροσωπεία γύρω στα 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν μπήκαν στην διαδικασία του Internet γιατί το κόστος ήταν οκ.

Όποιος θέλει στοιχεία του τεχνικού και που μπορεί να βρει εξαρτήματα για kuro ας μου στείλει πριβέ.

ΚΑλωσήρθες στο club. Για να σε γλυτώσω από την ταλαιπωρία το ανταλλακτικό κοστίζει γύρω στα 400 + εργατικά. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

@ erevos

Νέκταρ αυτά είναι καλά νέα. Η δική μου κοστολόγηση είναι πρίν από 6 μήνες περίπου και αφορά ανταλλακτικό από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν μπορείς στείλε μου πληροφορίες μπας και μπορέσω να την φτιάξω γιατί από τότε την έχω και κάθεται

Last edited:
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Όποιος θέλει στοιχεία του τεχνικού και που μπορεί να βρει εξαρτήματα για kuro ας μου στείλει πριβέ.

Εγώ αντιθέτως θα πρότεινα να μπουν εδώ τα στοιχεία του τεχνικού και μάλιστα σε ξεχωριστό νήμα σχετικά με επισκευές βλαβών και να γίνει και sticky.

Δεν έχω αντίρρηση. Απλά δεν το έκανα μήπως θεωρηθεί διαφήμιση.

Αν δώσει κάποιος mod το οκ να τα βάλω.

Επίσης έχω το service manual για 5090. Αν θέλει κάποιος κάτι από κει ευχαρίστως. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο να εντοπίσεις που είναι η βλάβη ανάλογα με το πόσες φορές αναβοσβήνει το λαμπάκι (κόκκινο ή μπλε)

Last edited:
καλο θα ηταν να γνωριζαμε τα στοιχεια του τεχνικου(εφοσον εχει και εμπειρια πανω στις kuro,οπως λες),γιατι τωρα που πλησιαζει η ληξη της εγγυησης ειναι ενα θεματακι αν σου παρουσιασει βλαβη η τηλεοραση και χρειαστει να συνδραμει η εδω αντιπροσωπεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα ολα οκ με το τηλεχηριστηριο.το πηγα σε αλλον ηλεκτρονικο οπου μου κολλησε κατι στη πλακετα.φαινοταν λεει μονο με μεγενθυτικο φακο.κοστος 3ευρω

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ αντιθέτως θα πρότεινα να μπουν εδώ τα στοιχεία του τεχνικού και μάλιστα σε ξεχωριστό νήμα σχετικά με επισκευές βλαβών και να γίνει και sticky.

Ας μπουν στο παρόν νήμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Για να φτιάξει το ρολόι πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο δορυφορικός δέκτης ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ευχαριστώ .Τον είχα αποσυνδέσει και λεω τι έγινε .......οπότε θα τον κάνω ενα loop να τελειώνω

Δεν χρειάζεται να είναι μόνιμα. Μόνο εάν την βγάζεις από την πρίζα.

Καλώς ήλθα και εγώ στο club με τις Kuro 5090 που παρουσιάζουν πρόβλημα.
Στη δικιά μου, τον τελευταίο καιρό, γίνεται το εξής: Αν είναι ζεστή η ΤV (έχει λειτουργήσει δηλ. κάμποσες ώρες, το πόσες δε μπορώ να το προσδιορίσω) και την κλείσεις, αν μετά προσπαθήσεις να την ξανά ανοίξεις δεν ανοίγει και αρχίζει να αναβοσβήνει το μπλέ φωτάκι. Αν την αφήσεις περίπου μισή ώρα να κρυώσει ανοίγει πάλι κανονικά. Το πόσες φορές αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι δεν σκέφτηκα να κάτσω να τις μετρήσω, αλλά σίγουρα όχι 8 φορές συνεχόμενα. Νομίζω ότι αναβοσβήνει 3 φορές σταματάει για λίγο και μετά το επαναλαμβάνει. Σήμερα θα προκαλέσω τη βλάμη προκειμένου να σας ενημερώσω με ακρίβεια.

Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Επανέρχομαι για να ενημερώσω ότι τελικά βγάζει την ίδια ζημιά με τις άλλες ΚURO του forum. Δηλαδή το μπλε λαμπάκι αναβοσβήνει 8 φορές. Επίσης παρατήρησα ότι το πρόβλημα, όσο περνά ο καιρός, επιδεινώνεται. Χθες βράδυ και ενώ ήταν σε λειτουργία για 1 ώρα, την έκλεισα και αμέσως μετά θέλησα να την ανοίξω όμως δεν άνοιγε με τίποτα. Τελικά βγήκε από safe mode μετά από 45 τουλάχιστον λεπτά. Η TV όπως καταλαβαίνετε χρήζει άμεσης επισκευής. Παρακαλώ όποιο παιδί έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και την έχει επισκευάσει ας με ενημερώσει για το που πρέπει να απευθυνθώ.