Μάλλον το ξεχνάω, προς το παρόν τουλάχιστον....
η τιβι,δεν ειναι για πολλα-πολλα σαν πλειερ.
γενικοτερα,παιζει ελαχιστες μορφες και παλι με ζορι.
για mkv βεβαια το ξεχνας εντελως.
Τρέξε έναν dlna server στο pc (πχ ps3 media server).
Διαβάζοντας το manual της τηλεόρασης, είδα ότι το Home Media Gallery μπορεί να αναπαράγει μια γκάμα ορισμένων αρχείων, μέσα στα οποία φυσικά δεν βρίσκονται, όχι μόνο οι ματρόσκες, αλλά και άλλου είδους αρχεία, όπως αυτά των δίσκων στα DVDs (.vob, .ifo, .bup) κλπ., οπότε οτιδήποτε κι αν έχω ως video αποθηκευμένο είναι προς το παρόν αδύνατον να αναπαραχθεί από την Kuro.
Πάμε παρακάτω.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι, μολονότι ενεργοποίησα το sharing (μετά από τη συμβουλή του
Μάριου -
σ´ευχαριστώ πολύ, φίλε!), όχι μόνο για κάθε αποθηκευτικό σκληρό στο PC μου, αλλά και για κάθε folder και sub-folder σε κάθε σκληρό, μέχρι και τις ταινίες μία-μία (δεν το έκανα αυτό φυσικά για τα ριπαρισμένα Blu-rays, γιατί έτσι κι αλλιώς θα ήταν άχρηστο, αλλά μόνο για τα DVDs), το Home Media Gallery εξακολουθεί να μην τα βλέπει. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και με τις φωτογραφίες, που έχω αποθηκευμένες σε αυτούς.
Κατέβασα και εγκατέστησα το PS3 Media Server, αλλά όταν δοκίμασα να το τρέξω, μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν βρέθηκε συσκευή PS3 ή κάτι τέτοιο και εκεί κόλωσα. Τέλος πάντων, από ότι φαίνεται, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με το HMG άλλο, μάλλον αρκεί ένα καλό Media Player (π.χ, το Dune Prime 3.0, που ήδη έχω ή ο δορυφορικός μου δέκτης AZBox Premium, ο οποίος δουλεύει και σαν Media Player - με κάποιες παραξενιές, βέβαια - αλλά δουλεύει).
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστώ όλους. Και κάθε άλλη συμβουλή για το θέμα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Καλό βράδυ.
-