Pioneer Kuro 9th generation

Και νε μολις στηθηκε στο τραπεζι!! Φιλε zafeire σε ευχαριστω πολυ!!! 1270 τελικη τιμη μαζι με τη βαση και σε 12 ατοκες δοσεις!!!!!!!!!!! Ειναι καλη η τιμη??????:BDGBGDB55::BDGBGDB55::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Καμια συμβουλη για το κατω ηχειο που θελω να αγορασω???

MΜπράβο ταχύτητα!!!! Καλορίζικη φίλε. Μαλλον θα είσαι και το νούμερο 100 στην λίστα μας

Λίστα κατόχων

5090 / 5090H
1. a.headjohn
2. AKALYPTOS
3. alefantos 2007
4. Andronidis Akis
5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
6. Antony
7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. Αναμένεται αντικατάσταση
8. archbish
9. artemismatsas ...........................1 προβληματικό εικονοστοιχείο.

10. avpap
11. bergodor
12. Centrum
13. cooltsip
14. Database error
15. dbagias
16. dipsa
17. dkoron

18. ege1
19. El Chino
20. erevos
21. fgt32
22. fine68
23. forte
24. gabkon
25. geokot

26. GIRIS 4
27. Iannis
28. Johnkyp111
29. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
30. klamia71
31. kozadin
32. KuroMan

33. kyrxas
34. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε
35. mikez
36. milmat
37. ncdbill
38. ngxx

39. nick 2001
40. nikos.s
41. nmarkou
42. Nodens
43. notist
44. nvarsos
45. Panagiotis Pap
46. paull
47. Periklis.Demos

48. pinezas133
49. pop3
50. psarrakas

51. pz107
52. spcom
53. TASOSBLUE
54. Tasos Kal
55. tasos53

56. taurus65
57. thanosb

58. theofilos
59. theweb
60. tolakos

61. un4moa
62. vale46
63. Vama
64. VSPORT

65. zafeiros ................................... Restart ανά τυχαία διαστήματα
66. zaras27
67. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
68. Αυγερινός Παπαδάκης
69. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
70. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
71. Θάνος Φουντάς
72. Μιχάλης Κορ.

6090H
73. geodo

74. JDL9
75. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
76. sptdm
77. Tefkros

78. tzortz63
79. VSPORT
80. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού
81. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

82. Παναγιώτης Μελάς

KRP-500A
83. Babis K.
........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
84. el el
85. fragoulisnaval

86. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε
87. kgamma .................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
88. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
89. pontioskat

90. Quentin
91. Storman
92. sw1ivr

93. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
94. un4moa

95. Usual suspect
96. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

97. ZEANPAPAS
98. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
99. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A
100. PLUTON

MΜπράβο ταχύτητα!!!! Καλορίζικη φίλε. Μαλλον θα είσαι και το νούμερο 100 στην λίστα μας

κ ναι κατοσταρησα!!!!!! :grandpa::grandpa::grandpa:
Ευχαριστω πολυ για ολα!!!!-bye--bye--bye-

Αν εισαι Ηρακλειο ο καφες ισχυει!!!

Περί τιμής, ας πούμε οτι τουλάχιστον το μισό φόρουμ σε ζηλεύει (εγώ πρώτος απο όλους !) :flipout::flipout:
-bye-

:flipout::flipout: Ουτε εγω το πιστευα!!!:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53:
Η G10 στο δωματιο κ η KURO στο σαλονι!!!!!!-bye--bye-

Τον καφέ μπορούμε να τον κανονίσουμε κάνα απογευματάκι. Με προλαβες και μένα πάντως.. Σκεφτόμουν να πάρω δεύτερη και εγώ για να έχω KURO και στην κρεβατοκάμαρα....Με τέτοια τιμή!!
Η γυναίκα με καθυστέρησε...και μέχρι να την πείσω την τσίμπησες.. και με έβγαλες από τον πειρασμό..χεχε..

Last edited:
Mπράβο, εκατοστήσαμε!!!

Κώστα
Επειδή στη λίστα βλέπω ότι είμαι ο μόνος κάτοχος KURO με πρόβλημα σε εκκρεμότητα θα ήθελα να κάνω μια ενημέρωση όσον αφορά το πρόβλημα των επανεκκινήσεων. Τους τελευταίους μήνες που έχω σταματήσει να γαργαλάω τον δορυφορικό δέκτη η KURO δεν μου έχει κάνει ούτε μια φορά επανεκκίνηση!! Οπότε εφόσον ήταν μια παρατήρηση που πλέον δεν υφίσταται, θεωρώ ότι πρέπει να αφαιρεθεί το σχόλιο για το πρόβλημα των επανεκκινήσεων από την λίστα κατόχων για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς το θέμα υπάρχει περιγεγραμμένο με λεπτομέρεια στα μηνύματά του φορουμ σε περίπτωση που κάποιο μέλος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα.
Ευχαριστώ
Αλέξανδρος

5090 / 5090H
1. a.headjohn
2. AKALYPTOS
3. alefantos 2007
4. Andronidis Akis
5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
6. Antony
7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. Αναμένεται αντικατάσταση
8. archbish
9. artemismatsas ...........................1 προβληματικό εικονοστοιχείο.

10. avpap
11. bergodor
12. Centrum
13. cooltsip
14. Database error
15. dbagias
16. dipsa
17. dkoron

18. ege1
19. El Chino
20. erevos
21. fgt32
22. fine68
23. forte
24. gabkon
25. geokot

26. GIRIS 4
27. Iannis
28. Johnkyp111
29. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
30. klamia71
31. kozadin
32. KuroMan

33. kyrxas
34. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε
35. mikez
36. milmat
37. ncdbill
38. ngxx

39. nick 2001
40. nikos.s
41. nmarkou
42. Nodens
43. notist
44. nvarsos
45. Panagiotis Pap
46. paull
47. Periklis.Demos

48. pinezas133
49. pop3
50. psarrakas

51. pz107
52. spcom
53. TASOSBLUE
54. Tasos Kal
55. tasos53

56. taurus65
57. thanosb

58. theofilos
59. theweb
60. tolakos

61. un4moa
62. vale46
63. Vama
64. VSPORT

65. zafeiros
66. zaras27
67. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
68. Αυγερινός Παπαδάκης
69. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
70. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
71. Θάνος Φουντάς
72. Μιχάλης Κορ.

6090H
73. geodo

74. JDL9
75. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
76. sptdm
77. Tefkros

78. tzortz63
79. VSPORT
80. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού
81. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

82. Παναγιώτης Μελάς

KRP-500A
83. Babis K.
........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
84. el el
85. fragoulisnaval

86. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε
87. kgamma .................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
88. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
89. pontioskat

90. Quentin
91. Storman
92. sw1ivr

93. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
94. un4moa

95. Usual suspect
96. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

97. ZEANPAPAS
98. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
99. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A
100. PLUTON

Περί τιμής, ας πούμε οτι τουλάχιστον το μισό φόρουμ σε ζηλεύει (εγώ πρώτος απο όλους !) :flipout::flipout:
-bye-

και γω μεσα σε αυτους :flipout::flipout: κανονικα ομως επρεπε να σου κανει κ ενα δωρακι το 91 μπλου της πιονεερ ετσι για να το συνδιασεις με τη πλασμα:flipout::flipout:

και γω μεσα σε αυτους :flipout::flipout: κανονικα ομως επρεπε να σου κανει κ ενα δωρακι το 91 μπλου της πιονεερ ετσι για να το συνδιασεις με τη πλασμα:flipout::flipout:

Μα ειδες ρε γαμωτο!!! Απαραδεκτοι!!! Να μου κοψουν μονο τα λεφτα απο τη βαση....... τςςςς!!!!!:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Τον καφέ μπορούμε να τον κανονίσουμε κάνα απογευματάκι. Με προλαβες και μένα πάντως.. Σκεφτόμουν να πάρω δεύτερη και εγώ για να έχω KURO και στην κρεβατοκάμαρα....Με τέτοια τιμή!!
Η γυναίκα με καθυστέρησε...και μέχρι να την πείσω την τσίμπησες.. και με έβγαλες από τον πειρασμό..χεχε..

Μα τι φοβερη γυναικα που εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ ειδες τι κανω εγω για σενα????????????:flipout::flipout::flipout::flipout:
Ηταν γραφτο!!!!!:grandpa:

Περα απο την πλακα τωρα μπορω να της περασω το τελευταιο firmware που δινει για 5090H???
Για το hdmi πρεπει παντα να γινεται αυτη η διαδικασια απο το home menu για να τα βλεπω???
Κατα τα αλλα η τηλεοραση ειναι καταπληκτικη!!! Δεν εχω ασχοληθει ακομα με ρυθμισεις "αστην να στρωθει λιγακι χαλαρα" κ μετα!! Η διαφορα με την 50G10 ειναι εμφανης κυριως στο μαυρο γιατι στα υπολοιπα ειδικα τωρα μετα απο 500 ωρες κ ρυθμισμενη παιζει αψογα!! Επιφυλασομαι βεβαια κ για μετα το στρωσιμο της KURO!!! Αυτο που με εχει ικανοποιησει ιδιαιτερα ειναι ο scaler στα αναλογικα!!! Πολυ καλυτερος απο την G10 ειδικα σε ομοιομορφια απο 4:3 σε full screen ή 16:9!!!:a0210::a0210::a0210:

να υποθεσω οτι εισαι απο την Κρητη; γιατι νομιζα οτι το Macro δεν πουλαει τηλεφωνικα...

Ναι Ηρακλειο!! Κ το Μακρο ειναι διπλα στο μαγαζι μου οποτε το να παω να την παρω ηταν ευκολο απο τη στιγμη που το ειδα!!! Εκανα κ ενα τελ στο επισημο Service εδω που ειναι γνωστος κ καλος φιλος, επιβεβαιωθηκε οτι η τηλεοραση ηταν καινουργια, κ την φορτωσα αμεσως στο Doblo!!!!:BDGBDGB53:
:grinning-smiley-043στο φιλο zafeiro που το ανακοινωσε κ μπορεσα να εκμεταλευτω αυτη την μεγαλη ευκαιρια!!!! Κ ειναι μια ακομα απο τις φορες που πραγματικα δειχνει τη μεγαλη αξια του το forum στην ενημερωση, στην αλληλοεξυπηρετηση και βοηθεια μεταξυ μας!!!! :grinning-smiley-043

Φοβερη τιμή βρήκες ngxx!! Υπάρχει λέτε περίπτωση να βρεθεί άλλη kuro LX5090 στην κρήτη ή κάπου αλλού; ζηλεύω!!!! Είμαι κι εγω από Ηράκλειο κι χθές συζητούσαμε με την γυναίκα μου μήπως παίρναμε κι εμείς μια...

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

...... ευχαριστω παιδια και για την παραπομπη και για την συμβουλη περι του Movie mode...

Και κάτι άλλο, βασικό. Οταν με το καλό σου έχει έρθει η τηλεόραση και αφού την συνδέσεις με την κεραία, κάνε πρώτα συντονισμό του ψηφιακού δέκτη ώστε το πρώτο κανάλι που θα αποθηκεύσει στην μνήμη της η τηλεόραση να είναι ψηφιακό. Εν συνεχεία κάνε το search των καναλιών του αναλογικού δέκτη. Ετσι (σύμφωνα με την Pioneer) δεν θα έχεις το γνωστό bug με τον EPG αν δεν έχεις σκοπό να συνδέσεις και τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.

Το παραπάνω ισχύει και για τον Παναγιώτη Μελά μόλις παραλάβει την δική του. Πρώτα λοιπόν συντονισμός των ψηφιακών καναλιών και μετά των αναλογικών.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Χαχαχα..Καλημέρα.Καλά λέει ο φίλος ngxx.Και εγώ όταν πήρα την 5090H την 428xd που είχα στο σαλόνι,την πήγα υπνοδωμάτιο.Τι να την σκοτώσω για 700 ευρώ που μου δίνανε κάποιοι γνωστοί μου?Εδώ ούτε καν τόλμησα να την βάλω αγγελία..χαχαχα.Η τιμή που την αγόρασες δεν το συζητάμε είναι σούπερ και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!Μπράβο στο φίλο Zafeiros που βοήθησε να την αγοράσεις.Όταν έψαχνα και εγώ,με είχε ενημερώσει και εμένα με πμ.αλλά το είχε γράψει και στο φόρουμ για άλλα παιδιά.Την άλλη που λέει ο alefantos2007 στον Κωτσόβολο στο Mall την είδα και εγώ,και με πιάσανε τα γέλια μόλις είδα την τιμή...Καλά αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...χαχαχα.Βρέθηκα πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη στο Cosmos Mediterranean και χαζεύοντας είδα στην βιτρίνα του expert 50αρα και 6αρα να έχει,αλλά δεν μπήκα μέσα να ρωτήσω,λόγω γκρίνιας συζύγου"τι θες πάλι να δεις αφού αγόρασες κτλ.."και 2 μωρών που λες και αυτά ήταν βαλτά και ούρλιαζαν.Όποιος φίλος ενδιαφέρεται ας κάνει κίνηση.

Υ.Γ. Προς κ.Κώστα kblachos:Τις 500 ώρες πως μπορούμε να τις υπολογίσουμε?υπάρχει μήπως κάπου στο μενού της τηλεόρασης?Η στο περίπου με τις ώρες καθημερινής χρήσης πχ τόσες ώρες Χ ημέρες ένα μέσο όρο?Ευχαριστώ πολύ.