Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Παναγιώτη, στο hub έχεις συνδεδεμένα μόνο την τηλεόραση και το dune ;

Θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένο στο hub και το modem/router, έτσι ώστε να πάρουν ip κ οι 2 συσκευές.

Τότε θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Φυσικά η kuro σου θα βλέπει ότι έχεις κάνει share.

+1

η να βάλεις καρφωτά συμβατά IP σε TV kai Dune (px 192.168.0.1 ->tv kai 192.168.0.2 ->Dune

Για πειτε μου, στην 5090Η το ψηφιακό σημα δεν ειναι σταθερό και παιζει Level 35-45% & Quality 44-70 .Εχετε αναλογα αποτελέσματα ?

Και στη δική μου 5090H υπάρχουν έντονες διακυμάνσεις στο Level, η τιμή του βρίσκεται μεταξύ 45%-70% και αλλάζει σχεδόν κάθε 1-2 δευτερόλεπτα. Το Quality όμως παραμένει πάντα σταθερό στο 100%.

Για πειτε μου, στην 5090Η το ψηφιακό σημα δεν ειναι σταθερό και παιζει Level 35-45% & Quality 44-70 .Εχετε αναλογα αποτελέσματα ?

εαν θυμαμαι καλα,στην ψηφιακη της ερτ,60% η επανω μπαρα,100% η κατω.

Πριν από λίγο η πάνω μπαρα επαιζε στο 33-60% και η κάτω πήγε στο 100% και εμεινε εκεί !!! Ελα Παναγία μου !! ....

μιλας για της digea η της ερτ?
γιατι εαν μιλας για digea,πιστευω οτι εναι λογικο αφου βρισκονται ακομα στο σταδιο δοκιμων.

Δημήτρηδες, σε μένα η πάνω μπάρα (level) είναι καρφωμένη στο 75% με κάποιες μικρές διακυμάνσεις μέχρι το 67% - 69%, και η κάτω μπάρα (Quality) είναι καρφωμένη στο 100% (μόνιμα).

Της ΕΡΤ.

Δημήτρηδες, σε μένα η πάνω μπάρα (level) είναι καρφωμένη στο 75% με κάποιες μικρές διακυμάνσεις μέχρι το 67% - 69%, και η κάτω μπάρα (Quality) είναι καρφωμένη στο 100% (μόνιμα).

τωρα μολις το τσεκαρα και εχω level 85-88% και quality 100%.
μαλλον ειχα κανει λαθος οταν ειχα αναφερει 60&100% αντιστοιχα.

Εμενα ξανατσεκ και εχει από 30-55 το ανωτερο το οποίο αυξανει ανα1 δευτερόλεπτο .Η κατω ειναι σταθερα κολλημενη στο 100...

Εμενα ξανατσεκ και εχει από 30-55 το ανωτερο το οποίο αυξανει ανα1 δευτερόλεπτο .Η κατω ειναι σταθερα κολλημενη στο 100...

αυτο το παρατηρησες τωρα?που ειναι γυρισμενη η κεραια σου?

Για να μην ξεφυγουμε απο το τοπικ η κεραια δεν εχει τιποτα και ειναι ολοκαινουργια .Απλά ηθελα να τσεκαρω αν στις 5090 εχουμε το ιδιο σημα ολοι ή παιζει αναλογα με περιοχη και σημα .Τα υπόλοιπα στο τοπικ της digea .Thanks anyway:ernaehrung004:

παιδια καλησπερα.

θελω να ρωτησω κατι

μολις ανοιξα την τηλεοραση να δω καναλια καθως η βαση τωρα μου ηρθε απο Αγγλια.

καθε φορα που ανοιγω την τηλεοραση μου βγαζει το μνμ :

[ το καλωδιο της κεραιας ειναι βραχυκυκλωμενο ελεγξε το καλωδιο και επανασυνδεσε την τροφοδοσια]

μετα παταω το 1 πχ και ξεκιναει να δειχνει καναλια. καθε φορα που την ανοιγβ βγαζει αυτο το μνμ.

εχω δοκιμασει 2 καλωδια, και τα 2 δοκιμασμενα σε αλλη και καλης ποιοτητας

τι λετε να ειναι;

παιδια καλησπερα.

θελω να ρωτησω κατι

[ το καλωδιο της κεραιας ειναι βραχυκυκλωμενο ελεγξε το καλωδιο και επανασυνδεσε την τροφοδοσια]

μετα παταω το 1 πχ και ξεκιναει να δειχνει καναλια. καθε φορα που την ανοιγβ βγαζει αυτο το μνμ.

εχω δοκιμασει 2 καλωδια, και τα 2 δοκιμασμενα σε αλλη και καλης ποιοτητας

τι λετε να ειναι;

τιποτε δεν ειναι-μην σε αγχωνει.
το εχει βγαλει σε πολλους κατοχους pioneer.
τσεκαρε ολες τις συνδεσεις απο και προς την τηλεοραση σου(βυσματα,καλωδια,συνδεσεις).
κατι δεν της αρεσει....

παιδια καλησπερα.

θελω να ρωτησω κατι

[ το καλωδιο της κεραιας ειναι βραχυκυκλωμενο ελεγξε το καλωδιο και επανασυνδεσε την τροφοδοσια δοκιμασμενα σε αλλη και καλης ποιοτητας

Τσεκαρε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για aerial power (η κάπως έτσι) και αν είναι στο on βάλτο στο off ή το αντίθετο. Δυστυχώς δεν είμαι μπροστά στην τηλεόραση τώρα για να σου πω ακριβώς που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση. Πάντως το αναφέρει και στο manual στην αρχή αν θυμάμαι καλά αν το ψάξεις θα το βρεις.
Ελπίζω να λυθεί έτσι το πρόβλημα

Τώρα που το κοίταξα:
level 45-60%
quality: 53-75%

πρεπει να εισαι λιγο εκτος εμβελειας..

Τσεκαρε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για aerial power (η κάπως έτσι) και αν είναι στο on βάλτο στο off ή το αντίθετο. Δυστυχώς δεν είμαι μπροστά στην τηλεόραση τώρα για να σου πω ακριβώς που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση. Πάντως το αναφέρει και στο manual στην αρχή αν θυμάμαι καλά αν το ψάξεις θα το βρεις.
Ελπίζω να λυθεί έτσι το πρόβλημα

σωστο...