Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια εγω λουτρακι βλέπω digea καιρο. Εικονα ολο σπασιματα και γενικα δεν εχει καμια αισθηση hd. Ενα καλο τηλεοπτικο σημα. Μεχρι εκει.

Γνωρίζει κάνεις πως σε εικόνα 4:3 μπορούμε να κάνουμε τις μπάρες μαύρες από γκρι ?

Στην 5090 ήταν μαύρες την 6090 είναι γκρι. :smash:

Μου φαίνεται μπορούν να αλλάξουν μόνο από το λογισμικό που χρησιμοποιείται στο καλιμπράρισμα, Άκη. Ρώτα τον Μανώλη για σίγουρα...

Πρωτη δοκιμη σημερα με digea και κανενα απο τα νεα καναλια δεν λειτουργουν. Ενω τα σκαναρει κανονικα δεν εχω εικονα ουτε ηχο, μονο χιονια. Τα Sport+, Rik, Πρισμα+ κτλ λειτουργουν κανονικα ομως. Μιλαμε για 5090Η. Επειδη δεν μπορω να διαβασω πισω τοσες σελιδες, εχω χασει καποιο επεισοδιο?

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κωστα απ οτι βλέπω μεχρι στιγμης το epg ειναι αγγλικό.... ελπίζω να το διορθωσουν

Αυτό νομίζω είναι πρόβλημα της Pioneer όχι της Digea.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δεν ισχυει αυτό γιατί στις δοκιμές υπήρχε και το ελληνικό .Παρομοιο προβλημα απ οτι εμαθα ειχε και η Θεσσαλονικη στην αρχή.
Ελπίζω να διορθωθει αν και ειναι αρχή ακόμα

Από τις δοκιμαστικές εκπομπές της εβδομάδας και την τελειωτική εκπομπή σήμερα το EPG σε δύο Pansonic που έχω,εμφανίζεται κανονικά στα Ελληνικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δεν ισχυει αυτό γιατί στις δοκιμές υπήρχε και το ελληνικό .Παρομοιο προβλημα απ οτι εμαθα ειχε και η Θεσσαλονικη στην αρχή.
Ελπίζω να διορθωθει αν και ειναι αρχή ακόμα

της ερτ τα ψηφιακα το epg ειναι κανονικα στα Ελληνικα

Μερικές φόρες η ψηφιακή μου βγάζει το μήνυμα no signal.

Τι φταίει ?

Επίσης υπάρχει κάπου στο μενού η λειτουργία να βλέπουμε signal quality ?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Μερικές φόρες η ψηφιακή μου βγάζει το μήνυμα no signal.

Τι φταίει ?

Επίσης υπάρχει κάπου στο μενού η λειτουργία να βλέπουμε signal quality ?

Μπες στο μενου στον ψηφιακό δέκτη και εχει εκει το signal check με τι μπαρες και τις συχνοτητες

Θελω οι ιδιοκτητες της 5090Η και 6090Η να αναφερουν για το EPG πως το βλέπουν ωστε να στειλω εκ νεου επιστολή στην TV Control για τα ελληνικά

Καθόλου EPG σε μια 6090H.
Χωρά εχω βάλει Γερμανία.
Δεν έχω συνδέσει πάνω της δορυφορικό καλώδιο που μου είχε πει ο Μανώλης ότι είναι απαραίτητο για να δω σωστά EPG.

To Signal παίζει απο 50 μέχρι 0 να φωνάξω τεχνικό ?

Last edited:

Θελω οι ιδιοκτητες της 5090Η και 6090Η να αναφερουν για το EPG πως το βλέπουν ωστε να στειλω εκ νεου επιστολή στην TV Control για τα ελληνικά

Πριν λίγο πραγματοποίησα σάρωση του ψηφιακού δέκτη. Βρέθηκαν και αποθηκεύτηκαν 8 νέα ψηφιακά κανάλια τα οποία προσστέθηκαν στα 4 ήδη υπάρχοντα.

O EPG δουλεύει κανονικότατα με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημήτρη, δήλωσε χώρα Γερμανία και μενού στην Ελληνική γλώσσα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πριν λίγο πραγματοποίησα σάρωση του ψηφιακού δέκτη. Βρέθηκαν και αποθηκεύτηκαν 8 νέα ψηφιακά κανάλια τα οποία προσστέθηκαν στα 4 ήδη υπάρχοντα.

Δημήτρη, δήλωσε χώρα Γερμανία και μενού στην Ελληνική γλώσσα.

To εκανα οπως το λες και συνεχιζει στα αγγλικα :rifle:

Και δύο πρόχειρες φωτογραφίες:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• EPG_1.JPG
    EPG_1.JPG
    80.3 KB · Views: 107
  • EPG_2.JPG
    EPG_2.JPG
    132.4 KB · Views: 108
Και τωρα το τρελό .Το ξανακανω scan απ την αρχη και βγαινει ελληνικό epg μονο στην εκπομπη του ΣΚΑΙ και σε ολες τις αλλες αγγλικό !! Τη σπας τωρα η δεν τη σπας ?:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

To εκανα οπως το λες και συνεχιζει στα αγγλικα :rifle:

Και στην δικια μου KRP-500A το EPG εμφανιζεται στα αγγλικα,ενω της ερτ στα ελληνικα,οποια ρυθμιση και αν εκανα συνεχιζει να ειναι στα αγγλικα.
Τωρα γιατι της ερτ εμφανιζονται ελληνικα,και της DIGEA αγγλικα ενας θεος ξερει.

Και αφού την κλεινω από το διακόπτη γιατί τα πήρα στο κρανίο και παω να ρυθμισω τον AZBox , επιστρεφω την ανοιγω και ως εκ θαυματος παιζει ελληνικά !!! Αυτο για μενα σημαινει οτι οτι και ρυθμισεις να κανεις πρεπει μετα να την σβησεις για να παρει τα settings και να δουλευει .Και ετσι δεν τη εσπασα...:drummer::rifle::damnyou: