Pioneer Kuro 9th generation

c078.gif
c078.gif
c078.gif
c078.gif

Την παρηγγειλα κι εγω την lx-5090D! Πολλα τα λεφτα ΑΑΑΡΗΗΗ!!!Παραλαβη την Τριτη και εντυπωσεις Τεταρτη!! Εγγυηση 2 χρονια πλαισιου και ισχυει μονο για το συγκεκριμενο μοντελο απ'οτι μου ειπαν εκει και μαλιστα απορησε ο πωλητης γιατι εγγυησεις με τις τηλεορασεις δεν δινουν γενικα!!Μαλιστα πηρα το τελευταιο κομματι και το ξηλωσαν απο το site!!!

Mήπως να πάρω μία Kuro 60άρα να τελειώνω με το θέμα Tv?! :afro:

Πλάκα στη πλάκα οι 46 ίντσες παιδιά τελικά συνηθίζονται,δεν είναι πολλές...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πολλά τα λεφτά....αλλά αξίζει κάθε ευρώ!!!!

καλορίζικη mikez!!!!-bye-

Ευχαριστω πολυ Νασο! Η επιλογη μου επηρεαστηκε 100% απο το φορουμ σας το οποιο ειναι απιστευτο!! Τωρα καθομαι στον καναπε και τον προθερμαινω για την Τριτη! Θα ετοιμασω και την ψηφιακη για φωτο τις οποιες θα σας τις ανεβασω!! Οποιαδηποτε συμβουλη σας για την παραλαβη και τις 1ες ωρες λειτουργειας της, ειναι ευπροσδεκτη!!

Γαταρε χτυπα την εαν την σηκωνει η τσεπη σου!Καλυτερα να πεις ''πολλα εδωσα για τηλεοραση αλλα ειναι αψογη'', παρα ''αχ να εδινα μερικα παραπανω να επαιρνα την αλλη''!!!Κι εγω βεβαια ακομα συνερχομαι απο το σοκ των 4,000!Δεν στο λεω ετσι ανετα!

Last edited:
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Τωρα καθομαι στον καναπε και τον προθερμαινω για την Τριτη! Θα ετοιμασω και την ψηφιακη για φωτο τις οποιες θα σας τις ανεβασω!! Οποιαδηποτε συμβουλη σας για την παραλαβη και τις 1ες ωρες λειτουργειας της, ειναι ευπροσδεκτη!!

Σιγά μην σε αφήσουμε έτσι άπραγο μέχρι την Τρίτη ...

http://www.service.pioneer-eur.com/...744C125745D0026BB7C/$File/MAN-PDP-LX9G-GR.pdf

Καλό διάβασμα :D

Παιδια σας ευχαριστω ολους!

Καταρχην σορυ για την ορθογραφια μου που θα διαβασετε διοτι το greeklish site δεν δουλευει και δεν μπορω να τσεκαρω τα λαθη μου. To Greeklish site το κανω use για να τσεκαρω τα λαθη μου μονο και οχι να γραφω σε greeklish και να μου τα διορθωνει, γιατι μονο ετσι θα μαθω καλη ορθογραφια. Για οσους δεν ξερουν εχω ερθει απο Αυστραλια.

ΟΚ! Το stand ηρθε. Η φωτογραφιες βγαινουν χαλια. Αναβει το φλας και τα χαλαει ολα. Δεν ειμαι καλος με τις καμερες. Σορυ.

Λοιπον η τηλεοραση ειναι out of this world. Ειναι τεραστια αλλα δεν ενοχλει. Και ενα μετρα πισω να καθεσαι βλεπεις καλα και καθαρα. Ολα ειναι αληθεια για οσα λενε για τα μαυρα και για τα χρωματα και για το deep detail της. Βλεπεις πραγματτα σε εργα που δεν τα ειχες κανει notice πριν. Εμεινα με την ποιοτητα. Δειχνει ακριβως οπως ο σινεμας. Τα HD DVD με το XE1 δειχνουν σαν το σινεμα σε ποιοτητα και σε χρωματα. Αυτα βεβαια μονο με τα settings του Bumtious. Εβλεπα το Blood Diamond και ειναι ακριβως οπως το ειχα δει στο σινεμα. Καμια σχεση με την αλλη τηλεοραση μου, LG 42 PC55 που εδειχνε το blood Diamond ορεα, αλλα οχι με ποιοτητα σινεμας.

To καναλια μας με νοβα εδειχναν πολυ χαλια. Δεν βλεπωντουσαν καθολου και απελπιστηκα, αλλα μολις εβαλα τα settings του Bumtious εφτιακσαν και ειναι αρκετα ομορφα. Τα χρωματα παλι σαν το σινεμα ειναι. Η ποιοτητα χανει λιγω λογον του μεγαλω μεγεθως της 6090 αλλα δεν φταιει η 6090 αλλα η χαλια μεταδοση των καναλιων μας και η μεγαλη 6090 τα δειχνει ολα. Ισος η 5090 να συγχωρει τη χαλια ποιοτητα που μεταδιδουν τα καναλια μας πιο πολυ απο την 6090.

Απο ηχο σκηζει.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα μου. Την περιγραφω " σαν το σινεμα" και την κανω recommend σε ολους.

Ευχαριστω σε ολους και παλι.

DSC00045.jpg

Τετοια να ακουω να ξεφευγω απο τωρα!!!:BDGBGDB55:Οντως ειναι μεγαλη η τηλεοραση αλλα αφου λες οτι δεν κουραζει ολα καλα!!Καλοριζικη να ειναι φιλε!

Με το θεμα buzzing οι Αγγλοι το εχουν παρα κανει. Ναι, κανει λιγω buzz και με των ηχο στο μηδεν το ακουο και στα 3,7 μετρα, αλλα δεν ενοχλει και οταν εχεις τη φωνη εστω και χαμηλα και παρακουλουθεις εργω, η καποιο προγραμμα, δεν ακους το buzz καθολου.

Ουτε dirty screen affect βλεπω.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις WREXY -bye-

Μια παρατήρηση μόνο. Νομίζω πως χρειάζεσαι μεγαλύτερο έπιπλο. Είδα την φώτο και αγχώθηκα ότι θα πέσει :D

Όσον αφορά την ορθογραφία κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα χρησιμοποιείς Firefox υπάρχει και αντίστοιχο plugin που διορθώνει τα λάθη (και εγώ αυτό χρησιμοποιώ :D)

Thanks George.

Επιπλο θα παρω δις ουικ. Για την 42αρα ηταν οκ αλλα για την 60αρα...............Δεν την περιμενα τοσο μεγαλη. Αλλο να ακους 60αρα και αλλο να την δεις live. :flipout:Σε αυτο το επιπλο καθωτανε η crt. Μια 34 ιντσων sony. :flipout:Μετα μπηκε η 42αρα αλλα δεν το γλιτωνω με την 60αρα. Πρεπει να παρω αλλο. Παντως αυτο το stand πισω εχει χωρο. Στην φοτο φενεται οτι η τηλεοραση κανει hang αλλα δεν ειναι ετσι.

Last edited: