Pioneer Kuro 9th generation

WREXY έριξα μια ματιά στις ρυθμίσεις του bumtious και είδα πως δεν αναφέρει το drive mode. Αν δεν είναι ήδη, βάλτο μόνιμα στο 2 (100Hz), γιατί η default τιμή 1 (75Hz) δεν είναι κατάλληλη για τηλεοπτικό σήμα.

Home>Options (Επιλογή)>Drive Mode (Λειτουργία Ελέγχου)

Thanks George.

Επιπλο θα παρω δις ουικ. Για την 42αρα ηταν οκ αλλα για την 60αρα...............Δεν την περιμενα τοσο μεγαλη. Αλλο να ακους 60αρα και αλλο να την δεις live. :flipout:Σε αυτο το επιπλο καθωτανε η crt. Μια 34 ιντσων sony. :flipout:Μετα μπηκε η 42αρα αλλα δεν το γλιτωνω με την 60αρα. Πρεπει να παρω αλλο. Παντως αυτο το stand πισω εχει χωρο. Στην φοτο φενεται οτι η τηλεοραση κανει hang αλλα δεν ειναι ετσι.

Να'σαι καλα Γιωργο! Εννοειτε οτι θα βοηθιομαστε!
Για αρχη επειδη κι εγω παρατηρησα οτι το επιπλο της πεφτει μινι! Θα σου δειξω αυτο που μου προτειναν στο Πλαισιο το οποιο ειναι και ντιζαινατο και αντεχει το βαρος της συγκεκριμενης επειδη εχει παχυ κρυσταλο και βεβαια αυτο πηρα..-----> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980207&product=1029126

τσιμπαει λιγο η τιμη αλλα κι αυτο που την καβαλαει ειναι κοσμημα!!:award:

Πολυ ωραιο. Μου αρεσι. Μαλλον και εγω εκεινο θα παρω.

Το μινι το δικο μου ειναι για 90 κιλα. H 6090 ζυγιζει 50 κιλα. Βεβαια ειναι μικρο για την 6090 αλλα σε βαρος νο προμπλεμ. Η Sony 34 inch crt μου ζυγιζε 90 κιλα. Την ειχα παρει στην Αυστραλια το 1993 και ηταν η κορηφαια τοτε. Λεγοταν Kirrara Baso και μου κοστισε τοτε 6500 AUD.

WREXY έριξα μια ματιά στις ρυθμίσεις του bumtious και είδα πως δεν αναφέρει το drive mode. Αν δεν είναι ήδη, βάλτο μόνιμα στο 2 (100Hz), γιατί η default τιμή 1 (75Hz) δεν είναι κατάλληλη για τηλεοπτικό σήμα.

Γιωργο, πολυ καλυτερα με το drive 2.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας σε αυτο το forum εμαθα πολλα. Χρειαζεται παιδεια και πολοι πανε με κλειστα τα ματια για αγορες. Οσοι εχουν ανακαλυψει αυτο το φορυμ ειναι τυχεροι.

Εδώ στην Κύπρο συμβαίνουν όλα τα παράξενα, ακούστε τιμές:

Samsung LE52A656 - 3199
SONY 52W4000 - 2999
LG 50PG6000 - 1840

Αν λάβουμε υπόψη αυτές τις τιμές η LX5090 στα 3050 είναι μονόδρομος!!!!!

Μεγαλη η διαφορα στις τιμες με εδω ρε γμτ!!3999 ειχε στο Πλαισιο η LX5090 που πηρα!:bigcry:

Σημερα την παραλαμβανω!!Εχω παθει πλακα!Δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα!!!:slapface:

Αγορασα και ενα ups 1000αρι accupower για να της βαλω! Καλα εκανα;:FSGSFGS4:Αυτο που μολις αναρωτηθηκα ειναι πως μονος μου θα την βαλω πανω στην βαση της;Μαλλον θα χρειαστω βοηθεια!!

Καλορίζικη και καλοθέατη.
Καλύτερα να μην το επιχειρήσεις μόνος σου. Πάρε έναν φίλο σου να την τοποθετήσετε μαζί.

Μεγαλη η διαφορα στις τιμες με εδω ρε γμτ!!3999 ειχε στο Πλαισιο η LX5090 που πηρα!:bigcry:

Σημερα την παραλαμβανω!!Εχω παθει πλακα!Δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα!!!:slapface:

Αγορασα και ενα ups 1000αρι accupower για να της βαλω! Καλα εκανα;:FSGSFGS4:Αυτο που μολις αναρωτηθηκα ειναι πως μονος μου θα την βαλω πανω στην βαση της;Μαλλον θα χρειαστω βοηθεια!!

Οχι μονος σου με τιποτα. Πρωτα θα φτιακσεις τη βαση. Η τηλεοραση εχει τρυπες και σε αυτες μπενει η βαση, μετα περνας τις βιδες. Η οδηγιες λενε να ξαπλωσεις την τηλεοραση flat σε τραπεζι και να περασεις τη βαση μεσα στις τρυπες. Εγω εβαλα τη βαση πανω στο μινι επιπλο και με φιλο σηκωσαμε την τηλεοραση και την βαλαμε πανω στη βαση. Σηκωσαμε την τηλεοραση μια φορα αντι για δυο και μετα την εσφιξα.

Το επιπλο που μου προτεινες ειναι ψιλο για τη δικια μου TV. Εχει υψος 56 ποντους και το μινι μου εχει 44 ποντους και παλι ειναι ψιλα για θεαση. Πρεπει να βρω μια με 40 ποντους. Θα υπαρχη τοσο χαμηλη?

Last edited:
Την περιμενα μετα τις 3 το μεσημερι την τβ και με πηραν τηλ. πριν απο λιγο και πηγα και την παρελαβα στο σπιτι απο την δουλεια!!Τραβηξα και 2 φωτο κατα την παραλαβη και οι υπολοιπες το μεσημερι! Θα σας τις ανεβασω οταν της μαζεψω ολες!Με τυρανουνε τωρα ειμαι στην δουλεια και σκεφτομαι την τβ!!:furious3: Εχει ενα control απιστευτη ποιοτητα κατασκευης!Εχω λιγο αγχος βεβαια μεχρι να την συνδεσω και να της βαλω το dvd για να δω εαν ειναι ΟΚ το panel!!

WREXY δεν ξερω καθολου απο τραπεζακια!Μπες στο πλαισιο και ριξε μια ματια, σιγουρα εχει πιο χαμηλα αλλα δεν ξερω για 40αρι!!

Το επιπλο που μου προτεινες ειναι ψιλο για τη δικια μου TV. Εχει υψος 56 ποντους και το μινι μου εχει 44 ποντους και παλι ειναι ψιλα για θεαση. Πρεπει να βρω μια με 40 ποντους. Θα υπαρχη τοσο χαμηλη?

Σωστά το σκέφτεσαι γιατί βλέπεις σε 60άρα από μικρή απόσταση, άρα οι 5-10 πόντοι σε ύψος έχουν σημαντική διαφορά στην θέαση.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτές στα 40εκ ύψους:

http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=13923&catId=454&la=1 - www.omnimount.com

http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=29049 - http://www.kaorka.com/langue/en/pdf/multimedia_furniture.pdf

Δεν πρέπει να υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές όμως και ίσως θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείς σε κάποιον μάστορα και να φτιάξεις κάτι ακριβώς όπως το θέλεις.

Edit: Ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.e-screen.gr/zefyros.htm και επικοινώνησε μαζί τους αν μπορείς να το πάρεις μόνο με το κάτω ράφι. Νομίζω πως γίνεται, αλλά δεν ξέρω το κόστος.

Last edited:
σε ενα επιπλάδικο να πάει με μοντέρνα έπιπλα και θα βρεί κάτι σίγουρα...στην τελική ΝEOSET!

υπάρχει 1x 50 1x 60

στο site βλέπετε είδη με απόθεμα παραπάνω απο 1 ... κανόνες συστήματος!

Ευχαριστω πολυ παιδια. Αρα εχουμε μερικες επιλογες. Θα παω στο Neoset να δω τι εχουν και αυτοι.

Λοιπον η 6090 σκιζει. Το freeview/nova ειναι αψογο στο 6090. Πολυ καθαρη εικονα παρολο που η τηλεοραση ειναι τεραστεια. Η φτιαγνει καθε μερα, η τα settings που μου εδωσε ο Γιωργος πεξανε τοσο μεγαλο ρολο. Μiλαμε για κρυσταλλο. Νομιζα πως η LG μου εδειχνε καλυτερα τα freeview και τη Νοβα, αλλα ηταν λαθος.

Ειδα σε HD DVD το I am Legend και σε μια σκοινι, που ο Σμιθ ψαχνει για το σκυλο του σε ενα πολυ σκοτεινο κτιριο, με την LG δεν εβλεπες τον Σμιθ εκει μεσα σε μερικες φασεις. Μονο κατι γκρι σινεφα εβελεπς. Με την 6090 και με το ιδιο HD DVD player ΧΕ1 που ειχα δει το εργο με την LG TV, τα βλεπεις ολα εκει μεσα και πολυ smooth. Αυτο εχει να κανει με τα τελεια black levels και το shadow detail τις 6090. Ειναι απιστευτο.