Larry πηγη εαν εννοεις dvd player προς το παρον ενα toshiba των 30 ευρω που να φανταστεις δεν εχει ουτε εξοδο hdmi, με scart μονο

!Συντομα λεω για ενα samsung που κανει και upscaling και εχει και εξοδο hdmi!
Γιωργο ευχαριστω πολυ, οντως την 1η ωρα που την ανοιξα ηταν λιγο πικρα τα αναλογικα καναλια ετσι οπως δειχνανε, ρυθμισεις εκανα περιπου αυτες που εχουν ειπωθει σε προηγουμενα ποστ και εστρωσε αρκετα!Το επιπλο οντως εδεσε απιστευτα! Στα αναλογικα καναλια μου κανει αντανακλασεις, αλλα μου τις κανει και η αλλη τβ μεσα λογω κεραιας!
Wrexy σ'ευχαριστω, ηδη διαβαζω και ακολουθω τα ποστ σου με ευλαβεια (μιας και ειμαι ασχετος)! Οταν γυρισω σπιτι σημερα θα κανω και αυτες τις ρυθμισεις που μου λες πιο κατω. Οτι χρειαστεις μου λες, εαν θες να δοκιμασω και τιποτα στην δικια μου.
Rivers thanks και σ'εσενα!Προηγουμενη εμπειρια δεν εχω με lcd και plasma οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης για να δω τα ++ της αλλα αφου το λετε εσεις!!:ernaehrung004:
Μια απορια για την κεραια τωρα για οποιον γνωριζει. Εαν δειτε πιο πανω σε μια μου φωτο εχω 2 μπριζες στον τοιχο για κεραια, το εχω συνδεσει στην μονη. Η διπλα μπριζα για τι πραγμα ειναι και τι χρειαζεται η τβ για να παιξει απο'κει! Στο κτιριο ειδα οτι εχει και πιατο και κλασικη κεραια και 2 κουτια βαλμενα στην μπριζα (ενισχυτης σηματος λογικα και κατι αλλο). Μεσα στο μανουαλ της τβ σε καποιο σημειο λεει τροφοδοσια με ρευμα στην κεραια αλλα εαν παρεμβαλεται καποια συσκευη ενδιαμεσα της καιρεας και της τβ μπορει να κανει ζημια στην τβ! Τι παιζει στην περιπτωση μου ξερει κανενας;;