mikez
Established Member
Παρα πολυ καλες οι ρυθμισεις Γιωργο τις εκανα ολες αλλα λογω στρωσιματος κατεβασα αρκετα το κοντραστ. Θα τις κανω και στα ψηφιακα καναλια για να σου πω με σιγουρια!Μου φαινονται βεβαια καπως συντηρητικες με τα περισσοτερα συστηματα στο off. Εισαστε αψογοι!!
Απο χτες φαντασου εκτος απο την δουλεια 8ωρο τις υπολοιπες διαβαζω οδηγιες και βλεπω τβ και εχω γινει ντολμας!!
Οσο για ''ΤΟΝ'' BUMTIOUS.....για να δειτε ποσο ασχετος ειμαι με τις τβ.
Αρχιζει και στρωνει η τβ , ειδα και λιγο απο τα καλη της με τα ψηφιακα της ερτ και επαθα!Το μαυρο της ειναι οντως απιστευτο!Αυτο με το σπορ+ δεν μπορω να το καταλαβω!
Πεταχτηκα μεχρι τον Κωτσοβολο και πηρα καλωδιο κεραιας belkin (τι να κανω ο αμοιρος;;;:AFADF0
, λιγο βελτιωθηκε το σημα! Ειδα εκει εντωμεταξυ με αλλο ματι τις τηλεορασεις που επαιζαν και ηταν ή χαλια τα blueray τους ή χαλια ρυθμισεις ή το κουροματι μου τα βλεπει αλλιως!! Μονο η panasonic pz80 ηταν πολυ καλη αλλα το μαυρο της ηταν γκρι πραγματικα!!
Απο χτες φαντασου εκτος απο την δουλεια 8ωρο τις υπολοιπες διαβαζω οδηγιες και βλεπω τβ και εχω γινει ντολμας!!
Οσο για ''ΤΟΝ'' BUMTIOUS.....για να δειτε ποσο ασχετος ειμαι με τις τβ.

Αρχιζει και στρωνει η τβ , ειδα και λιγο απο τα καλη της με τα ψηφιακα της ερτ και επαθα!Το μαυρο της ειναι οντως απιστευτο!Αυτο με το σπορ+ δεν μπορω να το καταλαβω!
Πεταχτηκα μεχρι τον Κωτσοβολο και πηρα καλωδιο κεραιας belkin (τι να κανω ο αμοιρος;;;:AFADF0

Last edited: