underdog
Supreme Member
Στο 1 αν και υποκειμενικό πιστεύω πως η απάντηση της πλειοψηφίας των μέσων θεατών θα ήταν αρνητική.
Φιλε τι να σου πω! Πιστευω οτι ειναι παρα πολυ κοντα οντως!Ψήνομαι για την 4280 αλλά υπάρχουν 2 θεματάκια στο ψήσιμο....
1ον) Να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι 2,5 φορές καλύτερη από την PX80 και
2ον) Φοβάμαι ότι όταν πειστώ δεν θα υπάρχει ούτε μία για δείγμα στην αγορά...![]()
1ον) Να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι 2,5 φορές καλύτερη από την PX80 και
2ον) Φοβάμαι ότι όταν πειστώ δεν θα υπάρχει ούτε μία για δείγμα στην αγορά...
Συνονοματε (α) σιγουρα ειναι καλυτερη (β) σιγουρα δεν ειναι τοσο καλυτερη ωστε να αξιζει τα διπλα λεφτα.![]()
Ισως ειναι καλυτερα να παρεις μια PX80 και να κρατησεις τα υπολοιπα λεφτα για να ξαναπαρεις καινουργια τηλεοραση σε 2-3 χρονια. Τοτε με 1000 ευρω (και πολλα λεω) θα παιρνεις σιγουρα επωνυμη 50αρα plasma Full HD.![]()
Συνονοματε (α) σιγουρα ειναι καλυτερη (β) σιγουρα δεν ειναι τοσο καλυτερη ωστε να αξιζει τα διπλα λεφτα.![]()
Ισως ειναι καλυτερα να παρεις μια PX80 και να κρατησεις τα υπολοιπα λεφτα για να ξαναπαρεις καινουργια τηλεοραση σε 2-3 χρονια. Τοτε με 1000 ευρω (και πολλα λεω) θα παιρνεις σιγουρα επωνυμη 50αρα plasma Full HD.![]()
Το 2,5 φορές καλύτερη από την PX80 το είπα και λίγον χάριν αστεϊσμού. Δεν μετράμε σε κιλά την ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε 2 συσκευές για να πούμε ότι η μία αξίζει τα διπλάσια λεφτά από την άλλη. Απλώς, μιλούσα για το αν μου κάνει τέτοιο ''κλικ'' η εικόνα της Pioneer ώστε να πω ''ας πάει και το παλιάμπελο''. Την PX80 δεν την έχω δει, αλλά έχω δει την 70 και έμεινα ευχαριστημένος, οπότε λογικά η 80άρα θα είναι ελαφρώς καλύτερη.
Γιάννη, η ιδέα σου δεν είναι κακή, φοβάμαι, όμως, ότι όταν θα δω την Pioneer, θα την ξεχάσω γρήγορα....![]()
Ετσι Ακριβως!
Νομιζω παντως στο καταστημα ''Κοσμας'' που ειναι και στην αρχικη σελιδα του Forum διαφημισμενος θα βρεις!Επισης ρωτα τι εγγυηση φερει αν την παρεις απο κει!
Οπως και να εχει καλες αγορες!![]()
Ναι αλλα με Panel Panasonic!Αν και κάτι ακούγεται για 10G 42άρα ...
.... τώρα δέσαμε![]()
Τσίμπα την όσο υπάρχει ακόμα Γιάννη ... αξίζει :a0210:
άστα.....ακόμα να συνέλθω.....δεν ξέρω αν είναι οφθαλμαπάτη για 10" μόνο, αλλά η 50άρα σε σχέση με την 60άρα φαίνεται σαν 30άρα με 50άρα !!! Μεγάλη διαφορά.
Μιλάμε ξεφεύγει από αυτό που λέμε τηλεόραση! είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ να κάνεις συμβιβασμό στην εικόνα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.