Pioneer Kuro 9th generation

Τασο Καλοριζικη!
Ειναι θεμα!
Καλιμπραρισμα (Αν και δεν ειναι αναγκαιο αφου Out Of The Box ...μαμαει) και εισαι ετοιμος
Welcome To ''KURO'' Club!!

Τάσο καλορίζικη! Θα την ευχαριστηθείς όσο δεν φαντάζεσαι!
Επιτέλους, Size does matter! Εγώ ξεκίνησα με 42άρα στο υπνοδωμάτιο, και την αντικατέστησα με 50άρα, καθώς άρχισε να μου φαίνεται μικρή. Τώρα βέβαια και 60άρα ή 65άρα δεν με χαλάει καθόλου...

Αντικειμενο του ποθου ολων μας!!Αναπαραγωγη ονειρο.Καλοριζικη .Να σε καλα να την χαρεις!!!!:firstprize:

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Οπως βλέπετε και από τις φωτό στις 60" φρενάρω , διότι μετά θα πρέπει να μετακινηθούν οι τοίχοι..... :flipout::flipout:

Πάντως το πρωί που την είδα, σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει όσο το βράδυ. Ειδικά το πρωϊνό φως που αναβαθμίζει όλες τις TV, σ' αυτή δεν της λέει τίποτα. Φαίνεται σαν μια απλή TV. Οσο σκοτεινιάζει όμως τόσο η έρχεται η μαγεία με αποκορύφωμα να την βλέπεις με κλειστά φώτα και να μην πιστεύεις στα μάτια σου.

Κάτι άλλο. Οταν ανοίγει θέλει ζέσταμα; :flipout: ή έχω πατήσει κάτι κατά λάθος;
Το λέω διότι όταν την ανοίγω και πάω να επιλέξω ένα input, πετάει μήνυμα να περιμένω κάνει starting λέει.

Κάτι πείραζα πάντως σχετικά με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας στα hdmi :chinscratch:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Οπως βλέπετε και από τις φωτό στις 60" φρενάρω , διότι μετά θα πρέπει να μετακινηθούν οι τοίχοι..... :flipout::flipout:

Πάντως το πρωί που την είδα, σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει όσο το βράδυ. Ειδικά το πρωϊνό φως που αναβαθμίζει όλες τις TV, σ' αυτή δεν της λέει τίποτα. Φαίνεται σαν μια απλή TV. Οσο σκοτεινιάζει όμως τόσο η έρχεται η μαγεία με αποκορύφωμα να την βλέπεις με κλειστά φώτα και να μην πιστεύεις στα μάτια σου.

Θυμάσαι φίλε Τάσο-bye- μια κουβέντα σχετική που είχαμε σε άλλο νήμα...

Κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν θα κάτσει κάποιος να κάνει σοβαρή θέαση μέρα μεσημέρι, με ανακλάσεις κλπ. Το βράδυ γίνονται οι σοβαρές δουλειές. :grinning-smiley-043

Κάτι άλλο. Οταν ανοίγει θέλει ζέσταμα; :flipout: ή έχω πατήσει κάτι κατά λάθος;
Το λέω διότι όταν την ανοίγω και πάω να επιλέξω ένα input, πετάει μήνυμα να περιμένω κάνει starting λέει.

Κάτι πείραζα πάντως σχετικά με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας στα hdmi :chinscratch:

Το νου σου με την εξοικονόμηση ενέργειας γιατί αν την επιλέξεις στον αυτόματο σου ρίχνει φωτεινότητα αν θυμάμαι σωστά.

Κάτσε να περάσει και ο κάστρο και μετά θα θες και άλλα υπογλώσσια. Όσο καλή και αν σου φαίνεται ακόμα δεν έχεις δει τίποτα :grinning-smiley-043

Εντάξει είναι ρητορική η ερώτηση (αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται) αλλά τελικά έχουν ή δεν έχουν ακτινοβολία οι plasma κι αν έχουν πόσο; Το ρωτάω λόγω και μικρών παιδιών στο σπίτι.

Υ.Γ. παράκληση, μην το κάνουμε PS3 vs XBOX, LCD vs PLASMA, Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός..... ένα ναι ή ένα όχι θέλω. Θα δεχτώ την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή... :grinning-smiley-043