και μετα ηχεί και βάση τι γίνεται μετά???Pioneer KRP-500A - 2,600 ευρα με τα μεταφορικα (αντι 3,700) απο TLC Broadcast
1) 7 μερες με UPS
2) one piece μεσα σε κουτα και ειδικη συσκευασια μεταφορας
3) Με πιστωτικη καρτα VISA και ισοτιμια επομενης μερας
4) Μονα εξτρα τα 199 για την μεταφορα...καθαρες δουλειες δηλαδη
5) Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι απο την την συναλλαγη και ειδικοτερα την TLC και απο το αψογο customer service !!!
6) Το σημαντικοτερο .....μας στοιχισε 1000 ευρα λιγοτερα απ οτι εδω !
και μετα ηχεία και την βάση τι γίνεται??? Πως τα αποκτά κάποιος????
Καλά έκλεισα νομίζω και περιμένω και κανέναν άλλο για παραγγελία μαζί!!
ΤΕΛΟΣ και ΕΚΛΕΙΣΑ και εγώ!!!!!
και μετα ηχεί και βάση τι γίνεται μετά???
Καλά έκλεισα νομίζω και περιμένω και κανέναν άλλο για παργγελία μαζί!!
ΤΕΛΟΣ και ΕΚΛΕΙΣΑ και εγώ!!!!!
που ειναι αυτες οι τιμες ρε παιδια μην κανω καμια μα...κια γιατι αυτην την εβδομαδα θα την παρω απο μαγαζι γνωστο που την εχω κλησει:slapface:Καλησπερα παιδια, μολις ειδα στις ειδησεις, θεμα για τεραστιες προσφορες σε ηλεκτρικα ειδη, και ο φακος σε ενα πολυκαταστημα εδηξε την kuro και ηπε ο παρουσιαστης οτι η τιμη της ηταν 5,300 Ε και τωρα (το ειδα με τα ματια μου) τιμη 1,750Ε:BDGBGDB55: το ειδα γραμενο.Μηπως πηρε κανεις χαμπαρι ποιο καταστημα ειναι αυτο? Η ταμπελα ηταν κυτρινη με κοκκινα γραμματα.
Καλησπερα παιδια, μολις ειδα στις ειδησεις, θεμα για τεραστιες προσφορες σε ηλεκτρικα ειδη, και ο φακος σε ενα πολυκαταστημα εδηξε την kuro και ηπε ο παρουσιαστης οτι η τιμη της ηταν 5,300 Ε και τωρα (το ειδα με τα ματια μου) τιμη 1,750Ε:BDGBGDB55: το ειδα γραμενο.Μηπως πηρε κανεις χαμπαρι ποιο καταστημα ειναι αυτο? Η ταμπελα ηταν κυτρινη με κοκκινα γραμματα.
thanks [FONT="]Ήρθα στη θέση μου τώραΕίπε ότι του είπε ο πωλητής
Μάλλον θα αναφερόταν σε καμιά 8G 5080 σε σχέση με την περυσινή τιμή της.
Το είδα και εγώ!!! Στον ΑΝΤ1 ήταν!!! Το μαγαζί μόνο εσείς οι Αθηναίοι θα το ξέρετε..... Που αλλού να έκανε αυτ´ή η κότα ρεπορτάζ ... Πάντως πότε δεν υπήρξε τιμή 5300 στην 5090 ή στα μοντέλα 9G TV.... Σωστό και αυτό!! Λέτε να μιλούσε για την 6090;; Περιμένω νέα Από Αγγλία.... Από άλλο κατάστημα στο ΚόβεντρυΚαλησπερα παιδια, μολις ειδα στις ειδησεις, θεμα για τεραστιες προσφορες σε ηλεκτρικα ειδη, και ο φακος σε ενα πολυκαταστημα εδηξε την kuro και ηπε ο παρουσιαστης οτι η τιμη της ηταν 5,300 Ε και τωρα (το ειδα με τα ματια μου) τιμη 1,750Ε:BDGBGDB55: το ειδα γραμενο.Μηπως πηρε κανεις χαμπαρι ποιο καταστημα ειναι αυτο? Η ταμπελα ηταν κυτρινη με κοκκινα γραμματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.