Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τεχνικά χαρακτηριστικά από την επίσημη Pioneer:

LX5090

LX5090H

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που έχει η Η είναι:
  • Δέκτη DVB S/S2 (mpeg4, AVC)
  • 2 υποδοχές Common Interface αντί 1
  • Δικτύωση DLNA - Εthernet
  • AV Optimum Mode - Home Media Gallery (η φώτο στο #40)

Ειδικά για τον Δέκτη είναι συμβατός με το σύστημα που θα πανε όλa τα κανάλια και μαζί και η ΕΡΤ που είναι τώρα MPEG2

Και ο δορυφορικός δέκτης είναι κατευθείαν HD

Νομίζω πως πρέπει να είναι επιλεγμένο το Mode optimum, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιο menu ειναι ακριβώς.

Θα σου πει σίγουρα ο Τάσος ή κάποιος άλλος κάτοχος της H.

Για τον φιλο που ψαχνει e-mail επικοινωνιας με το TLC Broadcast ειναι :
[email protected]

Εγω ηδη επικοινωνησα και περιμενω απαντηση .

Για αυτους που εχουν παρει απο αυτο το καταστημα , η τηλεορασεις ερχοντε σπιτι μας , οταν χρεωθουμε με plasma delivery ή δεμα στο ταχυδρομειο ?

το plasma delivery κτλ προφανώς ισχύει μόνο για Αγγλία, όσο για να ερθουν από την Αγγλια να την τοποθετήσουν στο σπίτι ακούγεται εντελώς αστείο.
Το ταχυδρομείο την DHL, την UPS κτλ βγάλτε τα από το μυαλό σας, ο όγκος μιας τέτοιας τηλεόρασης με τη συσκευασία είναι τεράστιος, χρειάζεται ειδική μεταφορική για να την φέρει. (η δικιά μου έρχεται με Kuehne + Nagel ).

Για το φίλο που ρώτησε σχετικά με τη διαφορά 5090D και 5090H, η διαφορά είναι ότι η 5090H έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.
όσων αφορά την KRP-500A και KRP-500M η διαφορά τους είναι ότι η 500Μ είναι σκέτο monitor (δεν έχει ούτε καν tuner) και γενικότερα η διαφορά 5090 με KRP είναι ότι οι δεύτερες είναι σκέτα μόνιτορ, έχουν καλύτερα μενού, περισσότερες ρυθμίσεις, και δείχνουν καλύτερα χωρίς ISF calibration. H KRP-500A σε αντίθεση με την 500Μ συμπεριλαμβάνει στη συσκευασία της μία "συσκευή" που επικοινωνεί με την οθόνη με ένα μόνο καλώδιο, και μέσω αυτής παρέχονται και οι υπόλοιπες συνδέσεις (HDMI, SCART κτλ), ταυτόχρονα η ίδια συσκευή αποτελλεί και το δέκτη τηλεοπτικού σήματος άλλα είναι και δορυφορικός δέκτης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ειδικά για τον Δέκτη είναι συμβατός με το σύστημα που θα πανε όλa τα κανάλια και μαζί και η ΕΡΤ που είναι τώρα MPEG2

Και ο δορυφορικός δέκτης είναι κατευθείαν HD

Δηλ. εννοεις , οτι αν παρω την D αντι την H , θα κανω μαμακια ?
Δηλ. αργοτερα δεν θα βλεπουμε τα καναλια που προκειτε να πανε mpeg4 ?
Ή σημαινει οτι στην H δεν υπαρχει δορυφορικος δεκτης (οπως πχ Dreambox etc. γιατι αν ειναι
αυτο ενταξει εχουμε ξεχωριστο δεκτη)
Μπορεις να γινεις πιο σαφης ?
Η διαφορα τους σε χρηματα ειναι 200 ευρω να τα δωσω ?

Last edited:
το plasma delivery κτλ προφανώς ισχύει μόνο για Αγγλία, όσο για να ερθουν από την Αγγλια να την τοποθετήσουν στο σπίτι ακούγεται εντελώς αστείο.
Το ταχυδρομείο την DHL, την UPS κτλ βγάλτε τα από το μυαλό σας, ο όγκος μιας τέτοιας τηλεόρασης με τη συσκευασία είναι τεράστιος, χρειάζεται ειδική μεταφορική για να την φέρει. (η δικιά μου έρχεται με Kuehne + Nagel ).

Εμας η 500Α απο TLC ηρθε με UPS οποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ισχυει μονο για Αγγλια dude! Τα παιδια μαλιστα της UPS μας την ανεβασαν και στον 5ο οροφο....με το ασανσερ....και χωρις να μας την τοποθετησουν..of course.
Μην μασατε, η TLC ειναι αριστη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει μια 'οικονομικη' TV. Η Ελλας dudes ειναι too freaking expensive!!!

Last edited:
Εμας η 500Α απο TLC ηρθε με UPS οποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ισχυει μονο για Αγγλια dude! Τα παιδια μαλιστα της UPS μας την ανεβασαν και στον 5ο οροφο....με το ασανσερ....και χωρις να μας την τοποθετησουν..of course.
Μην μασατε, η TLC ειναι αριστη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει μια 'οικονομικη' TV. Η Ελλας dudes ειναι too freaking expensive!!!

Ωραια και ποσο παραπανω πληρωσατε , τελικα ?
Ποσες μερες παραγγελια - παραδοση ?
Τι γινεται με τα out of stock κομματια , κανεις check out και μετα
τα παραγγελνουν ?

Καλησπερα παιδια,
Μολις πηρα την 5090Η και πριν την ανοιξω θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω τις πρωτες 200-300 ωρες λειτουργιας.
Ξερω οι πλασμα δεν πρεπει ποτε να παιζουν σε 4:3.
Εχω βαλει UPS..
Καμια συμβουλη;
Thanks ppl

Ωραια και ποσο παραπανω πληρωσατε , τελικα ?
Ποσες μερες παραγγελια - παραδοση ?
Τι γινεται με τα out of stock κομματια , κανεις check out και μετα
τα παραγγελνουν ?

*199 λιρες που συμπεριλαμβανει και την ειδικη συσκευασια που κανουν για εξτρα προστασια
*7-10 μερες
*Οταν την παραγγειλαμε υπηρχε stock. Τωρα περιμενεις για νεο stock. Εννοειτα οτι αν δεν υπαρχει στοκ δεν παραγγελνεις

yo dude, προφανώς υπάρχει κάποια σύγχιση με το θέμα, εγώ ρώτησα εδώ Ελλάδα την UPS για τέτοιο όγκο και βάρος και είπαν δεν αναλαμβάνουν, από Αγγλία ένα κατάστημα στην αρχή είπε οτι με DHL γίνεται ομώς μετά αναθεώρησαν και είπαν άκυρο, και τελικά από LEconcepts την έστειλαν με Kuehne + Nagel αφού είπαν ότι καμία από τις γνωστές Courier δεν δεχόταν τέτοιο όγκο.
Ισως η TLC να έχει ειδική συμφωνία με UPS, ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως, σε μελλοντικές αγορές θα προτιμήσω και εγώ TLC, οι άλλοι μου έβγαλαν την ψυχή μέχρι να την στείλουν χώρια που φοβάμαι οτι θα αργήσει παραπάνω από μια εβδομάδα, πράγμα που δε πρόκειται να συμβεί με UPS.

Για τον φιλο που ψαχνει e-mail επικοινωνιας με το TLC Broadcast ειναι :
[email protected]

Εγω ηδη επικοινωνησα και περιμενω απαντηση .

Για αυτους που εχουν παρει απο αυτο το καταστημα , η τηλεορασεις ερχοντε σπιτι μας , οταν χρεωθουμε με plasma delivery ή δεμα στο ταχυδρομειο ?

Να σαι καλα πατριδα!!ω Ειδη τους εστειλα για τις Pioneer 5090 + 5090H να δουμε τι θα δουμε.... Αν και μαλλον θα καταληξω στην απλη μιας και με δορυφορικα δεν ασχολουμαι.... Τις εχω βρει με 300 ευρω διαφορα οποτε μαλλον θα παω να τα φαω τα εξτρα σε γυρους :flipout::flipout:

Ενα ακομη ερωτημα γιατι δεν θυμαμαι αν εχει σχολιαστει πιο παλια.... μπορουμε να δουμε πουθενα στα μενου το ποσες ωρες εχουν παιξει τα προαναφερομενα 2 μοντελα??

Καλησπερα παιδια,
Μολις πηρα την 5090Η και πριν την ανοιξω θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω τις πρωτες 200-300 ωρες λειτουργιας.
Ξερω οι πλασμα δεν πρεπει ποτε να παιζουν σε 4:3.
Εχω βαλει UPS..
Καμια συμβουλη;
Thanks ppl

Φιλε αστη μεσα στη κουτα οσο ειναι νωρις γιατι απαξ και την ελευθερωσεις θα χασεις τον υπνο σου!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Αντε καλες θεασεις!!!!!!-bye-:grinning-smiley-043

να σε καλα φιλε αλεφαντε.
Μηπως ξερεις και τι πρεπει να κανω τις πρωτες ωρες λειτουργιας της;
Καπου ειχα διαβασει οτι θελει προσοχη τις πρωτες 200 ωρες.

να σε καλα φιλε αλεφαντε.
Μηπως ξερεις και τι πρεπει να κανω τις πρωτες ωρες λειτουργιας της;
Καπου ειχα διαβασει οτι θελει προσοχη τις πρωτες 200 ωρες.

φιλε το χουν ξαναπιασει το θεμα αρκετοι συμπασχοντες !! συγχωρεσε με που δεν τα κανω copy / paste παρακατω αλλα ετοιμαζω βαλιτσες για Λονδινο. Μερικες σελιδες πιο πισω υπαρχει ενα αρχειο το αντιγραφης με το NERO και το βαζεις στο DVD για στρωσιμο... Επεισης θα βρεις και ρυθμισεις που προτεινουν φιλοι για καλυτερα ακομα αποτελεσματα!! Απο Δευτερα αμα δεν εχεις βγαλει ακρη θα στα στειλω...
Παω να ετοιμασω τη λιστα με τα προς αγορα blu-ray γιατι 2 μερες δεν ξερω αν μου φτανουν.

Κανενα μαγαζι οποιος γνωριζει ας στειλει ενα μηνυμα!!! -bye--bye-

Παιδια , ας κανουμε μια διαφημιση στο καταστημα του , το αξιζει .
Λοιπον Ηρακλειο Κρητης - Μανος Ρεστακης .
Pioneer 5090 - 2600 ευρω (χαρην μιας γνωριμιας) , ερχεται σπιτι , την βαζουν στον τοιχο (ή για να ακριβολογω στην γυψοσανιδα, πανω απο το τζακι) , την σεταρουν με ειδικα μηχανηματα και την πουλανε και με 12 ατοκες δοσεις .
Θα παω να μπλεξω με Αγγλους (που δεν ειναι και διαθεσιμη , θα βγει και 2200 περιπου με τα delivery τους , εεεε ???)

Παιδια , ας κανουμε μια διαφημιση στο καταστημα του , το αξιζει .
Λοιπον Ηρακλειο Κρητης - Μανος Ρεστακης .
Pioneer 5090 - 2600 ευρω (χαρην μιας γνωριμιας) , ερχεται σπιτι , την βαζουν στον τοιχο (ή για να ακριβολογω στην γυψοσανιδα, πανω απο το τζακι) , την σεταρουν με ειδικα μηχανηματα και την πουλανε και με 12 ατοκες δοσεις .
Θα παω να μπλεξω με Αγγλους (που δεν ειναι και διαθεσιμη , θα βγει και 2200 περιπου με τα delivery τους , εεεε ???)

δινει ρεστα ο ρεστακης εee!!!:flipout::flipout:καλοριζικη και σε σενα!!! τιμη ειναι με ηχεια ή σκετη?? και με calibration !!!

δινει ρεστα ο ρεστακης εee!!!:flipout::flipout:καλοριζικη και σε σενα!!! τιμη ειναι με ηχεια ή σκετη?? και με calibration !!!

Ε Ενταξει . Σκετη !
Μην τα θελω κι ολα δικα μου ??!!
Μα και τα 2198 απο το TLC σκετη θα ηταν , καλη περιπτωση λοιπον ?

Ε Ενταξει . Σκετη !
Μην τα θελω κι ολα δικα μου ??!!
Μα και τα 2198 απο το TLC σκετη θα ηταν , καλη περιπτωση λοιπον ?

περα απο τα αστεια προσωπικα ενα πραγμα που μετραει για μενα ειναι η εξυπηρετηση που μου προσφερει το μαγαζι, το service μετα την αγορα και γενικοτερα η ποιοτητα υπηρεσιων.Στην πρωτη πλασμα που χα παρει οταν μου την φεραν σπιτι επειδη ημουν μονος εκεινη τη μερα τα παιδια με το που την ανεβασαν προσφερθηκαν αφιλοκερδως να τη βγαλουν απτη κουτα και να μου την ανεβασουν στο επιπλο με το επιχειρημα οτι μονος μου θα παθαινα κοιλη.... Και το θεικο οταν πηρα χαμπαρι οτι δεν ειχα και scart στο σπιτι για να συνδεσω το dvd μου εφεραν ενα απτο αυτοκινητο τους γιατι ηξεραν οτι δε θα εβγαζα το βραδυ.... Λεπτομερειες που σε κανουν να μη θελεις να πας αλλου. Τωρα βεβαια μενω στο εξωτερικο κλαφτα χαραλαμπε ... οταν θα χαλασει κατι αντε να τρεχεις να το φτιαξεις και στη χωρα απ οπου το αγορασες...
Οποτε με τη περιπτωση σου εγω ειμαι μεσα!!! Μπορει λιγο πιο ακριβα αλλα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και τη τσεπη γεματη ,.... με τις 12 ατοκες!!
Λοιπον ασε το forum τωρα και τραβα να τη στρωσεις!!!!!!!:grinning-smiley-043-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Δηλ. εννοεις , οτι αν παρω την D αντι την H , θα κανω μαμακια ?
Δηλ. αργοτερα δεν θα βλεπουμε τα καναλια που προκειτε να πανε mpeg4 ?
Ή σημαινει οτι στην H δεν υπαρχει δορυφορικος δεκτης (οπως πχ Dreambox etc. γιατι αν ειναι
αυτο ενταξει εχουμε ξεχωριστο δεκτη)
Μπορεις να γινεις πιο σαφης ?
Η διαφορα τους σε χρηματα ειναι 200 ευρω να τα δωσω ?

Το ειχα αναφέρει και πιο παλιά,που ειχα επικοινωνήσει με τον τεχνικό της Intersys. Η 5090Η είναι ηδη στα κανάλια και την εχουν δοκιμάσει αν παιζει με MPEG4 . Οταν τα καναλια γυρισουν σε αυτό τότε δεν χρειαζεσαι εξτρα δέκτη οπως τώρα με την ΕΡΤ.Αυτούς που εχουν παρει ο κοσμος τώρα θα τους πετάξει γιατί η ΕΡΤ θα γυρίσει και αυτή σε MPEG4 από MPEG2 που είναι τώρα.

Οπως κατάλαβες ολοι αυτοί που πήραν τηλεοράσεις με ενσωματομένο ψηφιακό δέκτη δεν θα τους δουλεψει αν δεν ειναι MPEG4 .

Στην 5090Η ο δεκτης ειναι ενσωματομένος και HD και παίζει τα πάντα εχοντας μόνο Diseq να βάλεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Το ειχα αναφέρει και πιο παλιά,που ειχα επικοινωνήσει με τον τεχνικό της Intersys. Η 5090Η είναι ηδη στα κανάλια και την εχουν δοκιμάσει αν παιζει με MPEG4 . Οταν τα καναλια γυρισουν σε αυτό τότε δεν χρειαζεσαι εξτρα δέκτη οπως τώρα με την ΕΡΤ.Αυτούς που εχουν παρει ο κοσμος τώρα θα τους πετάξει γιατί η ΕΡΤ θα γυρίσει και αυτή σε MPEG4 από MPEG2 που είναι τώρα.

Οπως κατάλαβες ολοι αυτοί που πήραν τηλεοράσεις με ενσωματομένο ψηφιακό δέκτη δεν θα τους δουλεψει αν δεν ειναι MPEG4 .

Στην 5090Η ο δεκτης ειναι ενσωματομένος και HD και παίζει τα πάντα εχοντας μόνο Diseq να βάλεις.

Σ'ευχαριστω για την ενημερωση , τελικα οπως ηρθαν τα πραγματα την 5090H θα παρω απ'τον Ρεστακη που την δινει 100 ευρω πιο ακριβα , θα ειναι 2 Φεβρουαριου σπιτι μου , ενω η 5090 απλη , θα ειναι 15 Φεβρουαριου.
Πουλανε λεει σαν τρελες γιατι ειναι τηλεορασαρες ! Γι'αυτο και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα . (Αν δεις το Μακρο την εχει πρωτοσελιδο για τις 21 Ιανουαριου στο φυλλαδιο του, αλλα δεν την εφερε ακομα) ειναι λενε φτηνες για την εικονα τους .
Βοηθα λιγο για τα δορυφορικα γιατι ειμαι ψιλοασχετος , εχω παρει προσφατα τον δεκτη Sab Ultimate Super Plus , o οποιος ειναι συμβατος με MPEG2 και εχει πρωτοκολο MPEG4 , τι σημαινει αυτο ? Θα κανει τη δουλεια του "μεθαυριο" ?? Και τι ειναι το Diseq, σ ευχαριστω εκ των προτερων.