εμ κουρο ειναι αυτες.... αμα σταματαγε να βγαζει navigators χεστ..... η φοραδα. Εργο τεχνης ειναι αυτο δεν ειναι παιξε γελασε. Ξερεις τι ειναι να ξυπνας να πας το πρωι στη δουλεια να περνας απτην αντιπροσωπεια να τις καλημεριζεις ολες παρεταγμενες στη σειρα κ να συνεχιζεις ?? αλλο πραμα σου λεω... τωρα θα μου βαλουν τιποτα μπλου ρει και τιποτα κορνιζες που αλλαζουν αυτοματα φωτογραγιες και θα τους ριχνω μουτζες

γιαυτο πρεπει να φερω μια στο σπιτι για πιο prive καταστασεις......
Μερα με τη μερα με κερδιζει ακομα περισσοτερο , οσο μαθαινω τα εκπληκτικα πραγματικα μενου της (5090Η) , σκεψου δεν εχω πειραξει τιποτα ειναι ολα στις εργοστασιακες ρυθμισεις , αν θελω να δω ταινια βαζω movie , αν ποδοσφαιρο sport, αν game - game ., αν καναλια αναλογικα ..optimum or standard .. κοκ.
Ειναι ολα τοσο αρμονικα φτιαγμενα , στις 7 εργοστασιακες ρυθμισεις :user, optimum, standard, dynamic,movie,sport and game .
Black is Black , White is White οποτε και τα υπολοιπα χρωματα της παλετας , παρουσιαζονται αρμονικα στην τηλεοραση, τελικα με την Kuro βγαζεις το συμπερασμα οτι ολη η ιστορια στην σωστη εικονα ειναι το σωστο μαυρο και μονο σε αυτην την TV αποδιδεται τελεια .
Φετος ειναι η 3η μου τηλεοραση μετα την Philips 9632 και Samsung BD40M86 και οι δυο απο τις καλυτερες της αγορας σε αλλη κλαση βεβαια, την πρωτη την εκανα ηδη δωρο στον πεθερο μου , ηταν ακυρη αγορα για το μεγαλο σαλονι του νεου μου σπιτιου , η 40αρα πηγε κρεβατοκαμαρα και το καμαρι μου στο σαλονι , κοιμαμαι και ονειρευομαι !!!
Δεν ειμαι παιδακι , αλλα μ'αυτην την Tv ειμαι χειροτερος κι απο την 1 χρονού κορη μου , τι να λεμε τωρα !