Pioneer Kuro 9th generation

ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ 500Α ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ, ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟς ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ 500Α ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ, ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟς ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

μαλιστα...

intersys?

Καλά τόσο πολύ στο έκανε εσένα?Μήν σκάς καθόλου γιατί αν δέν γυρίσει πίσω σε άριστη κατάσταση απλά δέν την παίρνεις πίσω την προφύλαξες εσύ καλά πρίν την δώσεις?Αλήθεια που την έστειλες?

ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ . ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ?ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!!!!!

Χθες από το Pioneer Center ένας φίλος μου αγόρασε την προτελευταία 5090H που είχαν....έχουν απομείνει μερικές 500Α...και μετά πάπαλα!!!
Από ότι συζητούσαμε δεν υπάρχουν πλέον άλλες συσκευές ούτε σε Ελλάδα,ούτε σε Ευρώπη!!!

να συμπληρώσω-στα παραπάνω-ότι η συσκευή είναι "Made in Japan" και κατασκευάστηκε τον Μάιο....

Last edited by a moderator:
ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ . ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ?ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!!!!!

Φίλε tiramola, αν θέλεις μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα, διότι είναι σαν να φωνάζεις και η χρήση τους απαγορεύεται από τον Κανονισμό του φόρουμ.

Ευχαριστώ.

Χθες από το Pioneer Center ένας φίλος μου αγόρασε την προτελευταία 5090H που είχαν....έχουν απομείνει μερικές 500Α...και μετά πάπαλα!!!
Από ότι συζητούσαμε δεν υπάρχουν πλέον άλλες συσκευές ούτε σε Ελλάδα,ούτε σε Ευρώπη!!!

να συμπληρώσω-στα παραπάνω-ότι η συσκευή είναι "Made in Japan" και κατασκευάστηκε τον Μάιο....

μην μου λες τετοια γιατι περιμενω να αγορασω το 2010 την 6090Η....

η παραγωγη δεν υποτιθεται οτι θα σταματησει για την Ευρωπη τον Μαρτιο του 2010 ?

πως ειναι δυνατον να υπαρχει ελλειψη ? μηπως η αντιπροσωπια δεν εισαγει ?

Καλημέρα...
Δεν ξέρω λεπτομέρειες...πάντως η πραγματικότητα της αγοράς είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα...όχι μόνο Ελλάδα,αλλά και Ευρώπη....
Εννοείται ότι μεταφέρω πληροφορία...τα ενδότερα δεν τα ξέρω....

Νασο δεν το ηξερα παντος και με κεφαλαια που εγραφα δεν φωναζα. Φα ακολουθησω τους κανονες του forum , σε χαιρετω !

Γυρισε σε αριστη κατασταση,ο χρονος θα δειξη την αξιοπιστια της επισκευης,(500 α) το πηγε ελα απο Κω μου πηρε 10 ημερες και 30 ευρω για μεταφορικα, η TV πηγε στο Μυλωνοπουλο για επισκευη.

Αρα είσαι safe τουλάχιστον στο κομμάτι της μεταφοράς!Αν λύθηκε και το πρόβλημα τοτε είσαι πασάς..

Προς το παρων ειμαι πασας, αργοτερα δεν ξερω, εαν εχω προβλημα θα ενημερωσω,αντε και καλο δεκαπενταυγουστο!!!!!

Κατι περιεργο συμβαινει με τις hdmi.Ενω στην θυρα 1 βλεπω κανονικα βιντεο υψηλης αναλυσης οταν συνδεω την 3 τα χρωματα ειναι πιο ατονα.Εχει κανεις καμια ιδεα που οφειλεται αυτο??

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Κατι περιεργο συμβαινει με τις hdmi.Ενω στην θυρα 1 βλεπω κανονικα βιντεο υψηλης αναλυσης οταν συνδεω την 3 τα χρωματα ειναι πιο ατονα.Εχει κανεις καμια ιδεα που οφειλεται αυτο??

Κάθε είσοδος μπορεί να έχει και άλλο σετ ρυθμίσεων. Τσέκαρε από το menu ότι έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες ρυθμίσεις στις hdmi που αναφέρεις.