Pioneer Kuro LCD...

Re: Pionner KRL-46V...LCD!!

Μπα,δε νομίζω.
Κατι σε LG μου φέρνει..
Πάντως έχει όλες τις προδιαφραφές,να χτυπήσει άνετα Sony και Samsung,που ''αλωνίζουν'' στην κατηγορία..
Υπομονη μέχρι τον Οκτώβριο

http://www.fullhd.gr/index.php/lcd-tv/1-fullhd/101-pioneer-krl-46v

Attachments

• pioneer lcd big.jpg
    pioneer lcd big.jpg
    19.2 KB · Views: 30

Αμφιβάλλω ότι θα τα πάει καλά η Pioneer αν έχει τιμές αρκετά υψηλότερες από τα τοπ μοντέλα των sony & samsung. Αλλιώς πάλι θα απευθυνθεί στο μικρό γνωστό αγοραστικό κοινό όπως και με τις plasma.

Πιστεύω πάντως ότι η επόμενη γενιά τους θα είναι αισθητά φθηνότερη, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της Pioneer στο χώρο και ότι έχει πέσει σημαντίκο κεφάλαιο στο θέμα του R&D, διαφήμισεις, προώθησης κτλ. κτλ.

Πιστεύω πάντως ότι η επόμενη γενιά τους θα είναι αισθητά φθηνότερη, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της Pioneer στο χώρο και ότι έχει πέσει σημαντίκο κεφάλαιο στο θέμα του R&D, διαφήμισεις, προώθησης κτλ. κτλ.

Το R&D ειναι δανεικο απο τη "μαμα" Sharp.

Σχεδιαστικά δεν νομίζω πως παραπέμπει κάπου και κατά την γνώμη μου είναι αρκετά πρωτότυπη. Είμαι περίεργος πάντως να την δω από κοντά γιατί δείχνει πολύ ποιοτική κατασκευή.

Η Sharp κατέχει το 14% της Pioneer, όχι και "μαμά" ;)

Και αφού μου θύμισες τα παλιά:

Japan's Sharp to take 14% stake in Pioneer

TOKYO (Reuters) - Japanese electronics maker Sharp will buy about $357 million (178 million pounds) worth of new shares from Pioneer and work with its loss-making rival in developing DVD players, car electronics and displays.
..........
Sharp is one of the world's top makers of liquid crystal display (LCD) TVs, competing with Sony Corp and Samsung Electronics, while Pioneer is a producer of plasma display televisions, audio equipment and car electronics.While Sharp is one of the strong players in the fast-growing flat TV market, Pioneer has been losing money because it lacks the scale to make its products as efficiently as Matsushita Electric Industrial or LG Electronics.

..........
The two companies said they would work together on the development of next-generation DVD players, network-related products for the home, car electronics and imaging and display technology.

Λέτε στο μέλλον να δούμε και Pioneer LCD ? :chinscratch:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14655

Βουλωμένο γράμμα ... :flipout::flipout::flipout:

ρε παιδια χρηματα για κουρο υπαρχουν που θελω να παρω αλλα εχω τοσο μπερδεμα με αυτα που εχω διαβασει απο το foroum ο ενας lsd γιατι ειναι value for money ο αλλος η κουρο ειναι ακριβες ο αλλος το μελλον ειναι η led .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD...

tiramola;605229 .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω[/QUOTE said:
Kuro και ξερο ψωμι. Ειναι η μονη πλασμα που αυτη τη στιγμη θα αγοραζα...αψογη εικονα χωρις κουσουρια που εχουν αλλες πλασμα (image retention , υπερθερμανση , θορυβο απο ανεμιστηρες κτλ)

ρε παιδια χρηματα για κουρο υπαρχουν που θελω να παρω αλλα εχω τοσο μπερδεμα με αυτα που εχω διαβασει απο το foroum ο ενας lsd γιατι ειναι value for money ο αλλος η κουρο ειναι ακριβες ο αλλος το μελλον ειναι η led .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω

Ούτε να το σκέφτεσαι.
Μια kuro 9ης γενιάς είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD...

Kuro 5090 φιλε και μετα καθε μερα θα ανακαλυπτεις ολο και πιο πολυ την σωστη αποφαση που πηρες!Εικονα χωρις συμβιβασμους!:grinning-smiley-043

Η 46άρα αναμένεται γύρω στα 2500 . Υπάρχουν και οι πρώτες εντυπώσεις κατόχων από το αγγλικό φόρουμ για τα μικρότερα μοντέλα της σειράς.

Στα + αναφέρονται το πολύ καλό μαύρο (στα επίπεδα των plasma της Panasonic), η πολύ καλή επεξεργασία (που βοηθάει με σήματα χαμηλής ποιότητας), η σωστή υλοποίηση των 100Hz χωρίς πολλά artifacts και τέλος η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Στα - η μικρή γωνία θέασης (ακόμα και για τα δεδομένα των LCD) και κάποια προβλήματα banding που όμως λύνονται με την κατάλληλη ρύθμιση του backlight.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=826767

Στα - η μικρή γωνία θέασης (ακόμα και για τα δεδομένα των LCD) και κάποια προβλήματα banding που όμως λύνονται με την κατάλληλη ρύθμιση του backlight.

Αυτα ειναι κληρονομια απο τα πανελ της Sharp.

Απάντηση: Pionner KRL-46V...LCD!!

Παιδια καλησπερα,αν και το θεμα ειναι οι Pioneer LCD θελω να σας αναφερω το εξης:
Προ ημερων αγορασα απο γνωστο καταστημα στην αθηνα ενα ολοκληρωμενο ηχοσυστημα Pioneer για ενα εξοχικο σπιτι που 'χω.Ειδα απο κοντα για πρωτη φορα να παιζει μια KURO. Συγκεκριμενα την 508 και χαζεψα! Οι ωρες που εχω περασει γενικως σε Flat Tvs ηταν μπροστα απο μια 2 ετων πλεον Samsung 32 r71 και Προσφατα πηραμε για το εξοχικο την Samsung 40 A656 που μπορω να πω οτι παιζει πολυ καλα εως τελεια! Ολα αυτα ομως ηταν παρελθον οταν ειδα διπλα-διπλα τις παραπανω και μαλιστα εκει κοντα και την καινουργια Lcd Kuro 37''
Λοιπον ολα ειναι καλα.......αλλα οχι οπως μια Pioneer Plasma! Ο Προβληματισμος μου ειναι ο εξης: εχει το καταστημα 2 τελευταιες Kuro 428xd και μια 4280xd
Ειχα σκοπο να αγορασω του χρονου το Μαρτιο τηλεοραση για το σπιτι που θα φτιαξω αλλα ειπα δεν την παιρνω τωρα που ειναι και Panel εξ'ολοκληρου της Pioneer και εχει αποσπασει διθυραμβικες κριτικες? Εκτος αυτου για τον χωρο που θα την βαλω οι 42 ιντσες ειναι το τελειο μεγεθος και απο οσο ξερω η Pioneer θα εχει 32/37/46 σε Lcd και μετα θα πηγαινει σε 50 ιντσες με Panel Panasonic! Οχι οτι δεν θα ειναι τελειες αλλα οσο να ειναι η τωρα ξεκαθαρη γενια Pioneer πιστευω ειναι πιο ποιοτικες! Η τιμη ειναι 2200 για την 428xd και 1900 για την 4280xd! Λετε να την παρω? Ειναι αυτες:

http://www.pioneer.eu/eur/products/62/63/413/PDP-4280XD/index.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/62/63/413/PDP-428XD/index.html

Ευχαριστω εκ των προτερω και περιμενω νεα μηπως αυριο κιολας παραγγειλω μια εκ των 2!

Last edited: